Bilfinger verhuist naar Waalhaven R'dam

Bilfinger Industrial Services Nederland verhuist juli 2018 het hoofdkantoor van Zwartewaal naar een kantoor met ruim 3.200 m² kantoorruimte aan de Waalhaven Oostzijde 123 te Rotterdam.
 
Het moderne kantoorgebouw, dat in 2013 werd opgeleverd, is op een prominente locatie in de Waalhaven gelegen. Het gebied staat bekend als het maritiem zakelijk centrum van Rotterdam en ligt dichtbij de opdrachtgevers van Bilfinger in het Europoort- en Botlekgebied en de Maasvlakte. Daarnaast is de locatie centraal gelegen ten opzichte van uitvalswegen richting de operationele units in België en Nederland. De nieuwe huisvesting beschikt tevens over een BREEAM-certificaat, wat goed aansluit bij het MVO-beleid van de organisatie.
 
Bilfinger is een industriële dienstverlener met dienstenportfolio technische isolatie, steigerbouw, painting, tracing, asbestverwijdering, lawaaibeheersing, vuurbescherming en rope access. Bij Bilfinger in België en Nederland werken 3.000 medewerkers. De Benelux-organisatie valt onder het Duitse moederbedrijf Bilfinger SE. Bij Bilfinger SE werken wereldwijd 36.000 medewerkers. 

Nieuws

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..
 

Bijpraatsessies Trends in Utiliteitsisolatie

VIB gaat in maart, april en mei met de isolatiesector in zes regionale bijeenkomstende de dialoog aan over het Trendrapport voor de ..
 

CUI op komende Maintenance Next

Corrosie onder isolatie (CUI) is thema op vakbeurs Maintenance Next (9-11 april 2019, Ahoy Rotterdam). Het netwerk voor smart mainte..
 

Praktijkdagen Veilig en Gezond Werken 2019

Veilig en gezond werken op de werkvloer vraagt, behalve om alertheid, om actuele kennis van de risico’s, de regelgeving en de ..
 

IEX verhuist naar Nürenberg

De 2020-editie van IEX - Insulation Expo Europe verhuist van Keulen naar Nürenberg en wordt samen gehouden met de beurs FeuerTr..
 

Daniël Post nieuwe CEO Bilfinger

Per 1 januari 2019 wordt Daniël Post (46) de nieuwe CEO van Bilfinger Industrial Services België/Nederland. Hij volgt de h..
 

Jonge denkers helpen Vopak

Studenten van de Hogeschool Rotterdam helpen Vopak bij het plannen van het onderhoud van olieopslagtanks.
 

Verbreding SDE+

De Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie wordt met ingang van 2020 verbreed.
 

Normontwerp brandveiligheid rookgasafvoer

NEN heeft een normontwerp gepubliceerd voor de bepalingsmethode waarmee de brandveiligheid van rookgasafvoersystemen (schoorstenen) ..
 

Energieakkoord? Isoleren!

VIB-voorzitter Hans Koole belichtte tijdens de 7 maart gehouden drukbezochte conferentie Energieakkoord in versnelling bij de SER in..
 

Film van de maand

VIB Workshops

FESI 2020

Isolatie Magazine

Bedrijf in beeld