Maintenance for Energy bij Thermatras

Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud NVDO en VIB besteden op donderdag 27 juni 2019 tijdens het jaarcongres van Energie Verenigd bij Thermatras in Barendrecht aandacht aan technische isolatie.

Diverse sprekers zullen op de jaardag de diverse onderdelen van technische isolatie belichten. Geert Henk Wijnants (Stork Asset Management Technology) gaat in op corrosie onder isolatie. Alexander Norder, managing director van gastheer Thermatras belicht nut en noodzaak van isolatiematrassen. Sales director Hans van Gastel bespreekt een interessante casus over de huidige onderhoudsstop en CUI-preventie aanpak van Shell Moerdijk. Ook de lezing van Ellen van Slobbe, salesmanager Benelux van Knauf Insulation belicht een praktijkcasus, waaronder werken met het Knauf calculatieprogramma.

De gasten worden vanaf 13.00 uur verwacht. Het programma loopt van 13.30 uur en wordt om 17.00 uur afgesloten met een netwerkborrel.

De Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO) is dé toonaangevende brancheorganisatie die middels belangenbehartiging, kennisoverdracht en netwerken ondersteuning biedt aan bedrijven en personen die bij de besluitvorming op het gebied van Beheer en Onderhoud/Asset Management betrokken zijn en daarmee de Nederlandse onderhoudssector als ’s werelds beste helpt te presteren.

Meer meer informatie over het programma en aanmelding: klik hier.

Nieuws

Arbotechniek: hét platform voor veilig en gezond werken

Vol trots lanceert ArboTechniek, voorheen II Mens & Werk, vandaag haar nieuwe platform op gebied van veilig en gezond werken in ..
 

Klimaatakkoord mist industriële isolatie

Het voorstel voor een Klimaatakkoord dat minister Wiebes van Economische Zaken en Klimaat naar de Tweede Kamer stuurde, mist é..
 

VNO-NCW wil breed balansakkoord

‘Maatschappelijk gezien agendeerde de minister-president met uit zijnspraak over de salarissen een belangrijk thema, namelijk ..
 

Praktijkdagen 2019 middenkader en management

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Versneld overschakelen op waterstof

De provincie Zuid-Holland moet versneld inzetten op het ontwikkelen van een duurzame waterstofeconomie. Dat advies geeft een team va..
 

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..