Bijpraatsessies Trends in utiliteitsisolatie

VIB gaat in maart, april en mei met de isolatiesector in zes regionale bijeenkomstende de dialoog aan over het Trendrapport voor de Utiliteitsisolatie. Leden en niet-leden worden nadrukkelijk uitgenodigd hieraan deel te nemen. 

Het recent door adviesbureau Bouwkennis gepubliceerde document geeft een overzicht van ontwikkelingen in de isolatiesector.

De trends van de bouw en installatiesector worden in de presentatie als uitgangspunt gebruikt. Deze informatie helpt isolatiebedrijven zich beter op toekomstige ontwikkelingen voor te bereiden, danwel te anticiperen op bewegingen in de markt. 

Uiteraard vinden de zes bijpraatsessies plaats op geschikte, centraal gelegen locaties. De bijeenkomsten staan open voor zowel leden als niet-leden van VIB. Deelnemers krijgen het rapport na afloop mee naar huis.

De voorlopig geplande data zijn: 

Bijeenkomsten Trendrapport Utiliteit
REGIO VOORLOPIGE DATUM VOORLOPIGE TIJD  
Noord (Groningen, Friesland, Drenthe) dinsdag 19 maart 2019 14:30 - 15:00 uur Netwerken na afloop
Oost (Overwijssel, Gelderland) donderdag 28 maart 2019 14:30 - 15:00 uur Netwerken na afloop
Midden (Utrecht, Flevoland) dinsdag 16 april 2019 14:30 - 15:00 uur Netwerken na afloop
West (Noord- en Zuid-Holland) donderdag 2 mei 2019 14:30 - 15:00 uur Netwerken na afloop
Zuid-West (Zuid-Holland, Zeeland) dinsdag 14 mei 2019 14:30 - 15:00 uur Netwerken na afloop  
Zuid (Noord-Brabant en Limburg) donderdag 16 mei 2019 14:30 - 15:00 uur Netwerken na afloop

 

Definitieve data en locaties worden op basis van aanmeldingen besloten. VIB-leden die hun vestiging voor een bijeenkomst beschikbaar willen stellen, kunnen zich aanmelden bij secretaris Jan Zanen. Inschrijving en verdere organisatie verricht hetsecretariaat van VIB. De link is ook te gebruiken voor aanmelding.
 

Nieuws

Praktijkdagen 2019 monteurs en leidinggevenden

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Praktijkdagen 2019 middenkader en management

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Training nieuwe norm VCA

Op donderdag 13 juni 2019 vindt van 09.00 uur tot 12.00 uur bij Van der Valk in Nieuwerkerk ad IJssel voor in het kader van de Works..
 

Groningen verwarmt met waterstof

Groningen heeft een nieuwe verwarmingsinstallatie in gebruik die 30% waterstof bijmengt met aardgas. Deze is 18 maart 2019 officieel..
 

10e Landelijke Asbest Praktijkdag

De turbulente asbestpraktijk en de weg naar risicogestuurd werken staat centraal op 16 mei 2019 tijdens de tiende editie van de Land..
 

Richtlijn Steigers officieel van kracht

De nieuwe Richtlijn Steigers is opgenomen in de Arbocatalogus Bouw & Infra. Dat betekent dat de richtlijn, die al te vinden was ..
 

Subsidies CO2-reductie industrie open

Sinds 21 februari 2019 zijn de Demonstratieregeling energie-innovatie industrie - DEI+ en Topsector Energiestudies Industrie open. Z..
 

CINI inspecteurs, ook bij OOI

Vijf isolatiespecialisten hebben dinsdag 19 februari 2019 het felbegeerde certificaat certified CINI Inspection Inspector behaald. O..
 

Versneld overschakelen op waterstof

De provincie Zuid-Holland moet versneld inzetten op het ontwikkelen van een duurzame waterstofeconomie. Dat advies geeft een team va..
 

Nieuwe algemeen directeur Merford

Per 1 maart 2019 start Robbert-Jan Ter Horst als nieuwe algemeen directeur van Merford. Hij volgt Adrienne Vertooren op, die als twe..
 

Tandemactie NCTI en Isenspro

Samen met Isenspro heeft NCTI de bezoekers van het laatste iTanks ontbijt op donderdag 21 februari 2019 geïnformeerd over vocht..
 

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..
 

Bijpraatsessies Trends in Utiliteitsisolatie

VIB gaat in maart, april en mei met de isolatiesector in zes regionale bijeenkomstende de dialoog aan over het Trendrapport voor de ..
 

CUI op komende Maintenance Next

Corrosie onder isolatie (CUI) is thema op vakbeurs Maintenance Next (9-11 april 2019, Ahoy Rotterdam). Het netwerk voor smart mainte..
 

DaniŽl Post nieuwe CEO Bilfinger

Per 1 januari 2019 wordt Daniël Post (46) de nieuwe CEO van Bilfinger Industrial Services België/Nederland. Hij volgt de h..
 

Verbreding SDE+

De Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie wordt met ingang van 2020 verbreed.