Tacke + Lindemann op IEX 2018

Metaalspecialist en VIB-lid Tacke + Lindemann GmbH uit Dortmund is deze week op stand 520 aanwezig op de IEX Insulation Expo Europe in Keulen.

Op standnummer 520 in Hal 8 zal de onderneming woensdag en donderdag (16 en 17 mei a.s.) zijn productgamma voor de isolatiespecialist over het voetlicht brengen. Ook zal de bezoeker kennis kunnen maken met het uitgebreide dienstenpakket van de onderneming die specifiek inzet op capaciteitsuitbreiding

Sinds de oprichting in 1899 heeft familiebedrijf Tacke + Lindemann een hele ontwikkeling doorgemaakt. In 2018 wil de metaalspecialist uit Dortmund zijn internationale activiteiten intensiveren. In Europa wil de fabrikant/handelsonderneming met zijn assortiment en dienstverlening punten scoren bij het isolatiebedrijf. Een speciaal servicecenter en internationale verkoop- en magazijnlocaties ondersteunen de ambities.
 

Nieuws

Tandemactie NCTI en Isenspro


Samen met Isenspro heeft NCTI de bezoekers van het laatste iTanks ontbijt op donderdag 21 februari 2019 geïnformeerd ov..
 

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..
 

Bijpraatsessies Trends in Utiliteitsisolatie

VIB gaat in maart, april en mei met de isolatiesector in zes regionale bijeenkomstende de dialoog aan over het Trendrapport voor de ..
 

CUI op komende Maintenance Next

Corrosie onder isolatie (CUI) is thema op vakbeurs Maintenance Next (9-11 april 2019, Ahoy Rotterdam). Het netwerk voor smart mainte..
 

Praktijkdagen Veilig en Gezond Werken 2019

Veilig en gezond werken op de werkvloer vraagt, behalve om alertheid, om actuele kennis van de risico’s, de regelgeving en de ..
 

IEX verhuist naar Nürenberg

De 2020-editie van IEX - Insulation Expo Europe verhuist van Keulen naar Nürenberg en wordt samen gehouden met de beurs FeuerTr..
 

Daniël Post nieuwe CEO Bilfinger

Per 1 januari 2019 wordt Daniël Post (46) de nieuwe CEO van Bilfinger Industrial Services België/Nederland. Hij volgt de h..
 

Jonge denkers helpen Vopak

Studenten van de Hogeschool Rotterdam helpen Vopak bij het plannen van het onderhoud van olieopslagtanks.
 

Verbreding SDE+

De Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie wordt met ingang van 2020 verbreed.
 

Energieakkoord? Isoleren!

VIB-voorzitter Hans Koole belichtte tijdens de 7 maart gehouden drukbezochte conferentie Energieakkoord in versnelling bij de SER in..
 

Film van de maand

VIB Workshops

FESI 2020

Isolatie Magazine

Bedrijf in beeld