Taart voor Wiko-klanten

Een flinke Rotterdamse slagroomtaart, gedecoreerd met een fraaie foto uit de eigen sector. Met deze verrassing stonden Wiko-medewerkers vrijdag 1 februari 2013 bij hun klanten aan de poort om het 45-jarig jubileum te vieren.
De ‘operatie taartenrijden’ gaf een smakelijke proeve van de flexibele 24/7-logistiek van Wiko Isolatietechniek en Steigerbouw.
Familie-onderneming Wiko is op 1 februari 1968 opgericht door Joop van Wingerden sr. en Joop van Wingerden jr. Laatstgenoemde vormt tegenwoordig samen met de derde generatie – Dennis van Wingerden – de directie. In de loop der jaren is de onderneming uitgegroeid tot een internationaal opererende multidisciplinaire specialist in technische isolatie, brandwerende voorzieningen, steigerbouw, tracing en rope-access. Zo’n 130 medewerkers maken elke dag opnieuw hoogwaardig werk van isolatie en steigerbouw, waarbij veiligheid, serviceverlening en kwaliteit prioriteit zijn. Tip voor Wiko-klanten: zorg dat u donderdag 1 februari 2018 op uw post bent, want vanaf nu werkt het Wiko-team enthousiast toe naar het gouden jubileum onder het motto ‘Blik op de toekomst, met respect voor het verleden’.
 

Nieuws

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..
 

Bijpraatsessies Trends in Utiliteitsisolatie

VIB gaat in maart, april en mei met de isolatiesector in zes regionale bijeenkomstende de dialoog aan over het Trendrapport voor de ..
 

CUI op komende Maintenance Next

Corrosie onder isolatie (CUI) is thema op vakbeurs Maintenance Next (9-11 april 2019, Ahoy Rotterdam). Het netwerk voor smart mainte..
 

Praktijkdagen Veilig en Gezond Werken 2019

Veilig en gezond werken op de werkvloer vraagt, behalve om alertheid, om actuele kennis van de risico’s, de regelgeving en de ..
 

IEX verhuist naar Nürenberg

De 2020-editie van IEX - Insulation Expo Europe verhuist van Keulen naar Nürenberg en wordt samen gehouden met de beurs FeuerTr..
 

Daniël Post nieuwe CEO Bilfinger

Per 1 januari 2019 wordt Daniël Post (46) de nieuwe CEO van Bilfinger Industrial Services België/Nederland. Hij volgt de h..
 

Jonge denkers helpen Vopak

Studenten van de Hogeschool Rotterdam helpen Vopak bij het plannen van het onderhoud van olieopslagtanks.
 

Verbreding SDE+

De Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie wordt met ingang van 2020 verbreed.
 

Normontwerp brandveiligheid rookgasafvoer

NEN heeft een normontwerp gepubliceerd voor de bepalingsmethode waarmee de brandveiligheid van rookgasafvoersystemen (schoorstenen) ..
 

Energieakkoord? Isoleren!

VIB-voorzitter Hans Koole belichtte tijdens de 7 maart gehouden drukbezochte conferentie Energieakkoord in versnelling bij de SER in..
 

Film van de maand

VIB Workshops

FESI 2020

Isolatie Magazine

Bedrijf in beeld