Hoedemaker vertrekt bij Kaefer

Peter Hoedemaker (53) vertrekt eind dit jaar als ceo van Kaefer Isoliertechnik GmbH&Co KG, Peter Edelmann (57) (foto) is per 1 januari 2017 zijn opvolger.

“Na twintig jaar is het tijd voor een nieuwe uitdaging," aldus Hoedemaker. Hij zal zich gaan richten op andere projecten. Wel zal hij Kaefer blijven adviseren. Hoedemaker leidde de afgelopen acht jaar de internationale groei van de onderneming, introduceerde lean management en de focus op duurzaamheid. Kaefer groeide onder zijn leiding uit tot een wereldspeler op het gebied van industrie, scheepsbouw en utiliteit.

Als voorzitter van de Raad van Toezicht heeft Peter Edelmann sinds 2013 veel kennis opgedaan over Kaefer. Ook heeft hij ruimte ervaring bij andere industriele ondernemingen. Edelmann zal Kaefer leiden samen met Philipp Dalheimer (COO) and Steen Hansen (CFO).

KAEFER is wereldwijd gespecialiseerd in isolatie, oppervlaktebescherming, brandwerendheid en installatietechniek. Met 28.000 personeelsleden en een jaarlijkse omzet van rond de €1,5 miljard richt de onderneming zich in meer dan veertig landen op de sectoren industrie, marine & offshore en utiliteit. 

Nieuws

Gratis bezoekersregistratie Industrial Heat & Power geopend

De gratis bezoekersregistratie van de vakbeurs Industrial Heat & Power is open. Het B2B-evenement voor professionals actief in d..
 

Klimaatakkoord mist industriŽle isolatie

Het voorstel voor een Klimaatakkoord dat minister Wiebes van Economische Zaken en Klimaat naar de Tweede Kamer stuurde, mist é..
 

VNO-NCW wil breed balansakkoord

‘Maatschappelijk gezien agendeerde de minister-president met uit zijnspraak over de salarissen een belangrijk thema, namelijk ..
 

Industrial Heat & Power, sector toont besparingspotentie isolatie

VIB, de branchevereniging voor ondernemers in het technisch isolatiebedrijf geeft met haar aanwezigheid op Industrial Heat & Pow..
 

Energielabel-C voor kantoren

Per 1 januari 2023 moeten alle kantoren in Nederland groter dan 100 m² minimaal voldoen aan energielabel-C. Kan de eigenaar dit..
 

Europese bijdrage slimme CO2-reductie Oost Nederland

Het Europese subsidieprogramma OP Oost stelt vanaf 16 mei 2019 17 miljoen euro beschikbaar voor projecten die bijdragen aan “S..
 

Meer bedrijven in aanmerking voor subsidie CO2-besparing

Meer bedrijven kunnen vanaf volgend voorjaar gebruik maken van subsidie voor CO2-besparende technieken. Door een vernieuwing van de ..
 

Praktijkdagen 2019 monteurs en leidinggevenden

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Praktijkdagen 2019 middenkader en management

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Versneld overschakelen op waterstof

De provincie Zuid-Holland moet versneld inzetten op het ontwikkelen van een duurzame waterstofeconomie. Dat advies geeft een team va..
 

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..