Gratis bezoekersregistratie Industrial Heat & Power

De gratis bezoekersregistratie van de vakbeurs Industrial Heat & Power is open. Het B2B-evenement voor professionals actief in de industriële energievoorziening vindt plaats van dinsdag 8 tot en met donderdag 10 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch.

Op de beurs tonen de koplopers hun laatste innovaties en oplossingen. Men deelt er kennis en doet er zaken in het kader van WKK, elektra-installaties, koel- en vriestechniek, kennis en advies, aandrijftechniek en perslucht, stoominstallaties, gebouwen, procestechniek en isolatie. In dat laatste segment hebben VIB, OOI en NCTI samen met de (buitengewone) leden een themapresentatie

De aankondigingsvideo is hier te zien.

Industrial Heat & Power vindt gelijktijdig met en op dezelfde locatie plaats als:

Vakbeurs Energie - over warmte, elektriciteit en energiebesparing
Zero Emission | Ecomobiel - over duurzame mobiliteit
PREFAB - over industrieel en modulair bouwen en renoveren

Gemene deler is de energietransitie: organisator 54events belooft ‘een integraal en compleet overzicht van oplossingen, kennis en innovaties’. Met een toegangsbewijs voor één beurs, bezoekt men gratis ook de andere: bezoekers hoeven zich slechts eenmalig te registreren.

Geïnteresseerden regelen hier een gratis ticket.
 

Samen zijn de goed voor 21.000 vierkante meter aan beursoppervlak in 6 hallen. Ongeveer 400 partners en exposanten zijn betrokken, die worden bezocht door zo’n 15.000 professionals. In 11 beurstheaters vinden meer dan 100 seminars, workshops en congressen plaats.

Meer informatie is te vinden op de website van de beurs. 

 

Nieuws

Arbotechniek: hét platform voor veilig en gezond werken

Vol trots lanceert ArboTechniek, voorheen II Mens & Werk, vandaag haar nieuwe platform op gebied van veilig en gezond werken in ..
 

Klimaatakkoord mist industriële isolatie

Het voorstel voor een Klimaatakkoord dat minister Wiebes van Economische Zaken en Klimaat naar de Tweede Kamer stuurde, mist é..
 

VNO-NCW wil breed balansakkoord

‘Maatschappelijk gezien agendeerde de minister-president met uit zijnspraak over de salarissen een belangrijk thema, namelijk ..
 

Praktijkdagen 2019 middenkader en management

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Versneld overschakelen op waterstof

De provincie Zuid-Holland moet versneld inzetten op het ontwikkelen van een duurzame waterstofeconomie. Dat advies geeft een team va..
 

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..