Rob Wijnschenk manager Merford

Rob Wijnschenk is per 1 maart 2016 benoemd tot businessunit-manager van Merford Acoustic Materials te Gorinchem.
Rob Wijnschenk heeft ruime ervaring in management en de verkoop van akoestische materialen en oplossingen, opgedaan in zijn voorgaande functies als general manager van Akoestikon Geluidsisolatie en commercial manager Recticel Technical Foams. Wijnschenk neemt hiermee het roer over van interim manager Leon Smulders.
Merford ambieert marktleiderschap in de belangrijkste marktsegmenten en focust zicht daarom op verbetering van verkoop- en logistieke processen alsmede versterkte samenwerking met geselecteerde leveranciers.

Merford Acoustic Materials is expert op het gebied van geluidbeheersing en akoestische materialen. Merford levert geluidisolerende oplossingen zoals Isomat, Merfoplex en MerfiSol rechtstreeks aan isolatieondernemingen. Afgestemd op de wensen van de klant levert Merford via eigen transport rechtstreeks just-in-time akoestische materiaal inclusief kennis en advies. Professionals kunnen terecht op de webshop.

 

Nieuws

Tandemactie NCTI en Isenspro


Samen met Isenspro heeft NCTI de bezoekers van het laatste iTanks ontbijt op donderdag 21 februari 2019 geïnformeerd ov..
 

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..
 

Bijpraatsessies Trends in Utiliteitsisolatie

VIB gaat in maart, april en mei met de isolatiesector in zes regionale bijeenkomstende de dialoog aan over het Trendrapport voor de ..
 

CUI op komende Maintenance Next

Corrosie onder isolatie (CUI) is thema op vakbeurs Maintenance Next (9-11 april 2019, Ahoy Rotterdam). Het netwerk voor smart mainte..
 

Praktijkdagen Veilig en Gezond Werken 2019

Veilig en gezond werken op de werkvloer vraagt, behalve om alertheid, om actuele kennis van de risico’s, de regelgeving en de ..
 

IEX verhuist naar Nürenberg

De 2020-editie van IEX - Insulation Expo Europe verhuist van Keulen naar Nürenberg en wordt samen gehouden met de beurs FeuerTr..
 

Daniël Post nieuwe CEO Bilfinger

Per 1 januari 2019 wordt Daniël Post (46) de nieuwe CEO van Bilfinger Industrial Services België/Nederland. Hij volgt de h..
 

Jonge denkers helpen Vopak

Studenten van de Hogeschool Rotterdam helpen Vopak bij het plannen van het onderhoud van olieopslagtanks.
 

Verbreding SDE+

De Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie wordt met ingang van 2020 verbreed.
 

Energieakkoord? Isoleren!

VIB-voorzitter Hans Koole belichtte tijdens de 7 maart gehouden drukbezochte conferentie Energieakkoord in versnelling bij de SER in..
 

Film van de maand

VIB Workshops

FESI 2020

Isolatie Magazine

Bedrijf in beeld