Doe maar Duurzaam! online

Bekijk nu online de isolatiereportage uit de RTL7-uitzending ‘Doe maar Duurzaam!’ Op zondag 13 maart 2016 heeft het programma uitgebreid aandacht geschonken aan technische isolatie, nu is de uitgebreide versie online te bekijken.

Klik rechts op de knop ‘Iso on Tube’ link om direct het filmpje te bekijken. Begin februari 2016 heeft RTL opnamen gemaakt in het Huis van de Isolatie te Woerden en Bilfingers plaatwerkerij in Roosendaal, gecombineerd met industriële sfeeropnamen in het Rijnmondgebied. De uitzending zet het vakgebied ‘Technische isolatie’ puntig neer, met de focus op duurzaamheid. Vanuit het perspectief van het isolatiebedrijf, de vakopleiding OOI en brancheorganisatie VIB komt de bedrijfstak fraai en vlot over het voetlicht. Toch even kijken dus!


 

Nieuws

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..
 

Bijpraatsessies Trends in Utiliteitsisolatie

VIB gaat in maart, april en mei met de isolatiesector in zes regionale bijeenkomstende de dialoog aan over het Trendrapport voor de ..
 

CUI op komende Maintenance Next

Corrosie onder isolatie (CUI) is thema op vakbeurs Maintenance Next (9-11 april 2019, Ahoy Rotterdam). Het netwerk voor smart mainte..
 

Praktijkdagen Veilig en Gezond Werken 2019

Veilig en gezond werken op de werkvloer vraagt, behalve om alertheid, om actuele kennis van de risico’s, de regelgeving en de ..
 

IEX verhuist naar Nürenberg

De 2020-editie van IEX - Insulation Expo Europe verhuist van Keulen naar Nürenberg en wordt samen gehouden met de beurs FeuerTr..
 

Daniël Post nieuwe CEO Bilfinger

Per 1 januari 2019 wordt Daniël Post (46) de nieuwe CEO van Bilfinger Industrial Services België/Nederland. Hij volgt de h..
 

Jonge denkers helpen Vopak

Studenten van de Hogeschool Rotterdam helpen Vopak bij het plannen van het onderhoud van olieopslagtanks.
 

Verbreding SDE+

De Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie wordt met ingang van 2020 verbreed.
 

Normontwerp brandveiligheid rookgasafvoer

NEN heeft een normontwerp gepubliceerd voor de bepalingsmethode waarmee de brandveiligheid van rookgasafvoersystemen (schoorstenen) ..
 

Energieakkoord? Isoleren!

VIB-voorzitter Hans Koole belichtte tijdens de 7 maart gehouden drukbezochte conferentie Energieakkoord in versnelling bij de SER in..
 

Film van de maand

VIB Workshops

FESI 2020

Isolatie Magazine

Bedrijf in beeld