Ontbijtsessie circulaire economie

Bij de gratis Ontbijtsessie Van Willen naar Doen! op maandag 6 november 2017 inspireren MKB-bedrijven en overheden uit de regio Arnhem elkaar om direct aan de slag te gaan met de mogelijkheden van de circulaire economie.

Hoe benut je als organisatie de mogelijkheden van de Circulaire Economie? Welke energie-uitdagingen liggen er en hoe kun je hiermee besparen? Wat gebeurt er momenteel in Arnhem en omstreken? Deelnemers aan de ontbijtsessie zullen antwoord krijgen op de vraag: hoe zet je ambities op het gebied van duurzaamheid om in actie?

Het programma start om 08:00 met een duurzaam en voedzaam ontbijt. De aftrap wordt om 8:30 uur verzorgd door Ruud Koornstra, Nationale Energiecommissaris.

 

Vanaf 09:00 uur is er keuze uit drie parallelsessies:
Sessie 1: De energieuitdagingen bij bedrijven
Sessie 2: Verduurzaming op bedrijventerreinen
Sessie 3: Circulaire Economie

De plenaire samenvatting van 10:00 tot 10:15 uur wordt afgesloten met afsluiting en netwerkmogelijkheid.


LOCATIE
Industriepark Kleefse Waard
Westervoortsedijk 73 in Arnhem

AANMELDEN

Nieuws

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..
 

Bijpraatsessies Trends in Utiliteitsisolatie

VIB gaat in maart, april en mei met de isolatiesector in zes regionale bijeenkomstende de dialoog aan over het Trendrapport voor de ..
 

CUI op komende Maintenance Next

Corrosie onder isolatie (CUI) is thema op vakbeurs Maintenance Next (9-11 april 2019, Ahoy Rotterdam). Het netwerk voor smart mainte..
 

Praktijkdagen Veilig en Gezond Werken 2019

Veilig en gezond werken op de werkvloer vraagt, behalve om alertheid, om actuele kennis van de risico’s, de regelgeving en de ..
 

IEX verhuist naar Nürenberg

De 2020-editie van IEX - Insulation Expo Europe verhuist van Keulen naar Nürenberg en wordt samen gehouden met de beurs FeuerTr..
 

Daniël Post nieuwe CEO Bilfinger

Per 1 januari 2019 wordt Daniël Post (46) de nieuwe CEO van Bilfinger Industrial Services België/Nederland. Hij volgt de h..
 

Jonge denkers helpen Vopak

Studenten van de Hogeschool Rotterdam helpen Vopak bij het plannen van het onderhoud van olieopslagtanks.
 

Verbreding SDE+

De Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie wordt met ingang van 2020 verbreed.
 

Normontwerp brandveiligheid rookgasafvoer

NEN heeft een normontwerp gepubliceerd voor de bepalingsmethode waarmee de brandveiligheid van rookgasafvoersystemen (schoorstenen) ..
 

Energieakkoord? Isoleren!

VIB-voorzitter Hans Koole belichtte tijdens de 7 maart gehouden drukbezochte conferentie Energieakkoord in versnelling bij de SER in..
 

Film van de maand

VIB Workshops

FESI 2020

Isolatie Magazine

Bedrijf in beeld