Marco de Smet kampioen technische isolatie

Marco de Smet uit Terneuzen is Nederlands kampioen technische isolatie. Hij veroverde de titel in de nationale finale, op 1 november 2011 in Rotterdam. Met slechts een klein puntenverschil eindige collega Ricardo de Klerk uit Purmerend als tweede. Op het Nationale Isolatiesymposium ontving Carlo de Smet als kersvers kampioen technische Isolatie de beker uit handen van branchebestuurder Giel Vaessen.

 
 
Met het behalen van de titel heeft Marco de Smet zich gekwalificeerd voor de Europese titelstrijd, op 23 en 24 februari 2012 in Berlijn. Onder de ogen van een internationale, kritische jury gaan jonge vakspecialisten twee dagen de uitdaging aan om complexe isolatieopdrachten snel én goed af te werken.
 
De Nederlandse kampioenschappen in Rotterdam brachten Marco de Smet en Ricardo de Klerk sportief tegenover elkaar. De twee zaten elkaar vijf uur lang dicht op de hielen. Uiteindelijk wist Marco de strijd op punten in zijn voordeel te beslechten. Opmerkelijk: de finale was een collegiaal ‘onderonsje’: beide vakspecialisten zijn werkzaam bij Van der Linden & Veldhuis Isolatie: Marco in de vestiging Sas van Gent, Ricardo in Wormerveer. Hun werkgever en VIB-voorzitter Leo Veldhuis was dan ook de eerste die beide finalisten gelukwenste met hun prestaties. Op de foto Marco de Smet, geflankeerd door Leo Veldhuis (l) en Giel Vaessen (r).

 

Nieuws

Tandemactie NCTI en Isenspro


Samen met Isenspro heeft NCTI de bezoekers van het laatste iTanks ontbijt op donderdag 21 februari 2019 geïnformeerd ov..
 

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..
 

Bijpraatsessies Trends in Utiliteitsisolatie

VIB gaat in maart, april en mei met de isolatiesector in zes regionale bijeenkomstende de dialoog aan over het Trendrapport voor de ..
 

CUI op komende Maintenance Next

Corrosie onder isolatie (CUI) is thema op vakbeurs Maintenance Next (9-11 april 2019, Ahoy Rotterdam). Het netwerk voor smart mainte..
 

Praktijkdagen Veilig en Gezond Werken 2019

Veilig en gezond werken op de werkvloer vraagt, behalve om alertheid, om actuele kennis van de risico’s, de regelgeving en de ..
 

IEX verhuist naar Nürenberg

De 2020-editie van IEX - Insulation Expo Europe verhuist van Keulen naar Nürenberg en wordt samen gehouden met de beurs FeuerTr..
 

Daniël Post nieuwe CEO Bilfinger

Per 1 januari 2019 wordt Daniël Post (46) de nieuwe CEO van Bilfinger Industrial Services België/Nederland. Hij volgt de h..
 

Jonge denkers helpen Vopak

Studenten van de Hogeschool Rotterdam helpen Vopak bij het plannen van het onderhoud van olieopslagtanks.
 

Verbreding SDE+

De Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie wordt met ingang van 2020 verbreed.
 

Energieakkoord? Isoleren!

VIB-voorzitter Hans Koole belichtte tijdens de 7 maart gehouden drukbezochte conferentie Energieakkoord in versnelling bij de SER in..
 

Film van de maand

VIB Workshops

FESI 2020

Isolatie Magazine

Bedrijf in beeld