Internationale Conferentie Warmtepompen (IEA)

Alle actuele ontwikkelingen rond warmtepompen, ook in de industrie, zijn de onderwerpen van de 12e internationale IEA Heat Pump Conference van 15-18 mei 2017 in het World Trade Center in Rotterdam.

Warmtepompen winnen aan populariteit. De conferentie toont wat er momenteel gaande is op het gebied van beleid en onderzoek.  Welke soorten warmtepompen en oplossingen biedt de markt op dit moment aan? Welke rol speelt isolatie? U ziet en hoort de nieuwste internationale ontwikkelingen in technologie en infrastructuur.

Ook zijn er workshops op het gebied van airconditioning, koelapparatuur, installaties voor energiezuinige woningbouw, commerciële en industriële toepassingen

De conferentie wordt georganiseerd in het kader van het het IEA Technology Collaboration Programme on Heat Pumping Technologies(IEA HPT TCP). RVO.nl voert dit uit in Nederland.
Deelnamekosten € 785,- excl btw. Ga voor meer info en/of aanmelden naar: The triennial 12th IEA Heat Pump Conference 2017.
 

Nieuws

Gratis bezoekersregistratie Industrial Heat & Power geopend

De gratis bezoekersregistratie van de vakbeurs Industrial Heat & Power is open. Het B2B-evenement voor professionals actief in d..
 

Klimaatakkoord mist industriŽle isolatie

Het voorstel voor een Klimaatakkoord dat minister Wiebes van Economische Zaken en Klimaat naar de Tweede Kamer stuurde, mist é..
 

VNO-NCW wil breed balansakkoord

‘Maatschappelijk gezien agendeerde de minister-president met uit zijnspraak over de salarissen een belangrijk thema, namelijk ..
 

Industrial Heat & Power, sector toont besparingspotentie isolatie

VIB, de branchevereniging voor ondernemers in het technisch isolatiebedrijf geeft met haar aanwezigheid op Industrial Heat & Pow..
 

Energielabel-C voor kantoren

Per 1 januari 2023 moeten alle kantoren in Nederland groter dan 100 m² minimaal voldoen aan energielabel-C. Kan de eigenaar dit..
 

Europese bijdrage slimme CO2-reductie Oost Nederland

Het Europese subsidieprogramma OP Oost stelt vanaf 16 mei 2019 17 miljoen euro beschikbaar voor projecten die bijdragen aan “S..
 

Meer bedrijven in aanmerking voor subsidie CO2-besparing

Meer bedrijven kunnen vanaf volgend voorjaar gebruik maken van subsidie voor CO2-besparende technieken. Door een vernieuwing van de ..
 

Praktijkdagen 2019 monteurs en leidinggevenden

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Praktijkdagen 2019 middenkader en management

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Versneld overschakelen op waterstof

De provincie Zuid-Holland moet versneld inzetten op het ontwikkelen van een duurzame waterstofeconomie. Dat advies geeft een team va..
 

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..