BIS Logistiek Centrum Roosendaal

Op maandag 16 april heeft BIS Industrial Services de eerste paal geslagen voor het Logistiek Centrum Roosendaal (LCR) op het Roosendaalse industrieterrein Borchwerf. Het LCR voorziet in een prefab isolatiewerkplaats, materieeldienst voor steigermateriaal en een centraal magazijn. De oplevering van het LCR vindt komend najaar plaats.
Op een oppervlakte van 32.000 m² verrijst onder meer een centraal magazijn voor industrieel isolatie-, steigerbouw-, tracing- en vuurbeschermingsmateriaal. Daarnaast worden de persoonlijke beschermingsmiddelen van de 2500 BIS-medewerkers vanuit het nieuwe centrum gedistribueerd. Naast het efficiënter organiseren van logistieke processen investeert BIS met deze nieuwbouw ook in een moderne werkplaats voor de prefabricage van grootschalige industriële isolatieprojecten. BIS ziet in deze centraal in België/Nederland gelokaliseerde faciliteiten een uitstekende basis voor verdere expansie. Twee gewaardeerde medewerkers van BIS uit België en Nederland hebben in aanwezigheid van het directieteam, OR-leden, betrokken collega’s en bouwpartners de eerste paal geslagen.
 

Nieuws

Gratis bezoekersregistratie Industrial Heat & Power geopend

De gratis bezoekersregistratie van de vakbeurs Industrial Heat & Power is open. Het B2B-evenement voor professionals actief in d..
 

Klimaatakkoord mist industriŽle isolatie

Het voorstel voor een Klimaatakkoord dat minister Wiebes van Economische Zaken en Klimaat naar de Tweede Kamer stuurde, mist é..
 

VNO-NCW wil breed balansakkoord

‘Maatschappelijk gezien agendeerde de minister-president met uit zijnspraak over de salarissen een belangrijk thema, namelijk ..
 

Industrial Heat & Power, sector toont besparingspotentie isolatie

VIB, de branchevereniging voor ondernemers in het technisch isolatiebedrijf geeft met haar aanwezigheid op Industrial Heat & Pow..
 

Energielabel-C voor kantoren

Per 1 januari 2023 moeten alle kantoren in Nederland groter dan 100 m² minimaal voldoen aan energielabel-C. Kan de eigenaar dit..
 

Europese bijdrage slimme CO2-reductie Oost Nederland

Het Europese subsidieprogramma OP Oost stelt vanaf 16 mei 2019 17 miljoen euro beschikbaar voor projecten die bijdragen aan “S..
 

Meer bedrijven in aanmerking voor subsidie CO2-besparing

Meer bedrijven kunnen vanaf volgend voorjaar gebruik maken van subsidie voor CO2-besparende technieken. Door een vernieuwing van de ..
 

Praktijkdagen 2019 monteurs en leidinggevenden

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Praktijkdagen 2019 middenkader en management

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Versneld overschakelen op waterstof

De provincie Zuid-Holland moet versneld inzetten op het ontwikkelen van een duurzame waterstofeconomie. Dat advies geeft een team va..
 

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..