Nieuwe, ruimere jas voor Franssen Isolatie

Isolatie- en steigerbouwbedrijf Franssen Groep verhuist komende zomer van Druten naar Boven-Leeuwen. Het bedrijf met tachtig personeelsleden betrekt het 15.000 m2 grote pand van voormalige meubelfabriek 3B/Bench aan de Waterstraat.

Eigenaar Ramon Franssen gaat de beide onderdelen van zijn bedrijf op één locatie samenvoegen. Franssen bestaat momenteel in Druten uit EDS Steigerbouw aan de Industrieweg en de isolatiedivisie even verderop aan de Kerkstraat.

Het bedrijf, dat in 1971 werd opgericht, verhuisde 18 jaar geleden vanwege ruimtegebrek van Boven-Leeuwen naar Druten. Dat nu weer voor Boven-Leeuwen wordt gekozen, is volgens Franssen in dagblad De Gelderlander toeval: ,,De plek kwam vrij en we hebben hem gekocht.''

Het perceel in Boven-Leeuwen is met 15.000 vierkante meter bij elkaar drie keer zo groot als de ruimte die Franssen nu nog in Druten heeft. De nieuwe bedrijfshal van 5.500 vierkante meter is tweeënhalf keer groter. Remon Franssen verwacht dat de groei van het bedrijf, die de afgelopen vijftien jaar continu is geweest, ook de komende jaren doorzet.

Franssen levert en plaatst isolatiemateriaal over de hele wereld en is gespecialiseerd in toepassingen in de scheepsbouw en industrie.  

Nieuws

Tandemactie NCTI en Isenspro


Samen met Isenspro heeft NCTI de bezoekers van het laatste iTanks ontbijt op donderdag 21 februari 2019 geïnformeerd ov..
 

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..
 

Bijpraatsessies Trends in Utiliteitsisolatie

VIB gaat in maart, april en mei met de isolatiesector in zes regionale bijeenkomstende de dialoog aan over het Trendrapport voor de ..
 

CUI op komende Maintenance Next

Corrosie onder isolatie (CUI) is thema op vakbeurs Maintenance Next (9-11 april 2019, Ahoy Rotterdam). Het netwerk voor smart mainte..
 

Praktijkdagen Veilig en Gezond Werken 2019

Veilig en gezond werken op de werkvloer vraagt, behalve om alertheid, om actuele kennis van de risico’s, de regelgeving en de ..
 

IEX verhuist naar Nürenberg

De 2020-editie van IEX - Insulation Expo Europe verhuist van Keulen naar Nürenberg en wordt samen gehouden met de beurs FeuerTr..
 

Daniël Post nieuwe CEO Bilfinger

Per 1 januari 2019 wordt Daniël Post (46) de nieuwe CEO van Bilfinger Industrial Services België/Nederland. Hij volgt de h..
 

Jonge denkers helpen Vopak

Studenten van de Hogeschool Rotterdam helpen Vopak bij het plannen van het onderhoud van olieopslagtanks.
 

Verbreding SDE+

De Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie wordt met ingang van 2020 verbreed.
 

Energieakkoord? Isoleren!

VIB-voorzitter Hans Koole belichtte tijdens de 7 maart gehouden drukbezochte conferentie Energieakkoord in versnelling bij de SER in..
 

Film van de maand

VIB Workshops

FESI 2020

Isolatie Magazine

Bedrijf in beeld