Veel isolatie op installatiebeurs
 

Veel isolatie op de installatiebeurs in Hardenberg, van 11 tot en met 13 september 2012 in de Evenementenhal.
De beurs wordt voor de veertiende maal georganiseerd. In 2011 trok het evenement 15.000 exposanten en 400 exposanten. De isolatiesector is sterk vertegenwoordigd. Zowel producenten van isolatiematerialen als isolatiebedrijven treffen hier hun klanten en potentiële opdrachtgevers. De installatiewereld kan zich in Hardenberg bij isolatiebedrijven en producenten van isolatiematerialen uitgebreid oriënteren op de functionele kwaliteiten van isolatiesystemen, de energetische prestaties en het complete dienstenpakket. Meerdere isolatiebedrijven zetten hun isolatiespecialisme in combinatie met brandpreventie in de etalage.
Op de beurs is in samenwerking met de NVKL een speciale ‘koudestraat’ ingericht waar koeltechniek – en dus isolatie – de boventoon voert. Verder is er een ‘Klein-Transportplein’ ingericht, gericht op bedrijfswagens/bedrijfswageninrichting en interne transportmiddelen.
Een greep uit de exposanten uit de isolatiewereld, voorafgegaan door hun standnummer:
247 - Aeroflex, Lelystad
641 - Armacell, Münster
321 - BenDit Isolatietechniek, Groningen
574 - Coolag Hamar, Waalwijk
554 - Iso Bakker, Ten Boer
136 - Jacosol, Wieringerwerf
109 - JB-Isolatie, Groningen
137 - Phoenex, Wieringerwerf
241 - Stiso Isolatiewerken, Punthorst
603 - Thermaflex, Waalwijk

De beurs is geopend van dinsdag 11 tot en met donderdag 13 september 2012, steeds van 14.00 tot 22.00 uur. De beurs is op uitnodiging van exposanten kosteloos toegankelijk, wie geen entreebewijs heeft gekregen betaalt € 20,- aan de kassa.
Op www.evenementenhal.nl is alle nadere informatie te vinden. Daar kunnen bezoekers zich ook vooraf aanmelden.

 

Nieuws

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..
 

Bijpraatsessies Trends in Utiliteitsisolatie

VIB gaat in maart, april en mei met de isolatiesector in zes regionale bijeenkomstende de dialoog aan over het Trendrapport voor de ..
 

CUI op komende Maintenance Next

Corrosie onder isolatie (CUI) is thema op vakbeurs Maintenance Next (9-11 april 2019, Ahoy Rotterdam). Het netwerk voor smart mainte..
 

Praktijkdagen Veilig en Gezond Werken 2019

Veilig en gezond werken op de werkvloer vraagt, behalve om alertheid, om actuele kennis van de risico’s, de regelgeving en de ..
 

IEX verhuist naar Nürenberg

De 2020-editie van IEX - Insulation Expo Europe verhuist van Keulen naar Nürenberg en wordt samen gehouden met de beurs FeuerTr..
 

Daniël Post nieuwe CEO Bilfinger

Per 1 januari 2019 wordt Daniël Post (46) de nieuwe CEO van Bilfinger Industrial Services België/Nederland. Hij volgt de h..
 

Jonge denkers helpen Vopak

Studenten van de Hogeschool Rotterdam helpen Vopak bij het plannen van het onderhoud van olieopslagtanks.
 

Verbreding SDE+

De Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie wordt met ingang van 2020 verbreed.
 

Normontwerp brandveiligheid rookgasafvoer

NEN heeft een normontwerp gepubliceerd voor de bepalingsmethode waarmee de brandveiligheid van rookgasafvoersystemen (schoorstenen) ..
 

Energieakkoord? Isoleren!

VIB-voorzitter Hans Koole belichtte tijdens de 7 maart gehouden drukbezochte conferentie Energieakkoord in versnelling bij de SER in..
 

Film van de maand

VIB Workshops

FESI 2020

Isolatie Magazine

Bedrijf in beeld