Vijftien jaar veilig

BIS Industrial Services werkt vijftien jaar veilig bij DuPont Dordrecht. Op 28 november 2012 werd de mijlpaal ‘vijftien jaar zonder recordable incident’ bereikt.
Omdat veilig werken staat of valt met samenwerking op de site, reikte BIS-regiodirecteur Peter van den Berg 4 december 2012 een veiligheidsaward uit aan DuPont-directeur Paul Meyers. Op zijn beurt overhandigde laatstgenoemde in omgekeerde richting een onderscheiding uit.
BIS – vanaf januari Bilfinger Industrial Services - is bij DuPont Dordrecht contractor voor steigerbouw en asbestverwijdering.

Veiligheid en kwaliteit
Binnen BIS gelden veiligheid en kwaliteit als pijlers van de dienstverlening. BIS voert intern campagnes als Keur de Keurder, Professional Workforce, Always Online en Comply & Intervene. Aspecten als cultuurverandering en verdere professionalisering van het vak vormen hierin belangrijke elementen. investeert in kwaliteit en veiligheid, iedere dag opnieuw. De aandacht voor kwaliteit en veiligheid geldt voor BIS als voorwaarde om het werk te kunnen uitvoeren.

 

 

Nieuws

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..
 

Bijpraatsessies Trends in Utiliteitsisolatie

VIB gaat in maart, april en mei met de isolatiesector in zes regionale bijeenkomstende de dialoog aan over het Trendrapport voor de ..
 

CUI op komende Maintenance Next

Corrosie onder isolatie (CUI) is thema op vakbeurs Maintenance Next (9-11 april 2019, Ahoy Rotterdam). Het netwerk voor smart mainte..
 

Praktijkdagen Veilig en Gezond Werken 2019

Veilig en gezond werken op de werkvloer vraagt, behalve om alertheid, om actuele kennis van de risico’s, de regelgeving en de ..
 

IEX verhuist naar Nürenberg

De 2020-editie van IEX - Insulation Expo Europe verhuist van Keulen naar Nürenberg en wordt samen gehouden met de beurs FeuerTr..
 

Daniël Post nieuwe CEO Bilfinger

Per 1 januari 2019 wordt Daniël Post (46) de nieuwe CEO van Bilfinger Industrial Services België/Nederland. Hij volgt de h..
 

Jonge denkers helpen Vopak

Studenten van de Hogeschool Rotterdam helpen Vopak bij het plannen van het onderhoud van olieopslagtanks.
 

Verbreding SDE+

De Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie wordt met ingang van 2020 verbreed.
 

Normontwerp brandveiligheid rookgasafvoer

NEN heeft een normontwerp gepubliceerd voor de bepalingsmethode waarmee de brandveiligheid van rookgasafvoersystemen (schoorstenen) ..
 

Energieakkoord? Isoleren!

VIB-voorzitter Hans Koole belichtte tijdens de 7 maart gehouden drukbezochte conferentie Energieakkoord in versnelling bij de SER in..
 

Film van de maand

VIB Workshops

FESI 2020

Isolatie Magazine

Bedrijf in beeld