Temati zelfstandig

Temati te Beverwijk is per 24 januari 2013 verzelfstandigd. Hertel Holding en het management van Temati hebben middels een management buy out 100 procent van de Temati-aandelen aan het management van de onderneming. Dit bestaat uit Frank Scheerder (Managing Director), Arjan Jongkind (General Manager) en Stefan Naenen (Controller).
Temati is in 1962 opgericht door Hertel voor de promotie en verkoop van Foster Mastics- Coatings-en Sealants in de Benelux. Tegenwoordig levert Temati een compleet programma aan gespecialiseerde producten voor de chemische/petrochemische industrie en de scheepsbouw. Temati opereert vanuit het hoofdkantoor in Beverwijk met dochtervestigingen in Duitsland, Engeland, Frankrijk en Tsjechië. Daarbij beschikt Temati over een netwerk van gespecialiseerde distributeurs in heel Europa. Naast de Europese markt richt Temati zich de laatste jaren ook op het Midden Oosten.
Frank Scheerder, Managing Director Temati: “De verzelfstandiging van de Temati-groep sluit perfect aan bij de ontwikkelingen die de onderneming de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Volledig autonoom functioneren stelt ons in staat onze strategie, visie en werkwijze effectiever voort te zetten. Dit waarborgt dat onze partners in de toekomst verzekerd blijven van onze gespecialiseerde kennis en productgamma. Daarbij onderstreept dit het managementvertrouwen in de toekomst.”
 

Nieuws

Tandemactie NCTI en Isenspro


Samen met Isenspro heeft NCTI de bezoekers van het laatste iTanks ontbijt op donderdag 21 februari 2019 geïnformeerd ov..
 

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..
 

Bijpraatsessies Trends in Utiliteitsisolatie

VIB gaat in maart, april en mei met de isolatiesector in zes regionale bijeenkomstende de dialoog aan over het Trendrapport voor de ..
 

CUI op komende Maintenance Next

Corrosie onder isolatie (CUI) is thema op vakbeurs Maintenance Next (9-11 april 2019, Ahoy Rotterdam). Het netwerk voor smart mainte..
 

Praktijkdagen Veilig en Gezond Werken 2019

Veilig en gezond werken op de werkvloer vraagt, behalve om alertheid, om actuele kennis van de risico’s, de regelgeving en de ..
 

IEX verhuist naar Nürenberg

De 2020-editie van IEX - Insulation Expo Europe verhuist van Keulen naar Nürenberg en wordt samen gehouden met de beurs FeuerTr..
 

Daniël Post nieuwe CEO Bilfinger

Per 1 januari 2019 wordt Daniël Post (46) de nieuwe CEO van Bilfinger Industrial Services België/Nederland. Hij volgt de h..
 

Jonge denkers helpen Vopak

Studenten van de Hogeschool Rotterdam helpen Vopak bij het plannen van het onderhoud van olieopslagtanks.
 

Verbreding SDE+

De Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie wordt met ingang van 2020 verbreed.
 

Energieakkoord? Isoleren!

VIB-voorzitter Hans Koole belichtte tijdens de 7 maart gehouden drukbezochte conferentie Energieakkoord in versnelling bij de SER in..
 

Film van de maand

VIB Workshops

FESI 2020

Isolatie Magazine

Bedrijf in beeld