Veel isolatie op installatiebeurs
 

Veel isolatie op de installatiebeurs in Hardenberg, van 11 tot en met 13 september 2012 in de Evenementenhal.
De beurs wordt voor de veertiende maal georganiseerd. In 2011 trok het evenement 15.000 exposanten en 400 exposanten. De isolatiesector is sterk vertegenwoordigd. Zowel producenten van isolatiematerialen als isolatiebedrijven treffen hier hun klanten en potentiële opdrachtgevers. De installatiewereld kan zich in Hardenberg bij isolatiebedrijven en producenten van isolatiematerialen uitgebreid oriënteren op de functionele kwaliteiten van isolatiesystemen, de energetische prestaties en het complete dienstenpakket. Meerdere isolatiebedrijven zetten hun isolatiespecialisme in combinatie met brandpreventie in de etalage.
Op de beurs is in samenwerking met de NVKL een speciale ‘koudestraat’ ingericht waar koeltechniek – en dus isolatie – de boventoon voert. Verder is er een ‘Klein-Transportplein’ ingericht, gericht op bedrijfswagens/bedrijfswageninrichting en interne transportmiddelen.
Een greep uit de exposanten uit de isolatiewereld, voorafgegaan door hun standnummer:
247 - Aeroflex, Lelystad
641 - Armacell, Münster
321 - BenDit Isolatietechniek, Groningen
574 - Coolag Hamar, Waalwijk
554 - Iso Bakker, Ten Boer
136 - Jacosol, Wieringerwerf
109 - JB-Isolatie, Groningen
137 - Phoenex, Wieringerwerf
241 - Stiso Isolatiewerken, Punthorst
603 - Thermaflex, Waalwijk

De beurs is geopend van dinsdag 11 tot en met donderdag 13 september 2012, steeds van 14.00 tot 22.00 uur. De beurs is op uitnodiging van exposanten kosteloos toegankelijk, wie geen entreebewijs heeft gekregen betaalt € 20,- aan de kassa.
Op www.evenementenhal.nl is alle nadere informatie te vinden. Daar kunnen bezoekers zich ook vooraf aanmelden.

 

Nieuws

Informatieplicht energiebesparing 1 juli a.s.

Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) verplicht ondernemers om gemeente of omgevingsdienst te informeren over de ene..
 

Sloopschakel ondersteunt asbestsanering stallen

Op de nieuwe website www.sloopschakel.nl vinden eigenaren van lege of vrijkomende stallen in Brabant informatie over wat er komt kij..
 

Kingspan biedt op isolatie- en schuimdivisies Recticel

Bouwmaterialenconcern Kingspan heeft een bod van 700 miljoen euro uitgebracht op de divisies isolatie en flexibel schuim van de Belg..
 

Beeldimpressie Maintenance Next 2019

De contacten zijn gelegd, de offertemap aangedikt en de stands weer afgebroken en in de opslag gezet voor de volgende keer. Wie nog ..
 

VIB tevreden over Maintenance Next 2019

 "Opvallend veel aanloop en veel interesse voor kwalitatief goede technische isolatie, we zijn tevreden" aldus een ve..
 

Ondernemersnieuwsbrief Europese Verkiezingen

Op 23 mei 2019 gaat Nederland weer stemmen, nu voor de Europese verkiezingen. In een reeks speciale verkiezingsnieuwsbrieven ‘..
 

De Koning vertrekt bij NCTI

Algemeen directeur Paul de Koning is per direct niet langer actief voor het Nederlands Centrum voor Technische Isolatie NCTI. Dit he..
 

Hans Koole bezoekt Combi Isolatie Maarssen

In dialoog met achterban bezocht de voorzitter van de VIB Hans Koole recentelijk Combi Isolatie te Maarssen. Het werd een leuk en in..
 

Praktijkdagen 2019 monteurs en leidinggevenden

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Praktijkdagen 2019 middenkader en management

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Training nieuwe norm VCA

Op donderdag 13 juni 2019 vindt van 09.00 uur tot 12.00 uur bij Van der Valk in Nieuwerkerk ad IJssel voor in het kader van de Works..
 

Groningen verwarmt met waterstof

Groningen heeft een nieuwe verwarmingsinstallatie in gebruik die 30% waterstof bijmengt met aardgas. Deze is 18 maart 2019 officieel..
 

10e Landelijke Asbest Praktijkdag

De turbulente asbestpraktijk en de weg naar risicogestuurd werken staat centraal op 16 mei 2019 tijdens de tiende editie van de Land..
 

Richtlijn Steigers officieel van kracht

De nieuwe Richtlijn Steigers is opgenomen in de Arbocatalogus Bouw & Infra. Dat betekent dat de richtlijn, die al te vinden was ..
 

Subsidies CO2-reductie industrie open

Sinds 21 februari 2019 zijn de Demonstratieregeling energie-innovatie industrie - DEI+ en Topsector Energiestudies Industrie open. Z..
 

Versneld overschakelen op waterstof

De provincie Zuid-Holland moet versneld inzetten op het ontwikkelen van een duurzame waterstofeconomie. Dat advies geeft een team va..
 

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..
 

Bijpraatsessies Trends in Utiliteitsisolatie

VIB gaat in maart, april en mei met de isolatiesector in zes regionale bijeenkomstende de dialoog aan over het Trendrapport voor de ..