Phoenix BIO verder met één directeur-eigenaar

Phoenix BIO bv wordt sinds 27 september 2017 geleid door één directeur-eigenaar. Wessel van Meggelen is vanaf die datum officieel de enige eindverantwoordelijke van het isolatiebedrijf in Heerenveen.

Phoenix BIO is circa twee jaar geleden voortgekomen uit Phoenex Emmen; een dochteronderneming van Henisol Insulation. “Om vanuit een meer centraler gelegen vestiging op de markt te kunnen acteren is Phoenix BIO in 2015 op het bedrijventerrein Nijehaske bij Heerenveen van start gegaan. In goed overleg zijn mijn toenmalige compagnon en ik voortgekomen uit Phoenex Emmen en hebben wij de activiteiten, klanten en personeel meegenomen naar Phoenix BIO”, vertelt Van Meggelen. De werkzaamheden omtrent utiliteitsisolatie hebben in de voorbije twee jaar voor Phoenix BIO een enorme vlucht genomen. Het bedrijf heeft inmiddels 25 medewerkers. Daarnaast heeft een en ander geleid tot een andere bedrijfsstrategie, waarbij de leiding in één persoon kon worden verenigd. Ook met deze hernieuwde voortzetting onder directeur-eigenaar Wessel van Meggelen ziet Phoenix BIO bv de toekomst met vertrouwen tegemoet. 

Nieuws

Gratis bezoekersregistratie Industrial Heat & Power geopend

De gratis bezoekersregistratie van de vakbeurs Industrial Heat & Power is open. Het B2B-evenement voor professionals actief in d..
 

Klimaatakkoord mist industriŽle isolatie

Het voorstel voor een Klimaatakkoord dat minister Wiebes van Economische Zaken en Klimaat naar de Tweede Kamer stuurde, mist é..
 

Nijpend tekort technici houdt stand

Het tekort aan technici wordt volgens de technisch sector met name veroorzaakt door de slechte aansluiting van het onderwijs op het ..
 

VNO-NCW wil breed balansakkoord

‘Maatschappelijk gezien agendeerde de minister-president met uit zijnspraak over de salarissen een belangrijk thema, namelijk ..
 

Industrial Heat & Power, sector toont besparingspotentie isolatie

VIB, de branchevereniging voor ondernemers in het technisch isolatiebedrijf geeft met haar aanwezigheid op Industrial Heat & Pow..
 

Energielabel-C voor kantoren

Per 1 januari 2023 moeten alle kantoren in Nederland groter dan 100 m² minimaal voldoen aan energielabel-C. Kan de eigenaar dit..
 

Europese bijdrage slimme CO2-reductie Oost Nederland

Het Europese subsidieprogramma OP Oost stelt vanaf 16 mei 2019 17 miljoen euro beschikbaar voor projecten die bijdragen aan “S..
 

Meer bedrijven in aanmerking voor subsidie CO2-besparing

Meer bedrijven kunnen vanaf volgend voorjaar gebruik maken van subsidie voor CO2-besparende technieken. Door een vernieuwing van de ..
 

Praktijkdagen 2019 monteurs en leidinggevenden

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Praktijkdagen 2019 middenkader en management

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Versneld overschakelen op waterstof

De provincie Zuid-Holland moet versneld inzetten op het ontwikkelen van een duurzame waterstofeconomie. Dat advies geeft een team va..
 

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..