Internationale Conferentie Warmtepompen (IEA)

Alle actuele ontwikkelingen rond warmtepompen, ook in de industrie, zijn de onderwerpen van de 12e internationale IEA Heat Pump Conference van 15-18 mei 2017 in het World Trade Center in Rotterdam.

Warmtepompen winnen aan populariteit. De conferentie toont wat er momenteel gaande is op het gebied van beleid en onderzoek.  Welke soorten warmtepompen en oplossingen biedt de markt op dit moment aan? Welke rol speelt isolatie? U ziet en hoort de nieuwste internationale ontwikkelingen in technologie en infrastructuur.

Ook zijn er workshops op het gebied van airconditioning, koelapparatuur, installaties voor energiezuinige woningbouw, commerciële en industriële toepassingen

De conferentie wordt georganiseerd in het kader van het het IEA Technology Collaboration Programme on Heat Pumping Technologies(IEA HPT TCP). RVO.nl voert dit uit in Nederland.
Deelnamekosten € 785,- excl btw. Ga voor meer info en/of aanmelden naar: The triennial 12th IEA Heat Pump Conference 2017.
 

Nieuws

Tandemactie NCTI en Isenspro


Samen met Isenspro heeft NCTI de bezoekers van het laatste iTanks ontbijt op donderdag 21 februari 2019 geïnformeerd ov..
 

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..
 

Bijpraatsessies Trends in Utiliteitsisolatie

VIB gaat in maart, april en mei met de isolatiesector in zes regionale bijeenkomstende de dialoog aan over het Trendrapport voor de ..
 

CUI op komende Maintenance Next

Corrosie onder isolatie (CUI) is thema op vakbeurs Maintenance Next (9-11 april 2019, Ahoy Rotterdam). Het netwerk voor smart mainte..
 

Praktijkdagen Veilig en Gezond Werken 2019

Veilig en gezond werken op de werkvloer vraagt, behalve om alertheid, om actuele kennis van de risico’s, de regelgeving en de ..
 

IEX verhuist naar Nürenberg

De 2020-editie van IEX - Insulation Expo Europe verhuist van Keulen naar Nürenberg en wordt samen gehouden met de beurs FeuerTr..
 

Daniël Post nieuwe CEO Bilfinger

Per 1 januari 2019 wordt Daniël Post (46) de nieuwe CEO van Bilfinger Industrial Services België/Nederland. Hij volgt de h..
 

Jonge denkers helpen Vopak

Studenten van de Hogeschool Rotterdam helpen Vopak bij het plannen van het onderhoud van olieopslagtanks.
 

Verbreding SDE+

De Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie wordt met ingang van 2020 verbreed.
 

Energieakkoord? Isoleren!

VIB-voorzitter Hans Koole belichtte tijdens de 7 maart gehouden drukbezochte conferentie Energieakkoord in versnelling bij de SER in..
 

Film van de maand

VIB Workshops

FESI 2020

Isolatie Magazine

Bedrijf in beeld