Armacell in Zuid-Korea
 

Armacell heeft een nieuwe fabriek geopend in Chenonan, 100 km ten zuiden van de Zuid-Koreaanse hoofdstad Seoul. De fabriek, eind april feestelijk geopend, produceert isolatieslangen en –platen voor de Koreaanse markt.
De nieuwe vestiging verstevigt Armacells Aziatische aanwezigheid. Naast twee productie-units in China en fabrieken in Thailand, India en Saoudi-Arabië is met vestiging in Korea voet aan de grond gezet in Oost-Azië. Onbekend terrein is het echter niet: al vanaf de jaren ‚90 belevert Armacell Korea vanuit de Chinese fabriek in Suzhou. Zuid-Korea heeft zich in veertig ontwikkeld tot de vierde economische macht in Azië en behoort gemeten aan het bruto binnenlands product tot de vijftien grootste wereldeconomiën.
De Armacell-vestiging meet 2700 m2 en biedt dertig mensen werk.
 

Nieuws

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..
 

Bijpraatsessies Trends in Utiliteitsisolatie

VIB gaat in maart, april en mei met de isolatiesector in zes regionale bijeenkomstende de dialoog aan over het Trendrapport voor de ..
 

CUI op komende Maintenance Next

Corrosie onder isolatie (CUI) is thema op vakbeurs Maintenance Next (9-11 april 2019, Ahoy Rotterdam). Het netwerk voor smart mainte..
 

Praktijkdagen Veilig en Gezond Werken 2019

Veilig en gezond werken op de werkvloer vraagt, behalve om alertheid, om actuele kennis van de risico’s, de regelgeving en de ..
 

IEX verhuist naar Nürenberg

De 2020-editie van IEX - Insulation Expo Europe verhuist van Keulen naar Nürenberg en wordt samen gehouden met de beurs FeuerTr..
 

Daniël Post nieuwe CEO Bilfinger

Per 1 januari 2019 wordt Daniël Post (46) de nieuwe CEO van Bilfinger Industrial Services België/Nederland. Hij volgt de h..
 

Jonge denkers helpen Vopak

Studenten van de Hogeschool Rotterdam helpen Vopak bij het plannen van het onderhoud van olieopslagtanks.
 

Verbreding SDE+

De Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie wordt met ingang van 2020 verbreed.
 

Normontwerp brandveiligheid rookgasafvoer

NEN heeft een normontwerp gepubliceerd voor de bepalingsmethode waarmee de brandveiligheid van rookgasafvoersystemen (schoorstenen) ..
 

Energieakkoord? Isoleren!

VIB-voorzitter Hans Koole belichtte tijdens de 7 maart gehouden drukbezochte conferentie Energieakkoord in versnelling bij de SER in..
 

Film van de maand

VIB Workshops

FESI 2020

Isolatie Magazine

Bedrijf in beeld