Steigerprijs voor Bilfinger

Bilfinger Industrial Services is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de Steigerbouwbranche.
De Nominatiecommissie spreekt van een absolute specialist in de steigerbouw, die zich onderscheidt door zijn knowhow in combinatie met innovatie: “Bilfinger Industrial Services weet zijn vakkennis uitstekend te combineren met een innovatieve aanpak, waarmee het toegevoegde waarde biedt. Bilfinger heeft de intrinsieke drive om voortdurend te innoveren en efficiënte oplossingen in de praktijk te brengen, met behoud van veiligheid en kwaliteit.”
De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Bilfinger Industrial Services een vooruitstrevende organisatie: “nnovatie is het sleutelwoord, want men is continu bezig processen en diensten te verbeteren en af te stemmen op de wensen van de klant”
Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches. De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma Succesvol Nederland waarin Bilfinger Industrial Services wordt getoond, is gestart in januari.

 

Nieuws

Tandemactie NCTI en Isenspro


Samen met Isenspro heeft NCTI de bezoekers van het laatste iTanks ontbijt op donderdag 21 februari 2019 geïnformeerd ov..
 

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..
 

Bijpraatsessies Trends in Utiliteitsisolatie

VIB gaat in maart, april en mei met de isolatiesector in zes regionale bijeenkomstende de dialoog aan over het Trendrapport voor de ..
 

CUI op komende Maintenance Next

Corrosie onder isolatie (CUI) is thema op vakbeurs Maintenance Next (9-11 april 2019, Ahoy Rotterdam). Het netwerk voor smart mainte..
 

Praktijkdagen Veilig en Gezond Werken 2019

Veilig en gezond werken op de werkvloer vraagt, behalve om alertheid, om actuele kennis van de risico’s, de regelgeving en de ..
 

IEX verhuist naar Nürenberg

De 2020-editie van IEX - Insulation Expo Europe verhuist van Keulen naar Nürenberg en wordt samen gehouden met de beurs FeuerTr..
 

Daniël Post nieuwe CEO Bilfinger

Per 1 januari 2019 wordt Daniël Post (46) de nieuwe CEO van Bilfinger Industrial Services België/Nederland. Hij volgt de h..
 

Jonge denkers helpen Vopak

Studenten van de Hogeschool Rotterdam helpen Vopak bij het plannen van het onderhoud van olieopslagtanks.
 

Verbreding SDE+

De Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie wordt met ingang van 2020 verbreed.
 

Energieakkoord? Isoleren!

VIB-voorzitter Hans Koole belichtte tijdens de 7 maart gehouden drukbezochte conferentie Energieakkoord in versnelling bij de SER in..
 

Film van de maand

VIB Workshops

FESI 2020

Isolatie Magazine

Bedrijf in beeld