Prefab meerlaagse bocht voor koudetoepassing

Asbipro in Schiedam, onderdeel van de Resolpro Group heeft de prefab Cryo-bocht in het assortiment opgenomen.

In cryogene isolatiesystemen vormen de bochten het meest kwetsbare onderdeel. Bij de huidige bochten in een meerlaags systeem houdt men koudebruggen door doorlopende naden. Bij de uit segmenten opgebouwde bochten is de lijm in de naden immers geen isolatiemateriaal.

Met de cryo-bocht is het meerlaagse isolatiesysteem compleet.

 

Inspringend aan de kopse kant met verspringende verbindings op de langsnaad zijn deze cryobochten uitstekend geschikt voor cryogene toepassing. De cryobocht is verkrijgbaar in de materiaalsoorten: PIR, Insulphen, Styrofoam en cellulair glas. Ook afwerken met dampremmende multiplex alufolie of Alubutil op een of meerdere lagen behoort tot de mogelijkheden.
 

Nieuws

Tandemactie NCTI en Isenspro


Samen met Isenspro heeft NCTI de bezoekers van het laatste iTanks ontbijt op donderdag 21 februari 2019 geïnformeerd ov..
 

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..
 

Bijpraatsessies Trends in Utiliteitsisolatie

VIB gaat in maart, april en mei met de isolatiesector in zes regionale bijeenkomstende de dialoog aan over het Trendrapport voor de ..
 

CUI op komende Maintenance Next

Corrosie onder isolatie (CUI) is thema op vakbeurs Maintenance Next (9-11 april 2019, Ahoy Rotterdam). Het netwerk voor smart mainte..
 

Praktijkdagen Veilig en Gezond Werken 2019

Veilig en gezond werken op de werkvloer vraagt, behalve om alertheid, om actuele kennis van de risico’s, de regelgeving en de ..
 

IEX verhuist naar Nürenberg

De 2020-editie van IEX - Insulation Expo Europe verhuist van Keulen naar Nürenberg en wordt samen gehouden met de beurs FeuerTr..
 

Daniël Post nieuwe CEO Bilfinger

Per 1 januari 2019 wordt Daniël Post (46) de nieuwe CEO van Bilfinger Industrial Services België/Nederland. Hij volgt de h..
 

Jonge denkers helpen Vopak

Studenten van de Hogeschool Rotterdam helpen Vopak bij het plannen van het onderhoud van olieopslagtanks.
 

Verbreding SDE+

De Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie wordt met ingang van 2020 verbreed.
 

Energieakkoord? Isoleren!

VIB-voorzitter Hans Koole belichtte tijdens de 7 maart gehouden drukbezochte conferentie Energieakkoord in versnelling bij de SER in..
 

Film van de maand

VIB Workshops

FESI 2020

Isolatie Magazine

Bedrijf in beeld