Marco de Smet kampioen technische isolatie

Marco de Smet uit Terneuzen is Nederlands kampioen technische isolatie. Hij veroverde de titel in de nationale finale, op 1 november 2011 in Rotterdam. Met slechts een klein puntenverschil eindige collega Ricardo de Klerk uit Purmerend als tweede. Op het Nationale Isolatiesymposium ontving Carlo de Smet als kersvers kampioen technische Isolatie de beker uit handen van branchebestuurder Giel Vaessen.

 
 
Met het behalen van de titel heeft Marco de Smet zich gekwalificeerd voor de Europese titelstrijd, op 23 en 24 februari 2012 in Berlijn. Onder de ogen van een internationale, kritische jury gaan jonge vakspecialisten twee dagen de uitdaging aan om complexe isolatieopdrachten snel én goed af te werken.
 
De Nederlandse kampioenschappen in Rotterdam brachten Marco de Smet en Ricardo de Klerk sportief tegenover elkaar. De twee zaten elkaar vijf uur lang dicht op de hielen. Uiteindelijk wist Marco de strijd op punten in zijn voordeel te beslechten. Opmerkelijk: de finale was een collegiaal ‘onderonsje’: beide vakspecialisten zijn werkzaam bij Van der Linden & Veldhuis Isolatie: Marco in de vestiging Sas van Gent, Ricardo in Wormerveer. Hun werkgever en VIB-voorzitter Leo Veldhuis was dan ook de eerste die beide finalisten gelukwenste met hun prestaties. Op de foto Marco de Smet, geflankeerd door Leo Veldhuis (l) en Giel Vaessen (r).

 

Nieuws

Gratis bezoekersregistratie Industrial Heat & Power geopend

De gratis bezoekersregistratie van de vakbeurs Industrial Heat & Power is open. Het B2B-evenement voor professionals actief in d..
 

Klimaatakkoord mist industriŽle isolatie

Het voorstel voor een Klimaatakkoord dat minister Wiebes van Economische Zaken en Klimaat naar de Tweede Kamer stuurde, mist é..
 

VNO-NCW wil breed balansakkoord

‘Maatschappelijk gezien agendeerde de minister-president met uit zijnspraak over de salarissen een belangrijk thema, namelijk ..
 

Industrial Heat & Power, sector toont besparingspotentie isolatie

VIB, de branchevereniging voor ondernemers in het technisch isolatiebedrijf geeft met haar aanwezigheid op Industrial Heat & Pow..
 

Energielabel-C voor kantoren

Per 1 januari 2023 moeten alle kantoren in Nederland groter dan 100 m² minimaal voldoen aan energielabel-C. Kan de eigenaar dit..
 

Europese bijdrage slimme CO2-reductie Oost Nederland

Het Europese subsidieprogramma OP Oost stelt vanaf 16 mei 2019 17 miljoen euro beschikbaar voor projecten die bijdragen aan “S..
 

Meer bedrijven in aanmerking voor subsidie CO2-besparing

Meer bedrijven kunnen vanaf volgend voorjaar gebruik maken van subsidie voor CO2-besparende technieken. Door een vernieuwing van de ..
 

Praktijkdagen 2019 monteurs en leidinggevenden

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Praktijkdagen 2019 middenkader en management

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Versneld overschakelen op waterstof

De provincie Zuid-Holland moet versneld inzetten op het ontwikkelen van een duurzame waterstofeconomie. Dat advies geeft een team va..
 

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..