We hebben de voorpagina

Isolatie heeft de voorpagina én de hele maand september van de prachtkalender Technics XXL.
De kalender, uitgegeven in de serie ‘Art & Image Bestseller’ meet 64 x 48 cm. De voorpagina toont spannend, blinkend isolatiewerk aan een naftakraker en heeft in de race om de voorpagina onder meer een radiotelescoop solar-piramides en windmolens verslagen. Naar verluidt is branchetechnisch instituut NCTI de maker van de foto.
De kalender illustreert letterlijk hoe spannend en aantrekkelijk isolatietechniek is. De opname in het populaire assortiment van V&D onderstreept dat nog eens extra. Wie deze kalender ook wil hebben moet zich haasten, want een run van isolatiespecialisten doet de voorraad slinken. Uitgever TeNeues is zelfs al helemaal ‘los’. Kijk ook even naar de prijs. Na de introductieprijs van € 14,99 is al gesignaleerd € 16,99, € 11,99 (V&D website) en halve prijs. ShopWiki noemt zelfs € 5,60, maar die vinden we nergens terug. Kan ook niet, voor dat geld is geen isolatie te koop, zelfs geen kalenderisolatie.

 

Nieuws

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..
 

Bijpraatsessies Trends in Utiliteitsisolatie

VIB gaat in maart, april en mei met de isolatiesector in zes regionale bijeenkomstende de dialoog aan over het Trendrapport voor de ..
 

CUI op komende Maintenance Next

Corrosie onder isolatie (CUI) is thema op vakbeurs Maintenance Next (9-11 april 2019, Ahoy Rotterdam). Het netwerk voor smart mainte..
 

Praktijkdagen Veilig en Gezond Werken 2019

Veilig en gezond werken op de werkvloer vraagt, behalve om alertheid, om actuele kennis van de risico’s, de regelgeving en de ..
 

IEX verhuist naar Nürenberg

De 2020-editie van IEX - Insulation Expo Europe verhuist van Keulen naar Nürenberg en wordt samen gehouden met de beurs FeuerTr..
 

Daniël Post nieuwe CEO Bilfinger

Per 1 januari 2019 wordt Daniël Post (46) de nieuwe CEO van Bilfinger Industrial Services België/Nederland. Hij volgt de h..
 

Jonge denkers helpen Vopak

Studenten van de Hogeschool Rotterdam helpen Vopak bij het plannen van het onderhoud van olieopslagtanks.
 

Verbreding SDE+

De Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie wordt met ingang van 2020 verbreed.
 

Normontwerp brandveiligheid rookgasafvoer

NEN heeft een normontwerp gepubliceerd voor de bepalingsmethode waarmee de brandveiligheid van rookgasafvoersystemen (schoorstenen) ..
 

Energieakkoord? Isoleren!

VIB-voorzitter Hans Koole belichtte tijdens de 7 maart gehouden drukbezochte conferentie Energieakkoord in versnelling bij de SER in..
 

Film van de maand

VIB Workshops

FESI 2020

Isolatie Magazine

Bedrijf in beeld