Nieuwe bestuursleden VIB

De ledenvergadering van de VIB heeft 11 september 2015 Arjan Bakx en Rob Engelaar met algemene stemmen gekozen in het bestuur van de ondernemersorganisatie.
Arjan Bakx en Rob Engelaar vertegenwoordigen beiden de bloedgroep ‘Industrie’ in de Nederlandse Vereniging van Ondernemers in het Thermisch Isolatiebedrijf VIB.
Arjan Bakx, directeur HertelArjan Bakx, algemeen directeur Hertel en Hertel Oost-europa, volgt Aldo Krijgsman op. Als bijzondere aandachtspunten in het bestuurlijke werk noemt hij CAO-beleid, vakopleiding en de implementatie van de Europese energierichtlijn in de industrie. Arjan Bakx heeft een elektrotechnische en werktuigbouwkundige achtergrond.

 

 

 


Rob Engelaar, directeur Bilfinger Industrial ServicesRob Engelaar, operationeel directeur Bilfinger Industrial Services, is de opvolger van Bert van der Burght in het VIB-bestuur. In zijn loopbaan speelt logistiek management een belangrijke rol. Rob Engelaar ziet investering in vakmanschap als speerpunt voor de brancheorganisatie, naast inspanningen om isolatie hoog op de agenda van installatie-eigenaren en –beheerders te plaatsen.

 

Nieuws

Gratis bezoekersregistratie Industrial Heat & Power geopend

De gratis bezoekersregistratie van de vakbeurs Industrial Heat & Power is open. Het B2B-evenement voor professionals actief in d..
 

Klimaatakkoord mist industriŽle isolatie

Het voorstel voor een Klimaatakkoord dat minister Wiebes van Economische Zaken en Klimaat naar de Tweede Kamer stuurde, mist é..
 

Nijpend tekort technici houdt stand

Het tekort aan technici wordt volgens de technisch sector met name veroorzaakt door de slechte aansluiting van het onderwijs op het ..
 

VNO-NCW wil breed balansakkoord

‘Maatschappelijk gezien agendeerde de minister-president met uit zijnspraak over de salarissen een belangrijk thema, namelijk ..
 

Industrial Heat & Power, sector toont besparingspotentie isolatie

VIB, de branchevereniging voor ondernemers in het technisch isolatiebedrijf geeft met haar aanwezigheid op Industrial Heat & Pow..
 

Energielabel-C voor kantoren

Per 1 januari 2023 moeten alle kantoren in Nederland groter dan 100 m² minimaal voldoen aan energielabel-C. Kan de eigenaar dit..
 

Europese bijdrage slimme CO2-reductie Oost Nederland

Het Europese subsidieprogramma OP Oost stelt vanaf 16 mei 2019 17 miljoen euro beschikbaar voor projecten die bijdragen aan “S..
 

Meer bedrijven in aanmerking voor subsidie CO2-besparing

Meer bedrijven kunnen vanaf volgend voorjaar gebruik maken van subsidie voor CO2-besparende technieken. Door een vernieuwing van de ..
 

Praktijkdagen 2019 monteurs en leidinggevenden

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Praktijkdagen 2019 middenkader en management

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Versneld overschakelen op waterstof

De provincie Zuid-Holland moet versneld inzetten op het ontwikkelen van een duurzame waterstofeconomie. Dat advies geeft een team va..
 

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..