Nieuwe bestuursleden VIB

De ledenvergadering van de VIB heeft 11 september 2015 Arjan Bakx en Rob Engelaar met algemene stemmen gekozen in het bestuur van de ondernemersorganisatie.
Arjan Bakx en Rob Engelaar vertegenwoordigen beiden de bloedgroep ‘Industrie’ in de Nederlandse Vereniging van Ondernemers in het Thermisch Isolatiebedrijf VIB.
Arjan Bakx, directeur HertelArjan Bakx, algemeen directeur Hertel en Hertel Oost-europa, volgt Aldo Krijgsman op. Als bijzondere aandachtspunten in het bestuurlijke werk noemt hij CAO-beleid, vakopleiding en de implementatie van de Europese energierichtlijn in de industrie. Arjan Bakx heeft een elektrotechnische en werktuigbouwkundige achtergrond.

 

 

 


Rob Engelaar, directeur Bilfinger Industrial ServicesRob Engelaar, operationeel directeur Bilfinger Industrial Services, is de opvolger van Bert van der Burght in het VIB-bestuur. In zijn loopbaan speelt logistiek management een belangrijke rol. Rob Engelaar ziet investering in vakmanschap als speerpunt voor de brancheorganisatie, naast inspanningen om isolatie hoog op de agenda van installatie-eigenaren en –beheerders te plaatsen.

 

Nieuws

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..
 

Bijpraatsessies Trends in Utiliteitsisolatie

VIB gaat in maart, april en mei met de isolatiesector in zes regionale bijeenkomstende de dialoog aan over het Trendrapport voor de ..
 

CUI op komende Maintenance Next

Corrosie onder isolatie (CUI) is thema op vakbeurs Maintenance Next (9-11 april 2019, Ahoy Rotterdam). Het netwerk voor smart mainte..
 

Praktijkdagen Veilig en Gezond Werken 2019

Veilig en gezond werken op de werkvloer vraagt, behalve om alertheid, om actuele kennis van de risico’s, de regelgeving en de ..
 

IEX verhuist naar Nürenberg

De 2020-editie van IEX - Insulation Expo Europe verhuist van Keulen naar Nürenberg en wordt samen gehouden met de beurs FeuerTr..
 

Daniël Post nieuwe CEO Bilfinger

Per 1 januari 2019 wordt Daniël Post (46) de nieuwe CEO van Bilfinger Industrial Services België/Nederland. Hij volgt de h..
 

Jonge denkers helpen Vopak

Studenten van de Hogeschool Rotterdam helpen Vopak bij het plannen van het onderhoud van olieopslagtanks.
 

Verbreding SDE+

De Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie wordt met ingang van 2020 verbreed.
 

Normontwerp brandveiligheid rookgasafvoer

NEN heeft een normontwerp gepubliceerd voor de bepalingsmethode waarmee de brandveiligheid van rookgasafvoersystemen (schoorstenen) ..
 

Energieakkoord? Isoleren!

VIB-voorzitter Hans Koole belichtte tijdens de 7 maart gehouden drukbezochte conferentie Energieakkoord in versnelling bij de SER in..
 

Film van de maand

VIB Workshops

FESI 2020

Isolatie Magazine

Bedrijf in beeld