Industrial Heat & Power begonnen

Het vakevenement Industrial Heat & Power is vandaag van start gegaan. Stralend middelpunt in Hal 2 is het Isolatieplein dat door brancheorganisatie VIB en Scholingsfonds OOI samen met een groot aantal toeleverende bedrijven is opgezet.

Levendige discussies over de nut en noodzaak van technische isolatie flankeerden het symposiumprogramma. Daarnaast was er vanzelf voor iedere bezoeker genoeg te zien (en te leren). Industrial Heat & Power duurt nog tot donderdag a.s. 10 oktober, maar iedereen met banden in de sector zal naar verwachting morgen afreizen naar de Brabanthallen. Behalve dat brancheorganisatie VIB morgenmiddag er zijn ledenvergadering houdt, zal de beursvloer van 16.00 tot 18.00 in het teken staan van de isolatieborrel.

Nieuws

Dag 2 - Industrial Heat & Power bruist

Een drukke beursvloer, een dito ledenvergadering van VIB, de wereldprimeur van de TBI-App om snel energiebesparing door isolatie inz..
 

Kreijveld (SIG) naar Jongeneel

Eric Kreijveld is per 1 oktober 2019 in dienst getreden als vestigingsmanager bij hout- en bouwmaterialenleverancier Jongeneel in Ti..
 

Arbotechniek: hét platform voor veilig en gezond werken

Vol trots lanceert ArboTechniek, voorheen II Mens & Werk, vandaag haar nieuwe platform op gebied van veilig en gezond werken in ..
 

Nieuwe cao maakt sector aantrekkelijker

Na lange en stevige discussies hebben werkgevers en vakbonden vandaag een akkoord bereikt over de nieuwe cao’s in de Metaal en..
 

Klimaatakkoord mist industriële isolatie

Het voorstel voor een Klimaatakkoord dat minister Wiebes van Economische Zaken en Klimaat naar de Tweede Kamer stuurde, mist é..
 

VNO-NCW wil breed balansakkoord

‘Maatschappelijk gezien agendeerde de minister-president met uit zijnspraak over de salarissen een belangrijk thema, namelijk ..
 

Praktijkdagen 2019 monteurs en leidinggevenden

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Praktijkdagen 2019 middenkader en management

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Versneld overschakelen op waterstof

De provincie Zuid-Holland moet versneld inzetten op het ontwikkelen van een duurzame waterstofeconomie. Dat advies geeft een team va..
 

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..