Taart voor Wiko-klanten

Een flinke Rotterdamse slagroomtaart, gedecoreerd met een fraaie foto uit de eigen sector. Met deze verrassing stonden Wiko-medewerkers vrijdag 1 februari 2013 bij hun klanten aan de poort om het 45-jarig jubileum te vieren.
De ‘operatie taartenrijden’ gaf een smakelijke proeve van de flexibele 24/7-logistiek van Wiko Isolatietechniek en Steigerbouw.
Familie-onderneming Wiko is op 1 februari 1968 opgericht door Joop van Wingerden sr. en Joop van Wingerden jr. Laatstgenoemde vormt tegenwoordig samen met de derde generatie – Dennis van Wingerden – de directie. In de loop der jaren is de onderneming uitgegroeid tot een internationaal opererende multidisciplinaire specialist in technische isolatie, brandwerende voorzieningen, steigerbouw, tracing en rope-access. Zo’n 130 medewerkers maken elke dag opnieuw hoogwaardig werk van isolatie en steigerbouw, waarbij veiligheid, serviceverlening en kwaliteit prioriteit zijn. Tip voor Wiko-klanten: zorg dat u donderdag 1 februari 2018 op uw post bent, want vanaf nu werkt het Wiko-team enthousiast toe naar het gouden jubileum onder het motto ‘Blik op de toekomst, met respect voor het verleden’.
 

Nieuws

Gratis bezoekersregistratie Industrial Heat & Power geopend

De gratis bezoekersregistratie van de vakbeurs Industrial Heat & Power is open. Het B2B-evenement voor professionals actief in d..
 

Klimaatakkoord mist industriŽle isolatie

Het voorstel voor een Klimaatakkoord dat minister Wiebes van Economische Zaken en Klimaat naar de Tweede Kamer stuurde, mist é..
 

Nijpend tekort technici houdt stand

Het tekort aan technici wordt volgens de technisch sector met name veroorzaakt door de slechte aansluiting van het onderwijs op het ..
 

VNO-NCW wil breed balansakkoord

‘Maatschappelijk gezien agendeerde de minister-president met uit zijnspraak over de salarissen een belangrijk thema, namelijk ..
 

Industrial Heat & Power, sector toont besparingspotentie isolatie

VIB, de branchevereniging voor ondernemers in het technisch isolatiebedrijf geeft met haar aanwezigheid op Industrial Heat & Pow..
 

Energielabel-C voor kantoren

Per 1 januari 2023 moeten alle kantoren in Nederland groter dan 100 m² minimaal voldoen aan energielabel-C. Kan de eigenaar dit..
 

Europese bijdrage slimme CO2-reductie Oost Nederland

Het Europese subsidieprogramma OP Oost stelt vanaf 16 mei 2019 17 miljoen euro beschikbaar voor projecten die bijdragen aan “S..
 

Meer bedrijven in aanmerking voor subsidie CO2-besparing

Meer bedrijven kunnen vanaf volgend voorjaar gebruik maken van subsidie voor CO2-besparende technieken. Door een vernieuwing van de ..
 

Praktijkdagen 2019 monteurs en leidinggevenden

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Praktijkdagen 2019 middenkader en management

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Versneld overschakelen op waterstof

De provincie Zuid-Holland moet versneld inzetten op het ontwikkelen van een duurzame waterstofeconomie. Dat advies geeft een team va..
 

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..