Nieuwe Armaflex-lijm leverbaar

Sinds januari 2013 zijn de nieuwe generatie Armaflex-lijmen RS850 leverbaar. Deze niet-druipende, gel-achtige lijmen hoeft men niet te roeren. De Armaflex RS850-lijmen zijn bijzonder geschikt voor gebruik in werkplaatsen en besloten ruimtes, dankzij de slechts minimale hoeveelheid oplosmiddel.
De één-componentenlijm kan gebruikt worden bij bedrijfstemperaturen tussen -40 en +70°C. In vergelijking met standaard producten zijn ze lang houdbaar. Ze kunnen respectievelijk drie jaar (Armaflex RS850-lijm) en 15 maanden (Armaflex Ultima RS850-lijm) worden opgeslagen.
Er zijn twee RS850-varianten. Armaflex Ultima RS850-lijm is speciaal is ontworpen voor de installatie van Armaflex Ultima en ander isolatiemateriaal op basis van synthetisch Armaprene-rubber. Alle andere Armaflex-producten kan men installeren met Armaflex RS850-lijm. De nieuwe lijmen zijn een perfecte aanvulling op de beproefde series Armaflex 520 en Armaflex HT625. De Armaflex Ultima RS850-lijm werd enthousiast ontvangen bij de introductie op de Europese vakbeurs ISO ’12 in Keulen. Beide produkten zijn beschikbaar bij de groothandel sedert begin 2013.

 

Nieuws

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..
 

Bijpraatsessies Trends in Utiliteitsisolatie

VIB gaat in maart, april en mei met de isolatiesector in zes regionale bijeenkomstende de dialoog aan over het Trendrapport voor de ..
 

CUI op komende Maintenance Next

Corrosie onder isolatie (CUI) is thema op vakbeurs Maintenance Next (9-11 april 2019, Ahoy Rotterdam). Het netwerk voor smart mainte..
 

Praktijkdagen Veilig en Gezond Werken 2019

Veilig en gezond werken op de werkvloer vraagt, behalve om alertheid, om actuele kennis van de risico’s, de regelgeving en de ..
 

IEX verhuist naar Nürenberg

De 2020-editie van IEX - Insulation Expo Europe verhuist van Keulen naar Nürenberg en wordt samen gehouden met de beurs FeuerTr..
 

Daniël Post nieuwe CEO Bilfinger

Per 1 januari 2019 wordt Daniël Post (46) de nieuwe CEO van Bilfinger Industrial Services België/Nederland. Hij volgt de h..
 

Jonge denkers helpen Vopak

Studenten van de Hogeschool Rotterdam helpen Vopak bij het plannen van het onderhoud van olieopslagtanks.
 

Verbreding SDE+

De Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie wordt met ingang van 2020 verbreed.
 

Normontwerp brandveiligheid rookgasafvoer

NEN heeft een normontwerp gepubliceerd voor de bepalingsmethode waarmee de brandveiligheid van rookgasafvoersystemen (schoorstenen) ..
 

Energieakkoord? Isoleren!

VIB-voorzitter Hans Koole belichtte tijdens de 7 maart gehouden drukbezochte conferentie Energieakkoord in versnelling bij de SER in..
 

Film van de maand

VIB Workshops

FESI 2020

Isolatie Magazine

Bedrijf in beeld