Fire-seminar Kingspan

Op 29 oktober 2015 staan duurzaamheid en brandveiligheid centraal op het Fire-seminar van Kingspan. Dit wordt gehouden in Het Oude Magazijn te Amersfoort van 9.30 tot 15.00 uur.
Als centrale vraagstelling poneert Kingspan ‘Duurzaamheid en brandveiligheid; vriend of vijand’. Bij afsluiting van het seminar zullen het vrienden blijken te zijn, na de uiteenzetting van Kingspan-directeur Pieter Snelder over duurzaam én brandveilig isoleren.
Projectmanager Guido Slokkers (Dutch Green Building Council) behandelt het snijvlak tussen Breeam-NL en brandveiligheid. Verder staan inleidingen op het programma van verzekeringsdeskundige Jurjen Burghgraef (verzekeren en handhaven), Charles Meijer (Vakgroep Brandveilig Leven bij Brandweer Nederland) en bouwkunde-student Ruben Burink (relatie energie-efficiënt bouwen en brandveiligheid).
Het seminar is kosteloos toegankelijk na registratie op de seminar-site, waar tevens alle nadere informatie te vinden is.

 

Nieuws

Gratis bezoekersregistratie Industrial Heat & Power geopend

De gratis bezoekersregistratie van de vakbeurs Industrial Heat & Power is open. Het B2B-evenement voor professionals actief in d..
 

Klimaatakkoord mist industriŽle isolatie

Het voorstel voor een Klimaatakkoord dat minister Wiebes van Economische Zaken en Klimaat naar de Tweede Kamer stuurde, mist é..
 

VNO-NCW wil breed balansakkoord

‘Maatschappelijk gezien agendeerde de minister-president met uit zijnspraak over de salarissen een belangrijk thema, namelijk ..
 

Industrial Heat & Power, sector toont besparingspotentie isolatie

VIB, de branchevereniging voor ondernemers in het technisch isolatiebedrijf geeft met haar aanwezigheid op Industrial Heat & Pow..
 

Energielabel-C voor kantoren

Per 1 januari 2023 moeten alle kantoren in Nederland groter dan 100 m² minimaal voldoen aan energielabel-C. Kan de eigenaar dit..
 

Europese bijdrage slimme CO2-reductie Oost Nederland

Het Europese subsidieprogramma OP Oost stelt vanaf 16 mei 2019 17 miljoen euro beschikbaar voor projecten die bijdragen aan “S..
 

Meer bedrijven in aanmerking voor subsidie CO2-besparing

Meer bedrijven kunnen vanaf volgend voorjaar gebruik maken van subsidie voor CO2-besparende technieken. Door een vernieuwing van de ..
 

Praktijkdagen 2019 monteurs en leidinggevenden

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Praktijkdagen 2019 middenkader en management

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Versneld overschakelen op waterstof

De provincie Zuid-Holland moet versneld inzetten op het ontwikkelen van een duurzame waterstofeconomie. Dat advies geeft een team va..
 

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..