Tacke + Lindemann op IEX 2018

Metaalspecialist en VIB-lid Tacke + Lindemann GmbH uit Dortmund is deze week op stand 520 aanwezig op de IEX Insulation Expo Europe in Keulen.

Op standnummer 520 in Hal 8 zal de onderneming woensdag en donderdag (16 en 17 mei a.s.) zijn productgamma voor de isolatiespecialist over het voetlicht brengen. Ook zal de bezoeker kennis kunnen maken met het uitgebreide dienstenpakket van de onderneming die specifiek inzet op capaciteitsuitbreiding

Sinds de oprichting in 1899 heeft familiebedrijf Tacke + Lindemann een hele ontwikkeling doorgemaakt. In 2018 wil de metaalspecialist uit Dortmund zijn internationale activiteiten intensiveren. In Europa wil de fabrikant/handelsonderneming met zijn assortiment en dienstverlening punten scoren bij het isolatiebedrijf. Een speciaal servicecenter en internationale verkoop- en magazijnlocaties ondersteunen de ambities.
 

Nieuws

Gratis bezoekersregistratie Industrial Heat & Power geopend

De gratis bezoekersregistratie van de vakbeurs Industrial Heat & Power is open. Het B2B-evenement voor professionals actief in d..
 

Klimaatakkoord mist industriŽle isolatie

Het voorstel voor een Klimaatakkoord dat minister Wiebes van Economische Zaken en Klimaat naar de Tweede Kamer stuurde, mist é..
 

VNO-NCW wil breed balansakkoord

‘Maatschappelijk gezien agendeerde de minister-president met uit zijnspraak over de salarissen een belangrijk thema, namelijk ..
 

Industrial Heat & Power, sector toont besparingspotentie isolatie

VIB, de branchevereniging voor ondernemers in het technisch isolatiebedrijf geeft met haar aanwezigheid op Industrial Heat & Pow..
 

Energielabel-C voor kantoren

Per 1 januari 2023 moeten alle kantoren in Nederland groter dan 100 m² minimaal voldoen aan energielabel-C. Kan de eigenaar dit..
 

Europese bijdrage slimme CO2-reductie Oost Nederland

Het Europese subsidieprogramma OP Oost stelt vanaf 16 mei 2019 17 miljoen euro beschikbaar voor projecten die bijdragen aan “S..
 

Meer bedrijven in aanmerking voor subsidie CO2-besparing

Meer bedrijven kunnen vanaf volgend voorjaar gebruik maken van subsidie voor CO2-besparende technieken. Door een vernieuwing van de ..
 

Praktijkdagen 2019 monteurs en leidinggevenden

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Praktijkdagen 2019 middenkader en management

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Versneld overschakelen op waterstof

De provincie Zuid-Holland moet versneld inzetten op het ontwikkelen van een duurzame waterstofeconomie. Dat advies geeft een team va..
 

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..