ISO ’12 trekt 8000 bezoekers

Isolatiebeurs ISO ’12, op 10 en 11 mei 2012 in Keulen, heeft ruim 8.000 vakbezoekers getrokken. Dat is 18 procent meer dan in 2010 (6800 bezoekers). Ook het aantal exposanten groeide, van 130 naar 145 (+12 procent).

Zowel onder exposanten als onder bezoekers was Nederland relatief sterk vertegenwoordigd: de ‘hele markt’ was er.
Voor de eerste maal is de beurs gehouden in Keulen. De gunstige beursstatistieken bevestigen de gedachte dat Keulen geografisch beter ligt dan Wiesbaden. Ook is het moderne beurscomplex goed beoordeeld. De strakke indeling verhoogde de overzichtelijkheid en dankzij de hoogte van de moderne hal 8 viel de gevreesde geluidbelasting vanaf het machineplein reuze mee. Op 8 en 9 mei 2014 wordt de volgende ISO gehouden, weer in Keulen.

 

Nieuws

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..
 

Bijpraatsessies Trends in Utiliteitsisolatie

VIB gaat in maart, april en mei met de isolatiesector in zes regionale bijeenkomstende de dialoog aan over het Trendrapport voor de ..
 

CUI op komende Maintenance Next

Corrosie onder isolatie (CUI) is thema op vakbeurs Maintenance Next (9-11 april 2019, Ahoy Rotterdam). Het netwerk voor smart mainte..
 

Praktijkdagen Veilig en Gezond Werken 2019

Veilig en gezond werken op de werkvloer vraagt, behalve om alertheid, om actuele kennis van de risico’s, de regelgeving en de ..
 

IEX verhuist naar Nürenberg

De 2020-editie van IEX - Insulation Expo Europe verhuist van Keulen naar Nürenberg en wordt samen gehouden met de beurs FeuerTr..
 

Daniël Post nieuwe CEO Bilfinger

Per 1 januari 2019 wordt Daniël Post (46) de nieuwe CEO van Bilfinger Industrial Services België/Nederland. Hij volgt de h..
 

Jonge denkers helpen Vopak

Studenten van de Hogeschool Rotterdam helpen Vopak bij het plannen van het onderhoud van olieopslagtanks.
 

Verbreding SDE+

De Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie wordt met ingang van 2020 verbreed.
 

Normontwerp brandveiligheid rookgasafvoer

NEN heeft een normontwerp gepubliceerd voor de bepalingsmethode waarmee de brandveiligheid van rookgasafvoersystemen (schoorstenen) ..
 

Energieakkoord? Isoleren!

VIB-voorzitter Hans Koole belichtte tijdens de 7 maart gehouden drukbezochte conferentie Energieakkoord in versnelling bij de SER in..
 

Film van de maand

VIB Workshops

FESI 2020

Isolatie Magazine

Bedrijf in beeld