Nieuwe Armaflex-lijm leverbaar

Sinds januari 2013 zijn de nieuwe generatie Armaflex-lijmen RS850 leverbaar. Deze niet-druipende, gel-achtige lijmen hoeft men niet te roeren. De Armaflex RS850-lijmen zijn bijzonder geschikt voor gebruik in werkplaatsen en besloten ruimtes, dankzij de slechts minimale hoeveelheid oplosmiddel.
De één-componentenlijm kan gebruikt worden bij bedrijfstemperaturen tussen -40 en +70°C. In vergelijking met standaard producten zijn ze lang houdbaar. Ze kunnen respectievelijk drie jaar (Armaflex RS850-lijm) en 15 maanden (Armaflex Ultima RS850-lijm) worden opgeslagen.
Er zijn twee RS850-varianten. Armaflex Ultima RS850-lijm is speciaal is ontworpen voor de installatie van Armaflex Ultima en ander isolatiemateriaal op basis van synthetisch Armaprene-rubber. Alle andere Armaflex-producten kan men installeren met Armaflex RS850-lijm. De nieuwe lijmen zijn een perfecte aanvulling op de beproefde series Armaflex 520 en Armaflex HT625. De Armaflex Ultima RS850-lijm werd enthousiast ontvangen bij de introductie op de Europese vakbeurs ISO ’12 in Keulen. Beide produkten zijn beschikbaar bij de groothandel sedert begin 2013.

 

Nieuws

Gratis bezoekersregistratie Industrial Heat & Power geopend

De gratis bezoekersregistratie van de vakbeurs Industrial Heat & Power is open. Het B2B-evenement voor professionals actief in d..
 

Klimaatakkoord mist industriŽle isolatie

Het voorstel voor een Klimaatakkoord dat minister Wiebes van Economische Zaken en Klimaat naar de Tweede Kamer stuurde, mist é..
 

Nijpend tekort technici houdt stand

Het tekort aan technici wordt volgens de technisch sector met name veroorzaakt door de slechte aansluiting van het onderwijs op het ..
 

VNO-NCW wil breed balansakkoord

‘Maatschappelijk gezien agendeerde de minister-president met uit zijnspraak over de salarissen een belangrijk thema, namelijk ..
 

Industrial Heat & Power, sector toont besparingspotentie isolatie

VIB, de branchevereniging voor ondernemers in het technisch isolatiebedrijf geeft met haar aanwezigheid op Industrial Heat & Pow..
 

Energielabel-C voor kantoren

Per 1 januari 2023 moeten alle kantoren in Nederland groter dan 100 m² minimaal voldoen aan energielabel-C. Kan de eigenaar dit..
 

Europese bijdrage slimme CO2-reductie Oost Nederland

Het Europese subsidieprogramma OP Oost stelt vanaf 16 mei 2019 17 miljoen euro beschikbaar voor projecten die bijdragen aan “S..
 

Meer bedrijven in aanmerking voor subsidie CO2-besparing

Meer bedrijven kunnen vanaf volgend voorjaar gebruik maken van subsidie voor CO2-besparende technieken. Door een vernieuwing van de ..
 

Praktijkdagen 2019 monteurs en leidinggevenden

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Praktijkdagen 2019 middenkader en management

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Versneld overschakelen op waterstof

De provincie Zuid-Holland moet versneld inzetten op het ontwikkelen van een duurzame waterstofeconomie. Dat advies geeft een team va..
 

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..