Goede belangstelling eerste Insulcon seminar

De eerste van vier Insulcon seminars in Steenbergen is succesvol verlopen.

Het onderwerp vezelproducten en hot spot repair gaf de geïnteresseerde deelnemers inzicht in de mogelijkheden van hogetemperatuurisolatie.

Er staan nog drie seminars op het programma

Donderdag 14 december 2017 staan Aerogelproducten centraal, waarbij ook het aanbrengen niet wordt vergeten.

Donderdag 11 januari 2018 worden Wearflex weefselproducten behandeld met seals, bellows en sleefs. Bij dit onderdeel worden ook de engineering en supervisie meegenomen.

Donderdag 1 februari 2018 worden de brandwerende en akoestische isolatie voor het voetlicht gebracht.

De ochtendseminars (van 09:00 uur tot circa 13:00 uur) zijn gratis en staan open voor isolatieprofessionals. De bijeenkomsten worden afgesloten met een netwerklunch.

De eerste aanmeldingen voor de komende bijeenkomsten zijn al binnen. Wie interesse heeft kan zich aanmelden via: marketing@insulcon.com.

Nieuws

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..
 

Bijpraatsessies Trends in Utiliteitsisolatie

VIB gaat in maart, april en mei met de isolatiesector in zes regionale bijeenkomstende de dialoog aan over het Trendrapport voor de ..
 

CUI op komende Maintenance Next

Corrosie onder isolatie (CUI) is thema op vakbeurs Maintenance Next (9-11 april 2019, Ahoy Rotterdam). Het netwerk voor smart mainte..
 

Praktijkdagen Veilig en Gezond Werken 2019

Veilig en gezond werken op de werkvloer vraagt, behalve om alertheid, om actuele kennis van de risico’s, de regelgeving en de ..
 

IEX verhuist naar Nürenberg

De 2020-editie van IEX - Insulation Expo Europe verhuist van Keulen naar Nürenberg en wordt samen gehouden met de beurs FeuerTr..
 

Daniël Post nieuwe CEO Bilfinger

Per 1 januari 2019 wordt Daniël Post (46) de nieuwe CEO van Bilfinger Industrial Services België/Nederland. Hij volgt de h..
 

Jonge denkers helpen Vopak

Studenten van de Hogeschool Rotterdam helpen Vopak bij het plannen van het onderhoud van olieopslagtanks.
 

Verbreding SDE+

De Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie wordt met ingang van 2020 verbreed.
 

Normontwerp brandveiligheid rookgasafvoer

NEN heeft een normontwerp gepubliceerd voor de bepalingsmethode waarmee de brandveiligheid van rookgasafvoersystemen (schoorstenen) ..
 

Energieakkoord? Isoleren!

VIB-voorzitter Hans Koole belichtte tijdens de 7 maart gehouden drukbezochte conferentie Energieakkoord in versnelling bij de SER in..
 

Film van de maand

VIB Workshops

FESI 2020

Isolatie Magazine

Bedrijf in beeld