BIS Brandwerende Systemenselector

De BIS Brandwerende Systemenselector van Walraven - Mijdrecht is een praktisch hulpmiddel voor de selectie van brandwerende doorvoeringen.
De app is beschikbaar voor Android en iOs en uitsluitend voor de Nederlandse markt geschikt. Via enkele stappen komen een of meerdere systeemoplossingen naar voren. De uitkomst staat in zoverre vast, dat het altijd gaat om een combinatie van een BIS Pacifyre-brandmanchet of brandwerend band en Tangit afdichtingsmateriaal. De uitkomsten zijn, mits toegepast volgens de montage-instructies, als systeem gecertificeerd. Hiermee wordt voldaan aan de actuele regelgeving op het gebied van brandveiligheid (Bouwbesluit 2012).
De BIS Brandwerende Systemen Selector is beschikbaar voor iOS en Android. Download de app nu in de appstore via onderstaande links voor iOS en Android. Downloadlinks zijn te vinden op de site van Walraven.
 

Nieuws

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..
 

Bijpraatsessies Trends in Utiliteitsisolatie

VIB gaat in maart, april en mei met de isolatiesector in zes regionale bijeenkomstende de dialoog aan over het Trendrapport voor de ..
 

CUI op komende Maintenance Next

Corrosie onder isolatie (CUI) is thema op vakbeurs Maintenance Next (9-11 april 2019, Ahoy Rotterdam). Het netwerk voor smart mainte..
 

Praktijkdagen Veilig en Gezond Werken 2019

Veilig en gezond werken op de werkvloer vraagt, behalve om alertheid, om actuele kennis van de risico’s, de regelgeving en de ..
 

IEX verhuist naar Nürenberg

De 2020-editie van IEX - Insulation Expo Europe verhuist van Keulen naar Nürenberg en wordt samen gehouden met de beurs FeuerTr..
 

Daniël Post nieuwe CEO Bilfinger

Per 1 januari 2019 wordt Daniël Post (46) de nieuwe CEO van Bilfinger Industrial Services België/Nederland. Hij volgt de h..
 

Jonge denkers helpen Vopak

Studenten van de Hogeschool Rotterdam helpen Vopak bij het plannen van het onderhoud van olieopslagtanks.
 

Verbreding SDE+

De Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie wordt met ingang van 2020 verbreed.
 

Normontwerp brandveiligheid rookgasafvoer

NEN heeft een normontwerp gepubliceerd voor de bepalingsmethode waarmee de brandveiligheid van rookgasafvoersystemen (schoorstenen) ..
 

Energieakkoord? Isoleren!

VIB-voorzitter Hans Koole belichtte tijdens de 7 maart gehouden drukbezochte conferentie Energieakkoord in versnelling bij de SER in..
 

Film van de maand

VIB Workshops

FESI 2020

Isolatie Magazine

Bedrijf in beeld