Camera voor HD-thermografie

De nieuwe Flir-warmtebeeldcamera T1020 realiseert een hoge beeldkwaliteit dankzij de 1024 x 768 pixel IR-detector.
De T1020 is een compacte camera, ontwikkelde voor uiteenlopende industriële toepassingen en gebouwinspecties. Loslatende isolatie hoogovenwandGebruikers kunnen hot spots snel vinden en deze nauwkeurig meten, als schakel in een gestroomlijnd werkproces.
De detector is tweemaal zo gevoelig als de de branchenorm voor ongekoelde sensoren. De hoge resolutie wordt verder versterkt door Flirs Vision Processing, een combinatie van UltraMax superresolutieproces met de gepatenteerde MSX-beeldverbeteringssoftware voor overlays. Dit voegt belangrijke visuele warmtebeelddetails en perspectief toe, zoals cijfers en labels.
Voor HD-beelden zijn uiteraard hoogwaardige lenzen vereist. De T1020 is voorzien van Flirs OSX ‘Precision HDIR’-lenzen met hoge beeldkwaliteit en een uitstekend bereik. Deze kunnen tevens nauwkeurige temperatuurmetingen verrichten vanaf een tweemaal zo grote afstand als de branchenorm. De T1020 is daarnaast voorzien van een nieuw scherpstelsysteem met continue autofocus en dynamische handmatige scherpstelling. De afbeelding toont loslatende isolatie op een hoogovenwand.
De T1020 is verkrijgbaar via geselecteerde partners en rechtstreeks via Flir.

 

Nieuws

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..
 

Bijpraatsessies Trends in Utiliteitsisolatie

VIB gaat in maart, april en mei met de isolatiesector in zes regionale bijeenkomstende de dialoog aan over het Trendrapport voor de ..
 

CUI op komende Maintenance Next

Corrosie onder isolatie (CUI) is thema op vakbeurs Maintenance Next (9-11 april 2019, Ahoy Rotterdam). Het netwerk voor smart mainte..
 

Praktijkdagen Veilig en Gezond Werken 2019

Veilig en gezond werken op de werkvloer vraagt, behalve om alertheid, om actuele kennis van de risico’s, de regelgeving en de ..
 

IEX verhuist naar Nürenberg

De 2020-editie van IEX - Insulation Expo Europe verhuist van Keulen naar Nürenberg en wordt samen gehouden met de beurs FeuerTr..
 

Daniël Post nieuwe CEO Bilfinger

Per 1 januari 2019 wordt Daniël Post (46) de nieuwe CEO van Bilfinger Industrial Services België/Nederland. Hij volgt de h..
 

Jonge denkers helpen Vopak

Studenten van de Hogeschool Rotterdam helpen Vopak bij het plannen van het onderhoud van olieopslagtanks.
 

Verbreding SDE+

De Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie wordt met ingang van 2020 verbreed.
 

Normontwerp brandveiligheid rookgasafvoer

NEN heeft een normontwerp gepubliceerd voor de bepalingsmethode waarmee de brandveiligheid van rookgasafvoersystemen (schoorstenen) ..
 

Energieakkoord? Isoleren!

VIB-voorzitter Hans Koole belichtte tijdens de 7 maart gehouden drukbezochte conferentie Energieakkoord in versnelling bij de SER in..
 

Film van de maand

VIB Workshops

FESI 2020

Isolatie Magazine

Bedrijf in beeld