Isolatievak op tv

In Intechnium, het Huis van de Isolatie in Woerden, zijn 2 februari 2016 tv-opnamen gemaakt voor het RTL7-programma Doe Maar Duurzaam.VIB-voorzitter Hans Koole kreeg de gelegenheid om de buitenwereld kennis te laten maken met het werk in de technische isolatiesector. "We zijn als sector nog teveel in onszelf gekeerd, waardoor ons werk nog te onbekend is bij bijvoorbeeld instromers."

Doe maar Duurzaam! is een televisieprogramma van productiemaatschappij Titan Television. Bedrijven en organisaties krijgen in het programma de kans om hun product of dienst op informatieve wijze te presenteren. VIB-voorzitter Koole ging in op de waarde van goede isolatie bij de procesindustrie en kon en passant ook nog even de veelzijdigheid van het isolatievak onder de aandacht brengen. Om een en ander van sprekende praktijkbeelden te voorzien, zijn diezelfde dag ook opnamen gemaakt in de plaatwerkerij van Bilfinger in Roosendaal.

Het programma Doe Maar Duurzaam zal (onder voorbehoud) worden uitgezonden op zondag 13 maart om 12.30 uur op RTL 7. De herhaling volgt op zaterdag 19 maart 2016 om 13.30 uur. De aflevering zal daarna te zien zijn op de programmasite.


 

Nieuws

Gratis bezoekersregistratie Industrial Heat & Power geopend

De gratis bezoekersregistratie van de vakbeurs Industrial Heat & Power is open. Het B2B-evenement voor professionals actief in d..
 

Klimaatakkoord mist industriŽle isolatie

Het voorstel voor een Klimaatakkoord dat minister Wiebes van Economische Zaken en Klimaat naar de Tweede Kamer stuurde, mist é..
 

Nijpend tekort technici houdt stand

Het tekort aan technici wordt volgens de technisch sector met name veroorzaakt door de slechte aansluiting van het onderwijs op het ..
 

VNO-NCW wil breed balansakkoord

‘Maatschappelijk gezien agendeerde de minister-president met uit zijnspraak over de salarissen een belangrijk thema, namelijk ..
 

Industrial Heat & Power, sector toont besparingspotentie isolatie

VIB, de branchevereniging voor ondernemers in het technisch isolatiebedrijf geeft met haar aanwezigheid op Industrial Heat & Pow..
 

Energielabel-C voor kantoren

Per 1 januari 2023 moeten alle kantoren in Nederland groter dan 100 m² minimaal voldoen aan energielabel-C. Kan de eigenaar dit..
 

Europese bijdrage slimme CO2-reductie Oost Nederland

Het Europese subsidieprogramma OP Oost stelt vanaf 16 mei 2019 17 miljoen euro beschikbaar voor projecten die bijdragen aan “S..
 

Meer bedrijven in aanmerking voor subsidie CO2-besparing

Meer bedrijven kunnen vanaf volgend voorjaar gebruik maken van subsidie voor CO2-besparende technieken. Door een vernieuwing van de ..
 

Praktijkdagen 2019 monteurs en leidinggevenden

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Praktijkdagen 2019 middenkader en management

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Versneld overschakelen op waterstof

De provincie Zuid-Holland moet versneld inzetten op het ontwikkelen van een duurzame waterstofeconomie. Dat advies geeft een team va..
 

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..