(Isolatie)Technologiedag op 1 november

Een vol en informatief programma met workshops waarin de bezoeker alles komt te weten over onder andere het gebruik van de IR-camera, drones en energy quick scans. Dat wordt de invulling van de Algemene Ledenvergadering van de VIB en de daaraan gekoppelde Technologiedag met het thema 'Technische Isolatie, reken maar!' op 1 november a.s. in Het Huis van de Isolatie Intechnium in Woerden.

De brancheorganisatie van de thermische isolatiesector VIB, opleidingsplatform OOI, standaardisatie-instituut CINI en kennisinstituut NCTI treden op 1 november gezamenlijk op tijdens de Dag van de (Isolatie)Techniek. 's Morgens trapt de VIB in Woerden af met een algemene ledenvergadering, maar in de middag hebben de vier organisaties een interessant programma weten samen te stellen voor zowel de isolatiespecialist als opdrachtgevers met een binnen- en een buitencomponent.

Informatiemarkt
Tussen de programma-onderdelen door is het mogelijk de informatiemarkt te bezoeken waarin de toeleveranciers aan de isolatiesector acte de présence geven. De deelname van Multifoil, Save Blade en Armacell zijn al bevestigd, en de organisatie is nog met een aantal partijen in gesprek.

Hou voor meer informatie deze website in de gaten.

Het programma van 1 november
10:30 - 12:30 uur Algemene Ledenvergadering VIB (alleen leden)

12:30 - 13:30 uur Lunch

13:30 - 17:00 uur Diverse workshops:
- Toepassing drone camera in de praktijk
- Gebruik IR-camera
- Tracing en besturing
- Plaatsnijden
- Opleiding en training
- 3D inscannen

17:00 - 18:00 uur Afsluitende netwerkborrel

 

 

Nieuws

Gratis bezoekersregistratie Industrial Heat & Power geopend

De gratis bezoekersregistratie van de vakbeurs Industrial Heat & Power is open. Het B2B-evenement voor professionals actief in d..
 

Klimaatakkoord mist industriŽle isolatie

Het voorstel voor een Klimaatakkoord dat minister Wiebes van Economische Zaken en Klimaat naar de Tweede Kamer stuurde, mist é..
 

VNO-NCW wil breed balansakkoord

‘Maatschappelijk gezien agendeerde de minister-president met uit zijnspraak over de salarissen een belangrijk thema, namelijk ..
 

Industrial Heat & Power, sector toont besparingspotentie isolatie

VIB, de branchevereniging voor ondernemers in het technisch isolatiebedrijf geeft met haar aanwezigheid op Industrial Heat & Pow..
 

Energielabel-C voor kantoren

Per 1 januari 2023 moeten alle kantoren in Nederland groter dan 100 m² minimaal voldoen aan energielabel-C. Kan de eigenaar dit..
 

Europese bijdrage slimme CO2-reductie Oost Nederland

Het Europese subsidieprogramma OP Oost stelt vanaf 16 mei 2019 17 miljoen euro beschikbaar voor projecten die bijdragen aan “S..
 

Meer bedrijven in aanmerking voor subsidie CO2-besparing

Meer bedrijven kunnen vanaf volgend voorjaar gebruik maken van subsidie voor CO2-besparende technieken. Door een vernieuwing van de ..
 

Praktijkdagen 2019 monteurs en leidinggevenden

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Praktijkdagen 2019 middenkader en management

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Versneld overschakelen op waterstof

De provincie Zuid-Holland moet versneld inzetten op het ontwikkelen van een duurzame waterstofeconomie. Dat advies geeft een team va..
 

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..