Alles klaar voor de Dag van de Isolatie

Het programma is rond, de zogenoemde goodiebags voor de deelnemers zijn gevuld. Eigenlijk staat niets meer een succesvolle Dag van de Isolatie op dinsdag a.s. 1 november in de weg. Komt u ook?

Tijdens de Dag van de Isolatie wordt vanaf 13:30 uur in Intechnium - Het Huis van de Isolatie een sprankelend programma gepresenteerd. Niet alleen vinden er demonstraties plaats van drones, Craft en lasersnijden, maar ook worden er workshops gegeven over onder andere tracing, IR en Fluke. Het programma biedt meer dan genoeg aanknopingspunten voor elke isolatieprofessional.

Op de (voorlopige) exposantenlijst van de demonstratiemarkt vinden we de namen van Rockwool, Armacell, Safeblade, Multifoil, Jörg, Schwartzmann, Mabi, Pentair Thermal Management, Huikeshoven, Barco, Thermaflex en Kingspan Insulation.

Leden van de VIB hebben als voordeel dat ze de ALV in de ochtend (van 10:00 toto 12:30 uur) en een bezoek aan de sectordag die aansluitend plaatsvindt kunnen combineren.

De sectordag is een initiatief van VIB, OOI, NCTI en CINI.

U kunt zich nog aanmelden door uw NAW-gegevens te mailen naar dit adres: info@isoleren.nl.

Nieuws

Gratis bezoekersregistratie Industrial Heat & Power geopend

De gratis bezoekersregistratie van de vakbeurs Industrial Heat & Power is open. Het B2B-evenement voor professionals actief in d..
 

Klimaatakkoord mist industriŽle isolatie

Het voorstel voor een Klimaatakkoord dat minister Wiebes van Economische Zaken en Klimaat naar de Tweede Kamer stuurde, mist é..
 

VNO-NCW wil breed balansakkoord

‘Maatschappelijk gezien agendeerde de minister-president met uit zijnspraak over de salarissen een belangrijk thema, namelijk ..
 

Industrial Heat & Power, sector toont besparingspotentie isolatie

VIB, de branchevereniging voor ondernemers in het technisch isolatiebedrijf geeft met haar aanwezigheid op Industrial Heat & Pow..
 

Energielabel-C voor kantoren

Per 1 januari 2023 moeten alle kantoren in Nederland groter dan 100 m² minimaal voldoen aan energielabel-C. Kan de eigenaar dit..
 

Europese bijdrage slimme CO2-reductie Oost Nederland

Het Europese subsidieprogramma OP Oost stelt vanaf 16 mei 2019 17 miljoen euro beschikbaar voor projecten die bijdragen aan “S..
 

Meer bedrijven in aanmerking voor subsidie CO2-besparing

Meer bedrijven kunnen vanaf volgend voorjaar gebruik maken van subsidie voor CO2-besparende technieken. Door een vernieuwing van de ..
 

Praktijkdagen 2019 monteurs en leidinggevenden

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Praktijkdagen 2019 middenkader en management

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Versneld overschakelen op waterstof

De provincie Zuid-Holland moet versneld inzetten op het ontwikkelen van een duurzame waterstofeconomie. Dat advies geeft een team va..
 

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..