Isolatie Magazine naar Kees de Vries

Per 15 juli 2016 neemt Kees de Vries Redactie te Rotterdam de journalistieke en redactionele verzorging van Isolatie Magazine voor zijn rekening. Ook de inhoudelijke verzorging van Isolatie Plus en branche-website www.isoleren.nl verhuist naar Kees de Vries Redactie.
Isolatie Magazine is een uitgave van de Nederlandse Vereniging van Ondernemers in het Thermisch Isolatiebedrijf VIB. De redactie werkt nauw en intensief samen met de ondernemersvereniging en de VIB-Communicatiecommissie.
Kees de Vries Redactie is een zelfstandig bureau voor journalistieke en redactionele projecten, actief in onder meer de technische sectoren bouw en hout. Journalist Kees de Vries was al geruime tijd betrokken bij de totstandkoming van Isolatie Magazine. Hij neemt de werkzaamheden over van Ewald Lohmann (Alinea-Stokvisch, Beuningen), die dit jaar zijn pensioenleeftijd bereikt.
De nieuwe redactionele contactgegevens voor  Isolatie Magazine luiden:
Kees de Vries Redactie
A. Noordewier-Reddingiuslaan 85
3066 JA Rotterdam
Tel. (010) 220 61 61
GSM (06) 16 719 793
Mail: info[@]keesdevriesredactie.nl
Web: www.keesdevriesredactie.nl

 

Nieuws

Gratis bezoekersregistratie Industrial Heat & Power geopend

De gratis bezoekersregistratie van de vakbeurs Industrial Heat & Power is open. Het B2B-evenement voor professionals actief in d..
 

Klimaatakkoord mist industriŽle isolatie

Het voorstel voor een Klimaatakkoord dat minister Wiebes van Economische Zaken en Klimaat naar de Tweede Kamer stuurde, mist é..
 

Nijpend tekort technici houdt stand

Het tekort aan technici wordt volgens de technisch sector met name veroorzaakt door de slechte aansluiting van het onderwijs op het ..
 

VNO-NCW wil breed balansakkoord

‘Maatschappelijk gezien agendeerde de minister-president met uit zijnspraak over de salarissen een belangrijk thema, namelijk ..
 

Industrial Heat & Power, sector toont besparingspotentie isolatie

VIB, de branchevereniging voor ondernemers in het technisch isolatiebedrijf geeft met haar aanwezigheid op Industrial Heat & Pow..
 

Energielabel-C voor kantoren

Per 1 januari 2023 moeten alle kantoren in Nederland groter dan 100 m² minimaal voldoen aan energielabel-C. Kan de eigenaar dit..
 

Europese bijdrage slimme CO2-reductie Oost Nederland

Het Europese subsidieprogramma OP Oost stelt vanaf 16 mei 2019 17 miljoen euro beschikbaar voor projecten die bijdragen aan “S..
 

Meer bedrijven in aanmerking voor subsidie CO2-besparing

Meer bedrijven kunnen vanaf volgend voorjaar gebruik maken van subsidie voor CO2-besparende technieken. Door een vernieuwing van de ..
 

Praktijkdagen 2019 monteurs en leidinggevenden

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Praktijkdagen 2019 middenkader en management

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Versneld overschakelen op waterstof

De provincie Zuid-Holland moet versneld inzetten op het ontwikkelen van een duurzame waterstofeconomie. Dat advies geeft een team va..
 

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..