Phoenix BIO verder met één directeur-eigenaar

Phoenix BIO bv wordt sinds 27 september 2017 geleid door één directeur-eigenaar. Wessel van Meggelen is vanaf die datum officieel de enige eindverantwoordelijke van het isolatiebedrijf in Heerenveen.

Phoenix BIO is circa twee jaar geleden voortgekomen uit Phoenex Emmen; een dochteronderneming van Henisol Insulation. “Om vanuit een meer centraler gelegen vestiging op de markt te kunnen acteren is Phoenix BIO in 2015 op het bedrijventerrein Nijehaske bij Heerenveen van start gegaan. In goed overleg zijn mijn toenmalige compagnon en ik voortgekomen uit Phoenex Emmen en hebben wij de activiteiten, klanten en personeel meegenomen naar Phoenix BIO”, vertelt Van Meggelen. De werkzaamheden omtrent utiliteitsisolatie hebben in de voorbije twee jaar voor Phoenix BIO een enorme vlucht genomen. Het bedrijf heeft inmiddels 25 medewerkers. Daarnaast heeft een en ander geleid tot een andere bedrijfsstrategie, waarbij de leiding in één persoon kon worden verenigd. Ook met deze hernieuwde voortzetting onder directeur-eigenaar Wessel van Meggelen ziet Phoenix BIO bv de toekomst met vertrouwen tegemoet. 

Nieuws

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..
 

Bijpraatsessies Trends in Utiliteitsisolatie

VIB gaat in maart, april en mei met de isolatiesector in zes regionale bijeenkomstende de dialoog aan over het Trendrapport voor de ..
 

CUI op komende Maintenance Next

Corrosie onder isolatie (CUI) is thema op vakbeurs Maintenance Next (9-11 april 2019, Ahoy Rotterdam). Het netwerk voor smart mainte..
 

Praktijkdagen Veilig en Gezond Werken 2019

Veilig en gezond werken op de werkvloer vraagt, behalve om alertheid, om actuele kennis van de risico’s, de regelgeving en de ..
 

IEX verhuist naar Nürenberg

De 2020-editie van IEX - Insulation Expo Europe verhuist van Keulen naar Nürenberg en wordt samen gehouden met de beurs FeuerTr..
 

Daniël Post nieuwe CEO Bilfinger

Per 1 januari 2019 wordt Daniël Post (46) de nieuwe CEO van Bilfinger Industrial Services België/Nederland. Hij volgt de h..
 

Jonge denkers helpen Vopak

Studenten van de Hogeschool Rotterdam helpen Vopak bij het plannen van het onderhoud van olieopslagtanks.
 

Verbreding SDE+

De Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie wordt met ingang van 2020 verbreed.
 

Normontwerp brandveiligheid rookgasafvoer

NEN heeft een normontwerp gepubliceerd voor de bepalingsmethode waarmee de brandveiligheid van rookgasafvoersystemen (schoorstenen) ..
 

Energieakkoord? Isoleren!

VIB-voorzitter Hans Koole belichtte tijdens de 7 maart gehouden drukbezochte conferentie Energieakkoord in versnelling bij de SER in..
 

Film van de maand

VIB Workshops

FESI 2020

Isolatie Magazine

Bedrijf in beeld