Temati zelfstandig

Temati te Beverwijk is per 24 januari 2013 verzelfstandigd. Hertel Holding en het management van Temati hebben middels een management buy out 100 procent van de Temati-aandelen aan het management van de onderneming. Dit bestaat uit Frank Scheerder (Managing Director), Arjan Jongkind (General Manager) en Stefan Naenen (Controller).
Temati is in 1962 opgericht door Hertel voor de promotie en verkoop van Foster Mastics- Coatings-en Sealants in de Benelux. Tegenwoordig levert Temati een compleet programma aan gespecialiseerde producten voor de chemische/petrochemische industrie en de scheepsbouw. Temati opereert vanuit het hoofdkantoor in Beverwijk met dochtervestigingen in Duitsland, Engeland, Frankrijk en Tsjechië. Daarbij beschikt Temati over een netwerk van gespecialiseerde distributeurs in heel Europa. Naast de Europese markt richt Temati zich de laatste jaren ook op het Midden Oosten.
Frank Scheerder, Managing Director Temati: “De verzelfstandiging van de Temati-groep sluit perfect aan bij de ontwikkelingen die de onderneming de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Volledig autonoom functioneren stelt ons in staat onze strategie, visie en werkwijze effectiever voort te zetten. Dit waarborgt dat onze partners in de toekomst verzekerd blijven van onze gespecialiseerde kennis en productgamma. Daarbij onderstreept dit het managementvertrouwen in de toekomst.”
 

Nieuws

Gratis bezoekersregistratie Industrial Heat & Power geopend

De gratis bezoekersregistratie van de vakbeurs Industrial Heat & Power is open. Het B2B-evenement voor professionals actief in d..
 

Klimaatakkoord mist industriŽle isolatie

Het voorstel voor een Klimaatakkoord dat minister Wiebes van Economische Zaken en Klimaat naar de Tweede Kamer stuurde, mist é..
 

VNO-NCW wil breed balansakkoord

‘Maatschappelijk gezien agendeerde de minister-president met uit zijnspraak over de salarissen een belangrijk thema, namelijk ..
 

Industrial Heat & Power, sector toont besparingspotentie isolatie

VIB, de branchevereniging voor ondernemers in het technisch isolatiebedrijf geeft met haar aanwezigheid op Industrial Heat & Pow..
 

Energielabel-C voor kantoren

Per 1 januari 2023 moeten alle kantoren in Nederland groter dan 100 m² minimaal voldoen aan energielabel-C. Kan de eigenaar dit..
 

Europese bijdrage slimme CO2-reductie Oost Nederland

Het Europese subsidieprogramma OP Oost stelt vanaf 16 mei 2019 17 miljoen euro beschikbaar voor projecten die bijdragen aan “S..
 

Meer bedrijven in aanmerking voor subsidie CO2-besparing

Meer bedrijven kunnen vanaf volgend voorjaar gebruik maken van subsidie voor CO2-besparende technieken. Door een vernieuwing van de ..
 

Praktijkdagen 2019 monteurs en leidinggevenden

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Praktijkdagen 2019 middenkader en management

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Versneld overschakelen op waterstof

De provincie Zuid-Holland moet versneld inzetten op het ontwikkelen van een duurzame waterstofeconomie. Dat advies geeft een team va..
 

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..