Altisol Isolatie wint award

Altisol Isolatie te Honselersdijk heeft 4 april 2016 de Business Succes Award 2016 (RTL7) gewonnen, en wel in de categorie Industriële isolatie.
De nominatiecommissie van het organiserende instituut noemt Altisol een toonaangevende onderneming met sterke positionering: “Altisol Isolatie weet zijn uitgebreide kennis van het totale gebied van isolatie in industrie, tuinbouw en utiliteit uitstekend te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor het bedrijf hoog scoort op klanttevredenheid.”

Altisol Isolatie, opgericht in 1962, heeft tien vaste medewerkers - aangevuld met flexwerkers - en is wereldwijd actief, vooral in isolatie van agrarische installaties en daarnaast ook in industrie en utiliteit. Altisol stelt de lezers van Isolatie Magazine fraaie voorbeelden van het vaak kleurrijke internationale isolatiewerk in het vooruitzicht, gerealiseerd in onder meer Amerika en Azië. In Suriname heeft Altisol een eigen vestiging.
De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in januari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 13:55 uur.

 

Nieuws

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..
 

Bijpraatsessies Trends in Utiliteitsisolatie

VIB gaat in maart, april en mei met de isolatiesector in zes regionale bijeenkomstende de dialoog aan over het Trendrapport voor de ..
 

CUI op komende Maintenance Next

Corrosie onder isolatie (CUI) is thema op vakbeurs Maintenance Next (9-11 april 2019, Ahoy Rotterdam). Het netwerk voor smart mainte..
 

Praktijkdagen Veilig en Gezond Werken 2019

Veilig en gezond werken op de werkvloer vraagt, behalve om alertheid, om actuele kennis van de risico’s, de regelgeving en de ..
 

IEX verhuist naar Nürenberg

De 2020-editie van IEX - Insulation Expo Europe verhuist van Keulen naar Nürenberg en wordt samen gehouden met de beurs FeuerTr..
 

Daniël Post nieuwe CEO Bilfinger

Per 1 januari 2019 wordt Daniël Post (46) de nieuwe CEO van Bilfinger Industrial Services België/Nederland. Hij volgt de h..
 

Jonge denkers helpen Vopak

Studenten van de Hogeschool Rotterdam helpen Vopak bij het plannen van het onderhoud van olieopslagtanks.
 

Verbreding SDE+

De Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie wordt met ingang van 2020 verbreed.
 

Normontwerp brandveiligheid rookgasafvoer

NEN heeft een normontwerp gepubliceerd voor de bepalingsmethode waarmee de brandveiligheid van rookgasafvoersystemen (schoorstenen) ..
 

Energieakkoord? Isoleren!

VIB-voorzitter Hans Koole belichtte tijdens de 7 maart gehouden drukbezochte conferentie Energieakkoord in versnelling bij de SER in..
 

Film van de maand

VIB Workshops

FESI 2020

Isolatie Magazine

Bedrijf in beeld