Nieuwe jas Foamglas

Foamglas introduceert een nieuwe verpakkingslijn: steviger, duidelijker, gemakkelijker te handlen en een ‘onsje meer’: voortaan twaalf dozen op een pallet, ook handig voor stabiele stapeling en gemakkelijker magazijnwerk.
De ‘stem van de klant’ heeft nadrukkelijk meegeklonken in de verpakkingswijziging, meldt Foamglas-producent Pittsburgh Corning Europe.  Het kon beter, vond de klant, en leverde daarmee de blauwdruk voor het nieuwe verpakkingsontwerp. Belangrijkste wijzigingen:
- De dozen zijn gemaakt van dikker, steviger karton met verbeterde weerbestendige coating;
- De dozen zijn voortaan wit om de leesbaarheid van de productinformatie te verbeteren;
- De versterkte, op de doosmaat afgestemde pallets zijn voorzien van grotere insteekhoogte en meer bovendekplanken. Dit verbetert gemak en veiligheid op projectlocaties.
- Een pallet draagt voortaan twaalf omdozen met het oog op stabiele stapeling en gemakkelijker handling.
Zodra u de doos openmaakt is alles weer Foamglas als vanouds en kan de vakman verder bouwen aan en op een solide isolatiesysteem. 

Nieuws

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..
 

Bijpraatsessies Trends in Utiliteitsisolatie

VIB gaat in maart, april en mei met de isolatiesector in zes regionale bijeenkomstende de dialoog aan over het Trendrapport voor de ..
 

CUI op komende Maintenance Next

Corrosie onder isolatie (CUI) is thema op vakbeurs Maintenance Next (9-11 april 2019, Ahoy Rotterdam). Het netwerk voor smart mainte..
 

Praktijkdagen Veilig en Gezond Werken 2019

Veilig en gezond werken op de werkvloer vraagt, behalve om alertheid, om actuele kennis van de risico’s, de regelgeving en de ..
 

IEX verhuist naar Nürenberg

De 2020-editie van IEX - Insulation Expo Europe verhuist van Keulen naar Nürenberg en wordt samen gehouden met de beurs FeuerTr..
 

Daniël Post nieuwe CEO Bilfinger

Per 1 januari 2019 wordt Daniël Post (46) de nieuwe CEO van Bilfinger Industrial Services België/Nederland. Hij volgt de h..
 

Jonge denkers helpen Vopak

Studenten van de Hogeschool Rotterdam helpen Vopak bij het plannen van het onderhoud van olieopslagtanks.
 

Verbreding SDE+

De Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie wordt met ingang van 2020 verbreed.
 

Normontwerp brandveiligheid rookgasafvoer

NEN heeft een normontwerp gepubliceerd voor de bepalingsmethode waarmee de brandveiligheid van rookgasafvoersystemen (schoorstenen) ..
 

Energieakkoord? Isoleren!

VIB-voorzitter Hans Koole belichtte tijdens de 7 maart gehouden drukbezochte conferentie Energieakkoord in versnelling bij de SER in..
 

Film van de maand

VIB Workshops

FESI 2020

Isolatie Magazine

Bedrijf in beeld