Camera voor HD-thermografie

De nieuwe Flir-warmtebeeldcamera T1020 realiseert een hoge beeldkwaliteit dankzij de 1024 x 768 pixel IR-detector.
De T1020 is een compacte camera, ontwikkelde voor uiteenlopende industriële toepassingen en gebouwinspecties. Loslatende isolatie hoogovenwandGebruikers kunnen hot spots snel vinden en deze nauwkeurig meten, als schakel in een gestroomlijnd werkproces.
De detector is tweemaal zo gevoelig als de de branchenorm voor ongekoelde sensoren. De hoge resolutie wordt verder versterkt door Flirs Vision Processing, een combinatie van UltraMax superresolutieproces met de gepatenteerde MSX-beeldverbeteringssoftware voor overlays. Dit voegt belangrijke visuele warmtebeelddetails en perspectief toe, zoals cijfers en labels.
Voor HD-beelden zijn uiteraard hoogwaardige lenzen vereist. De T1020 is voorzien van Flirs OSX ‘Precision HDIR’-lenzen met hoge beeldkwaliteit en een uitstekend bereik. Deze kunnen tevens nauwkeurige temperatuurmetingen verrichten vanaf een tweemaal zo grote afstand als de branchenorm. De T1020 is daarnaast voorzien van een nieuw scherpstelsysteem met continue autofocus en dynamische handmatige scherpstelling. De afbeelding toont loslatende isolatie op een hoogovenwand.
De T1020 is verkrijgbaar via geselecteerde partners en rechtstreeks via Flir.

 

Nieuws

Gratis bezoekersregistratie Industrial Heat & Power geopend

De gratis bezoekersregistratie van de vakbeurs Industrial Heat & Power is open. Het B2B-evenement voor professionals actief in d..
 

Klimaatakkoord mist industriŽle isolatie

Het voorstel voor een Klimaatakkoord dat minister Wiebes van Economische Zaken en Klimaat naar de Tweede Kamer stuurde, mist é..
 

Nijpend tekort technici houdt stand

Het tekort aan technici wordt volgens de technisch sector met name veroorzaakt door de slechte aansluiting van het onderwijs op het ..
 

VNO-NCW wil breed balansakkoord

‘Maatschappelijk gezien agendeerde de minister-president met uit zijnspraak over de salarissen een belangrijk thema, namelijk ..
 

Industrial Heat & Power, sector toont besparingspotentie isolatie

VIB, de branchevereniging voor ondernemers in het technisch isolatiebedrijf geeft met haar aanwezigheid op Industrial Heat & Pow..
 

Energielabel-C voor kantoren

Per 1 januari 2023 moeten alle kantoren in Nederland groter dan 100 m² minimaal voldoen aan energielabel-C. Kan de eigenaar dit..
 

Europese bijdrage slimme CO2-reductie Oost Nederland

Het Europese subsidieprogramma OP Oost stelt vanaf 16 mei 2019 17 miljoen euro beschikbaar voor projecten die bijdragen aan “S..
 

Meer bedrijven in aanmerking voor subsidie CO2-besparing

Meer bedrijven kunnen vanaf volgend voorjaar gebruik maken van subsidie voor CO2-besparende technieken. Door een vernieuwing van de ..
 

Praktijkdagen 2019 monteurs en leidinggevenden

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Praktijkdagen 2019 middenkader en management

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Versneld overschakelen op waterstof

De provincie Zuid-Holland moet versneld inzetten op het ontwikkelen van een duurzame waterstofeconomie. Dat advies geeft een team va..
 

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..