Opening Huis van de Isolatie

Vrijdag 4 maart om 14.00 uur start het feestelijke openingsprogramma van het Huis van de Isolatie in Woerden, het nieuwe OOI-centrum in het Intechniumcomplex. Adres: Korenmolenlaan 4, 3447 GG Woerden.
Na ontvangst van de gasten opent OOI-directeur George Kruithof het programma. Sprekers zijn OOI-bestuurslid Albert Meeuwissen (De Unie) en VIB-voorzitter Hans Koole. Om 15.00 uur volgt de officiële opening door Victor Molkenboer, burgemeerster van Woerden.
Daarna belicht EiiF-directeur Andreas Gürtler de voordelen van de inzet van isolatie-inspecties, zoals TIPcheck. Gürtler belooft de belangrijkste voordelen te lokaliseren. We kunnen vast onthullen dat opdrachtgevers spekkoper nr 1 zijn.
Na een inleiding over de actuele trends en ontwikkelingen in technische isolatie is er ruimte voor onderling contact en natuurlijk bezichtiging van het nieuwe Huis van de Isolatie.

 

Het huis van de Isolatie biedt de branche alle faciliteiten voor cursussen, opleidingen en toetsen, vakdemonstraties en vergaderingen. Behalve opleidingscentrum is het nieuwe OOI-centrum dan ook tevens een levende toonkamer van actuele isolatietechniek en de technologie daarachter. Meerdere producenten en leveranciers van isolatiematerialen en –machines hebben het Huis van de Isolatie al gevonden als ideaal praktijkpodium.
Op 4 maart 2016 is de branche van harte welkom bij de lancering van technische isolatie anno 2016 en verder. Aanmelding wordt op prijs gesteld.

 

Nieuws

Gratis bezoekersregistratie Industrial Heat & Power geopend

De gratis bezoekersregistratie van de vakbeurs Industrial Heat & Power is open. Het B2B-evenement voor professionals actief in d..
 

Klimaatakkoord mist industriŽle isolatie

Het voorstel voor een Klimaatakkoord dat minister Wiebes van Economische Zaken en Klimaat naar de Tweede Kamer stuurde, mist é..
 

Nijpend tekort technici houdt stand

Het tekort aan technici wordt volgens de technisch sector met name veroorzaakt door de slechte aansluiting van het onderwijs op het ..
 

VNO-NCW wil breed balansakkoord

‘Maatschappelijk gezien agendeerde de minister-president met uit zijnspraak over de salarissen een belangrijk thema, namelijk ..
 

Industrial Heat & Power, sector toont besparingspotentie isolatie

VIB, de branchevereniging voor ondernemers in het technisch isolatiebedrijf geeft met haar aanwezigheid op Industrial Heat & Pow..
 

Energielabel-C voor kantoren

Per 1 januari 2023 moeten alle kantoren in Nederland groter dan 100 m² minimaal voldoen aan energielabel-C. Kan de eigenaar dit..
 

Europese bijdrage slimme CO2-reductie Oost Nederland

Het Europese subsidieprogramma OP Oost stelt vanaf 16 mei 2019 17 miljoen euro beschikbaar voor projecten die bijdragen aan “S..
 

Meer bedrijven in aanmerking voor subsidie CO2-besparing

Meer bedrijven kunnen vanaf volgend voorjaar gebruik maken van subsidie voor CO2-besparende technieken. Door een vernieuwing van de ..
 

Praktijkdagen 2019 monteurs en leidinggevenden

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Praktijkdagen 2019 middenkader en management

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Versneld overschakelen op waterstof

De provincie Zuid-Holland moet versneld inzetten op het ontwikkelen van een duurzame waterstofeconomie. Dat advies geeft een team va..
 

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..