Tweedaags Evenement Opslagtanks 2016

Hoe ziet de toekomst van tankopslag er uit? Wat betekent de PGS 29 Nieuwe Stijl? Dit en meer staat centraal op 9 en 10 november a.s. op de 26e editie van het tweedaagse evenement Opslagtanks 2016 in De Broodfabriek in Rijkswijk.

 Wie tankopslag zegt, zegt isolatie zowel van tankwand als dak- en bodemisolatie. Door  ontwikkelingen in de petrochemie, een dalende vraag naar olieproducten in Europa is de  toekomst van tankopslag echter onzeker geworden. Hoe ziet de klant/gebruiker de toekomst?  Wat zijn de drie grootste wensen ten aanzien van opslagfaciliteiten? Wat zijn de verwachtingen  van de klant op het gebied van veiligheid en operatie? Maar ook, wat is het belang van  samenwerking in de keten en het belang van investeren in mens, opleiding en sector? Het  tweedaagse evenement Tankopslag 2016 (9 en 10 november a.s. in De Broodfabriek in  Rijswijk) gaat met een keur aan sprekers in op de laatste actualiteiten, discussiepunten en  implementatie van wet- en regelgeving. Het door IIIR Amsterdam georganiseerde evenement biedt een platform voor de gehele opslagtankbranche. Sprekers zijn onder andere Peter van Wessel (Oiltanking Europe BV), Hédi Grati (IHS Energie) en Ruud Vellinga (Tata Steel). Ook worden er workshops gegeven en kunnen bezoekers hun licht opsteken bij thematafels.

Zie hier voor het uitgebreide programma.

Deelname kost € 1.999,- excl. btw, inclusief documentatie, consumpties en netwerkdiner einde dag. Tot 1 september 2016 geldt een vroegboekkorting van € 100,-.
 

Nieuws

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..
 

Bijpraatsessies Trends in Utiliteitsisolatie

VIB gaat in maart, april en mei met de isolatiesector in zes regionale bijeenkomstende de dialoog aan over het Trendrapport voor de ..
 

CUI op komende Maintenance Next

Corrosie onder isolatie (CUI) is thema op vakbeurs Maintenance Next (9-11 april 2019, Ahoy Rotterdam). Het netwerk voor smart mainte..
 

Praktijkdagen Veilig en Gezond Werken 2019

Veilig en gezond werken op de werkvloer vraagt, behalve om alertheid, om actuele kennis van de risico’s, de regelgeving en de ..
 

IEX verhuist naar Nürenberg

De 2020-editie van IEX - Insulation Expo Europe verhuist van Keulen naar Nürenberg en wordt samen gehouden met de beurs FeuerTr..
 

Daniël Post nieuwe CEO Bilfinger

Per 1 januari 2019 wordt Daniël Post (46) de nieuwe CEO van Bilfinger Industrial Services België/Nederland. Hij volgt de h..
 

Jonge denkers helpen Vopak

Studenten van de Hogeschool Rotterdam helpen Vopak bij het plannen van het onderhoud van olieopslagtanks.
 

Verbreding SDE+

De Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie wordt met ingang van 2020 verbreed.
 

Normontwerp brandveiligheid rookgasafvoer

NEN heeft een normontwerp gepubliceerd voor de bepalingsmethode waarmee de brandveiligheid van rookgasafvoersystemen (schoorstenen) ..
 

Energieakkoord? Isoleren!

VIB-voorzitter Hans Koole belichtte tijdens de 7 maart gehouden drukbezochte conferentie Energieakkoord in versnelling bij de SER in..
 

Film van de maand

VIB Workshops

FESI 2020

Isolatie Magazine

Bedrijf in beeld