Kingspan branchewinnaar Succesfactor

Kingspan Insulation te Winterswijk is branchewinnaar 2015 ‘Nationale Business Succesaward’ in de categorie Isolatiematerialen en is daarmee automatisch genomineerd voor de nationale titel.
Op woensdag 6 september 2015 komt Kingspan Insulation uitgebreid in beeld in het RTL7-programma ‘De Succesfactor’, dat om 12.55 uur wordt uitgezonden. De daaropvolgende zaterdag 12 september volgt op dezelfde zender en tijd een herhaling. De jury onderbouwt de uitslag met Kingspans product- en productinnovaties en de aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Succesaward is een initiatief van een initiatief van het Nationaal Business Succes Award Instituut in samenwerking met RTL7. Jaarlijks wordt in enkele tientallen bedrijfstakken een bedrijven-Top10 uitgenodigd voor deelname aan de competitie. Aan de branche-titel is een publiciteitspakket verbonden, waarvan genoemde tv-uitzending en vermeldingen op de website van Succesaward deel uitmaken.
Er is niet bekend hoeveel en welke collega’s meestreden in de categorie Isolatiematerialen.

 

Nieuws

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..
 

Bijpraatsessies Trends in Utiliteitsisolatie

VIB gaat in maart, april en mei met de isolatiesector in zes regionale bijeenkomstende de dialoog aan over het Trendrapport voor de ..
 

CUI op komende Maintenance Next

Corrosie onder isolatie (CUI) is thema op vakbeurs Maintenance Next (9-11 april 2019, Ahoy Rotterdam). Het netwerk voor smart mainte..
 

Praktijkdagen Veilig en Gezond Werken 2019

Veilig en gezond werken op de werkvloer vraagt, behalve om alertheid, om actuele kennis van de risico’s, de regelgeving en de ..
 

IEX verhuist naar Nürenberg

De 2020-editie van IEX - Insulation Expo Europe verhuist van Keulen naar Nürenberg en wordt samen gehouden met de beurs FeuerTr..
 

Daniël Post nieuwe CEO Bilfinger

Per 1 januari 2019 wordt Daniël Post (46) de nieuwe CEO van Bilfinger Industrial Services België/Nederland. Hij volgt de h..
 

Jonge denkers helpen Vopak

Studenten van de Hogeschool Rotterdam helpen Vopak bij het plannen van het onderhoud van olieopslagtanks.
 

Verbreding SDE+

De Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie wordt met ingang van 2020 verbreed.
 

Normontwerp brandveiligheid rookgasafvoer

NEN heeft een normontwerp gepubliceerd voor de bepalingsmethode waarmee de brandveiligheid van rookgasafvoersystemen (schoorstenen) ..
 

Energieakkoord? Isoleren!

VIB-voorzitter Hans Koole belichtte tijdens de 7 maart gehouden drukbezochte conferentie Energieakkoord in versnelling bij de SER in..
 

Film van de maand

VIB Workshops

FESI 2020

Isolatie Magazine

Bedrijf in beeld