Isolatie Magazine naar Kees de Vries

Per 15 juli 2016 neemt Kees de Vries Redactie te Rotterdam de journalistieke en redactionele verzorging van Isolatie Magazine voor zijn rekening. Ook de inhoudelijke verzorging van Isolatie Plus en branche-website www.isoleren.nl verhuist naar Kees de Vries Redactie.
Isolatie Magazine is een uitgave van de Nederlandse Vereniging van Ondernemers in het Thermisch Isolatiebedrijf VIB. De redactie werkt nauw en intensief samen met de ondernemersvereniging en de VIB-Communicatiecommissie.
Kees de Vries Redactie is een zelfstandig bureau voor journalistieke en redactionele projecten, actief in onder meer de technische sectoren bouw en hout. Journalist Kees de Vries was al geruime tijd betrokken bij de totstandkoming van Isolatie Magazine. Hij neemt de werkzaamheden over van Ewald Lohmann (Alinea-Stokvisch, Beuningen), die dit jaar zijn pensioenleeftijd bereikt.
De nieuwe redactionele contactgegevens voor  Isolatie Magazine luiden:
Kees de Vries Redactie
A. Noordewier-Reddingiuslaan 85
3066 JA Rotterdam
Tel. (010) 220 61 61
GSM (06) 16 719 793
Mail: info[@]keesdevriesredactie.nl
Web: www.keesdevriesredactie.nl

 

Nieuws

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..
 

Bijpraatsessies Trends in Utiliteitsisolatie

VIB gaat in maart, april en mei met de isolatiesector in zes regionale bijeenkomstende de dialoog aan over het Trendrapport voor de ..
 

CUI op komende Maintenance Next

Corrosie onder isolatie (CUI) is thema op vakbeurs Maintenance Next (9-11 april 2019, Ahoy Rotterdam). Het netwerk voor smart mainte..
 

Praktijkdagen Veilig en Gezond Werken 2019

Veilig en gezond werken op de werkvloer vraagt, behalve om alertheid, om actuele kennis van de risico’s, de regelgeving en de ..
 

IEX verhuist naar Nürenberg

De 2020-editie van IEX - Insulation Expo Europe verhuist van Keulen naar Nürenberg en wordt samen gehouden met de beurs FeuerTr..
 

Daniël Post nieuwe CEO Bilfinger

Per 1 januari 2019 wordt Daniël Post (46) de nieuwe CEO van Bilfinger Industrial Services België/Nederland. Hij volgt de h..
 

Jonge denkers helpen Vopak

Studenten van de Hogeschool Rotterdam helpen Vopak bij het plannen van het onderhoud van olieopslagtanks.
 

Verbreding SDE+

De Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie wordt met ingang van 2020 verbreed.
 

Normontwerp brandveiligheid rookgasafvoer

NEN heeft een normontwerp gepubliceerd voor de bepalingsmethode waarmee de brandveiligheid van rookgasafvoersystemen (schoorstenen) ..
 

Energieakkoord? Isoleren!

VIB-voorzitter Hans Koole belichtte tijdens de 7 maart gehouden drukbezochte conferentie Energieakkoord in versnelling bij de SER in..
 

Film van de maand

VIB Workshops

FESI 2020

Isolatie Magazine

Bedrijf in beeld