Rob Wijnschenk manager Merford

Rob Wijnschenk is per 1 maart 2016 benoemd tot businessunit-manager van Merford Acoustic Materials te Gorinchem.
Rob Wijnschenk heeft ruime ervaring in management en de verkoop van akoestische materialen en oplossingen, opgedaan in zijn voorgaande functies als general manager van Akoestikon Geluidsisolatie en commercial manager Recticel Technical Foams. Wijnschenk neemt hiermee het roer over van interim manager Leon Smulders.
Merford ambieert marktleiderschap in de belangrijkste marktsegmenten en focust zicht daarom op verbetering van verkoop- en logistieke processen alsmede versterkte samenwerking met geselecteerde leveranciers.

Merford Acoustic Materials is expert op het gebied van geluidbeheersing en akoestische materialen. Merford levert geluidisolerende oplossingen zoals Isomat, Merfoplex en MerfiSol rechtstreeks aan isolatieondernemingen. Afgestemd op de wensen van de klant levert Merford via eigen transport rechtstreeks just-in-time akoestische materiaal inclusief kennis en advies. Professionals kunnen terecht op de webshop.

 

Nieuws

Gratis bezoekersregistratie Industrial Heat & Power geopend

De gratis bezoekersregistratie van de vakbeurs Industrial Heat & Power is open. Het B2B-evenement voor professionals actief in d..
 

Klimaatakkoord mist industriŽle isolatie

Het voorstel voor een Klimaatakkoord dat minister Wiebes van Economische Zaken en Klimaat naar de Tweede Kamer stuurde, mist é..
 

VNO-NCW wil breed balansakkoord

‘Maatschappelijk gezien agendeerde de minister-president met uit zijnspraak over de salarissen een belangrijk thema, namelijk ..
 

Industrial Heat & Power, sector toont besparingspotentie isolatie

VIB, de branchevereniging voor ondernemers in het technisch isolatiebedrijf geeft met haar aanwezigheid op Industrial Heat & Pow..
 

Energielabel-C voor kantoren

Per 1 januari 2023 moeten alle kantoren in Nederland groter dan 100 m² minimaal voldoen aan energielabel-C. Kan de eigenaar dit..
 

Europese bijdrage slimme CO2-reductie Oost Nederland

Het Europese subsidieprogramma OP Oost stelt vanaf 16 mei 2019 17 miljoen euro beschikbaar voor projecten die bijdragen aan “S..
 

Meer bedrijven in aanmerking voor subsidie CO2-besparing

Meer bedrijven kunnen vanaf volgend voorjaar gebruik maken van subsidie voor CO2-besparende technieken. Door een vernieuwing van de ..
 

Praktijkdagen 2019 monteurs en leidinggevenden

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Praktijkdagen 2019 middenkader en management

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Versneld overschakelen op waterstof

De provincie Zuid-Holland moet versneld inzetten op het ontwikkelen van een duurzame waterstofeconomie. Dat advies geeft een team va..
 

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..