Tweedaags Evenement Opslagtanks 2016

Hoe ziet de toekomst van tankopslag er uit? Wat betekent de PGS 29 Nieuwe Stijl? Dit en meer staat centraal op 9 en 10 november a.s. op de 26e editie van het tweedaagse evenement Opslagtanks 2016 in De Broodfabriek in Rijkswijk.

 Wie tankopslag zegt, zegt isolatie zowel van tankwand als dak- en bodemisolatie. Door  ontwikkelingen in de petrochemie, een dalende vraag naar olieproducten in Europa is de  toekomst van tankopslag echter onzeker geworden. Hoe ziet de klant/gebruiker de toekomst?  Wat zijn de drie grootste wensen ten aanzien van opslagfaciliteiten? Wat zijn de verwachtingen  van de klant op het gebied van veiligheid en operatie? Maar ook, wat is het belang van  samenwerking in de keten en het belang van investeren in mens, opleiding en sector? Het  tweedaagse evenement Tankopslag 2016 (9 en 10 november a.s. in De Broodfabriek in  Rijswijk) gaat met een keur aan sprekers in op de laatste actualiteiten, discussiepunten en  implementatie van wet- en regelgeving. Het door IIIR Amsterdam georganiseerde evenement biedt een platform voor de gehele opslagtankbranche. Sprekers zijn onder andere Peter van Wessel (Oiltanking Europe BV), Hédi Grati (IHS Energie) en Ruud Vellinga (Tata Steel). Ook worden er workshops gegeven en kunnen bezoekers hun licht opsteken bij thematafels.

Zie hier voor het uitgebreide programma.

Deelname kost € 1.999,- excl. btw, inclusief documentatie, consumpties en netwerkdiner einde dag. Tot 1 september 2016 geldt een vroegboekkorting van € 100,-.
 

Nieuws

Gratis bezoekersregistratie Industrial Heat & Power geopend

De gratis bezoekersregistratie van de vakbeurs Industrial Heat & Power is open. Het B2B-evenement voor professionals actief in d..
 

Klimaatakkoord mist industriŽle isolatie

Het voorstel voor een Klimaatakkoord dat minister Wiebes van Economische Zaken en Klimaat naar de Tweede Kamer stuurde, mist é..
 

VNO-NCW wil breed balansakkoord

‘Maatschappelijk gezien agendeerde de minister-president met uit zijnspraak over de salarissen een belangrijk thema, namelijk ..
 

Industrial Heat & Power, sector toont besparingspotentie isolatie

VIB, de branchevereniging voor ondernemers in het technisch isolatiebedrijf geeft met haar aanwezigheid op Industrial Heat & Pow..
 

Energielabel-C voor kantoren

Per 1 januari 2023 moeten alle kantoren in Nederland groter dan 100 m² minimaal voldoen aan energielabel-C. Kan de eigenaar dit..
 

Europese bijdrage slimme CO2-reductie Oost Nederland

Het Europese subsidieprogramma OP Oost stelt vanaf 16 mei 2019 17 miljoen euro beschikbaar voor projecten die bijdragen aan “S..
 

Meer bedrijven in aanmerking voor subsidie CO2-besparing

Meer bedrijven kunnen vanaf volgend voorjaar gebruik maken van subsidie voor CO2-besparende technieken. Door een vernieuwing van de ..
 

Praktijkdagen 2019 monteurs en leidinggevenden

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Praktijkdagen 2019 middenkader en management

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Versneld overschakelen op waterstof

De provincie Zuid-Holland moet versneld inzetten op het ontwikkelen van een duurzame waterstofeconomie. Dat advies geeft een team va..
 

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..