Nieuwe, ruimere jas voor Franssen Isolatie

Isolatie- en steigerbouwbedrijf Franssen Groep verhuist komende zomer van Druten naar Boven-Leeuwen. Het bedrijf met tachtig personeelsleden betrekt het 15.000 m2 grote pand van voormalige meubelfabriek 3B/Bench aan de Waterstraat.

Eigenaar Ramon Franssen gaat de beide onderdelen van zijn bedrijf op één locatie samenvoegen. Franssen bestaat momenteel in Druten uit EDS Steigerbouw aan de Industrieweg en de isolatiedivisie even verderop aan de Kerkstraat.

Het bedrijf, dat in 1971 werd opgericht, verhuisde 18 jaar geleden vanwege ruimtegebrek van Boven-Leeuwen naar Druten. Dat nu weer voor Boven-Leeuwen wordt gekozen, is volgens Franssen in dagblad De Gelderlander toeval: ,,De plek kwam vrij en we hebben hem gekocht.''

Het perceel in Boven-Leeuwen is met 15.000 vierkante meter bij elkaar drie keer zo groot als de ruimte die Franssen nu nog in Druten heeft. De nieuwe bedrijfshal van 5.500 vierkante meter is tweeënhalf keer groter. Remon Franssen verwacht dat de groei van het bedrijf, die de afgelopen vijftien jaar continu is geweest, ook de komende jaren doorzet.

Franssen levert en plaatst isolatiemateriaal over de hele wereld en is gespecialiseerd in toepassingen in de scheepsbouw en industrie.  

Nieuws

Gratis bezoekersregistratie Industrial Heat & Power geopend

De gratis bezoekersregistratie van de vakbeurs Industrial Heat & Power is open. Het B2B-evenement voor professionals actief in d..
 

Klimaatakkoord mist industriŽle isolatie

Het voorstel voor een Klimaatakkoord dat minister Wiebes van Economische Zaken en Klimaat naar de Tweede Kamer stuurde, mist é..
 

VNO-NCW wil breed balansakkoord

‘Maatschappelijk gezien agendeerde de minister-president met uit zijnspraak over de salarissen een belangrijk thema, namelijk ..
 

Industrial Heat & Power, sector toont besparingspotentie isolatie

VIB, de branchevereniging voor ondernemers in het technisch isolatiebedrijf geeft met haar aanwezigheid op Industrial Heat & Pow..
 

Energielabel-C voor kantoren

Per 1 januari 2023 moeten alle kantoren in Nederland groter dan 100 m² minimaal voldoen aan energielabel-C. Kan de eigenaar dit..
 

Europese bijdrage slimme CO2-reductie Oost Nederland

Het Europese subsidieprogramma OP Oost stelt vanaf 16 mei 2019 17 miljoen euro beschikbaar voor projecten die bijdragen aan “S..
 

Meer bedrijven in aanmerking voor subsidie CO2-besparing

Meer bedrijven kunnen vanaf volgend voorjaar gebruik maken van subsidie voor CO2-besparende technieken. Door een vernieuwing van de ..
 

Praktijkdagen 2019 monteurs en leidinggevenden

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Praktijkdagen 2019 middenkader en management

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Versneld overschakelen op waterstof

De provincie Zuid-Holland moet versneld inzetten op het ontwikkelen van een duurzame waterstofeconomie. Dat advies geeft een team va..
 

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..