Vijftien jaar veilig

BIS Industrial Services werkt vijftien jaar veilig bij DuPont Dordrecht. Op 28 november 2012 werd de mijlpaal ‘vijftien jaar zonder recordable incident’ bereikt.
Omdat veilig werken staat of valt met samenwerking op de site, reikte BIS-regiodirecteur Peter van den Berg 4 december 2012 een veiligheidsaward uit aan DuPont-directeur Paul Meyers. Op zijn beurt overhandigde laatstgenoemde in omgekeerde richting een onderscheiding uit.
BIS – vanaf januari Bilfinger Industrial Services - is bij DuPont Dordrecht contractor voor steigerbouw en asbestverwijdering.

Veiligheid en kwaliteit
Binnen BIS gelden veiligheid en kwaliteit als pijlers van de dienstverlening. BIS voert intern campagnes als Keur de Keurder, Professional Workforce, Always Online en Comply & Intervene. Aspecten als cultuurverandering en verdere professionalisering van het vak vormen hierin belangrijke elementen. investeert in kwaliteit en veiligheid, iedere dag opnieuw. De aandacht voor kwaliteit en veiligheid geldt voor BIS als voorwaarde om het werk te kunnen uitvoeren.

 

 

Nieuws

Gratis bezoekersregistratie Industrial Heat & Power geopend

De gratis bezoekersregistratie van de vakbeurs Industrial Heat & Power is open. Het B2B-evenement voor professionals actief in d..
 

Klimaatakkoord mist industriŽle isolatie

Het voorstel voor een Klimaatakkoord dat minister Wiebes van Economische Zaken en Klimaat naar de Tweede Kamer stuurde, mist é..
 

Nijpend tekort technici houdt stand

Het tekort aan technici wordt volgens de technisch sector met name veroorzaakt door de slechte aansluiting van het onderwijs op het ..
 

VNO-NCW wil breed balansakkoord

‘Maatschappelijk gezien agendeerde de minister-president met uit zijnspraak over de salarissen een belangrijk thema, namelijk ..
 

Industrial Heat & Power, sector toont besparingspotentie isolatie

VIB, de branchevereniging voor ondernemers in het technisch isolatiebedrijf geeft met haar aanwezigheid op Industrial Heat & Pow..
 

Energielabel-C voor kantoren

Per 1 januari 2023 moeten alle kantoren in Nederland groter dan 100 m² minimaal voldoen aan energielabel-C. Kan de eigenaar dit..
 

Europese bijdrage slimme CO2-reductie Oost Nederland

Het Europese subsidieprogramma OP Oost stelt vanaf 16 mei 2019 17 miljoen euro beschikbaar voor projecten die bijdragen aan “S..
 

Meer bedrijven in aanmerking voor subsidie CO2-besparing

Meer bedrijven kunnen vanaf volgend voorjaar gebruik maken van subsidie voor CO2-besparende technieken. Door een vernieuwing van de ..
 

Praktijkdagen 2019 monteurs en leidinggevenden

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Praktijkdagen 2019 middenkader en management

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Versneld overschakelen op waterstof

De provincie Zuid-Holland moet versneld inzetten op het ontwikkelen van een duurzame waterstofeconomie. Dat advies geeft een team va..
 

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..