Ontbijtsessie circulaire economie

Bij de gratis Ontbijtsessie Van Willen naar Doen! op maandag 6 november 2017 inspireren MKB-bedrijven en overheden uit de regio Arnhem elkaar om direct aan de slag te gaan met de mogelijkheden van de circulaire economie.

Hoe benut je als organisatie de mogelijkheden van de Circulaire Economie? Welke energie-uitdagingen liggen er en hoe kun je hiermee besparen? Wat gebeurt er momenteel in Arnhem en omstreken? Deelnemers aan de ontbijtsessie zullen antwoord krijgen op de vraag: hoe zet je ambities op het gebied van duurzaamheid om in actie?

Het programma start om 08:00 met een duurzaam en voedzaam ontbijt. De aftrap wordt om 8:30 uur verzorgd door Ruud Koornstra, Nationale Energiecommissaris.

 

Vanaf 09:00 uur is er keuze uit drie parallelsessies:
Sessie 1: De energieuitdagingen bij bedrijven
Sessie 2: Verduurzaming op bedrijventerreinen
Sessie 3: Circulaire Economie

De plenaire samenvatting van 10:00 tot 10:15 uur wordt afgesloten met afsluiting en netwerkmogelijkheid.


LOCATIE
Industriepark Kleefse Waard
Westervoortsedijk 73 in Arnhem

AANMELDEN

Nieuws

Gratis bezoekersregistratie Industrial Heat & Power geopend

De gratis bezoekersregistratie van de vakbeurs Industrial Heat & Power is open. Het B2B-evenement voor professionals actief in d..
 

Klimaatakkoord mist industriŽle isolatie

Het voorstel voor een Klimaatakkoord dat minister Wiebes van Economische Zaken en Klimaat naar de Tweede Kamer stuurde, mist é..
 

VNO-NCW wil breed balansakkoord

‘Maatschappelijk gezien agendeerde de minister-president met uit zijnspraak over de salarissen een belangrijk thema, namelijk ..
 

Industrial Heat & Power, sector toont besparingspotentie isolatie

VIB, de branchevereniging voor ondernemers in het technisch isolatiebedrijf geeft met haar aanwezigheid op Industrial Heat & Pow..
 

Energielabel-C voor kantoren

Per 1 januari 2023 moeten alle kantoren in Nederland groter dan 100 m² minimaal voldoen aan energielabel-C. Kan de eigenaar dit..
 

Europese bijdrage slimme CO2-reductie Oost Nederland

Het Europese subsidieprogramma OP Oost stelt vanaf 16 mei 2019 17 miljoen euro beschikbaar voor projecten die bijdragen aan “S..
 

Meer bedrijven in aanmerking voor subsidie CO2-besparing

Meer bedrijven kunnen vanaf volgend voorjaar gebruik maken van subsidie voor CO2-besparende technieken. Door een vernieuwing van de ..
 

Praktijkdagen 2019 monteurs en leidinggevenden

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Praktijkdagen 2019 middenkader en management

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Versneld overschakelen op waterstof

De provincie Zuid-Holland moet versneld inzetten op het ontwikkelen van een duurzame waterstofeconomie. Dat advies geeft een team va..
 

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..