Alles klaar voor de Dag van de Isolatie

Het programma is rond, de zogenoemde goodiebags voor de deelnemers zijn gevuld. Eigenlijk staat niets meer een succesvolle Dag van de Isolatie op dinsdag a.s. 1 november in de weg. Komt u ook?

Tijdens de Dag van de Isolatie wordt vanaf 13:30 uur in Intechnium - Het Huis van de Isolatie een sprankelend programma gepresenteerd. Niet alleen vinden er demonstraties plaats van drones, Craft en lasersnijden, maar ook worden er workshops gegeven over onder andere tracing, IR en Fluke. Het programma biedt meer dan genoeg aanknopingspunten voor elke isolatieprofessional.

Op de (voorlopige) exposantenlijst van de demonstratiemarkt vinden we de namen van Rockwool, Armacell, Safeblade, Multifoil, Jörg, Schwartzmann, Mabi, Pentair Thermal Management, Huikeshoven, Barco, Thermaflex en Kingspan Insulation.

Leden van de VIB hebben als voordeel dat ze de ALV in de ochtend (van 10:00 toto 12:30 uur) en een bezoek aan de sectordag die aansluitend plaatsvindt kunnen combineren.

De sectordag is een initiatief van VIB, OOI, NCTI en CINI.

U kunt zich nog aanmelden door uw NAW-gegevens te mailen naar dit adres: info@isoleren.nl.

Nieuws

Tandemactie NCTI en Isenspro


Samen met Isenspro heeft NCTI de bezoekers van het laatste iTanks ontbijt op donderdag 21 februari 2019 geïnformeerd ov..
 

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..
 

Bijpraatsessies Trends in Utiliteitsisolatie

VIB gaat in maart, april en mei met de isolatiesector in zes regionale bijeenkomstende de dialoog aan over het Trendrapport voor de ..
 

CUI op komende Maintenance Next

Corrosie onder isolatie (CUI) is thema op vakbeurs Maintenance Next (9-11 april 2019, Ahoy Rotterdam). Het netwerk voor smart mainte..
 

Praktijkdagen Veilig en Gezond Werken 2019

Veilig en gezond werken op de werkvloer vraagt, behalve om alertheid, om actuele kennis van de risico’s, de regelgeving en de ..
 

IEX verhuist naar Nürenberg

De 2020-editie van IEX - Insulation Expo Europe verhuist van Keulen naar Nürenberg en wordt samen gehouden met de beurs FeuerTr..
 

Daniël Post nieuwe CEO Bilfinger

Per 1 januari 2019 wordt Daniël Post (46) de nieuwe CEO van Bilfinger Industrial Services België/Nederland. Hij volgt de h..
 

Jonge denkers helpen Vopak

Studenten van de Hogeschool Rotterdam helpen Vopak bij het plannen van het onderhoud van olieopslagtanks.
 

Verbreding SDE+

De Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie wordt met ingang van 2020 verbreed.
 

Energieakkoord? Isoleren!

VIB-voorzitter Hans Koole belichtte tijdens de 7 maart gehouden drukbezochte conferentie Energieakkoord in versnelling bij de SER in..
 

Film van de maand

VIB Workshops

FESI 2020

Isolatie Magazine

Bedrijf in beeld