Kingspan branchewinnaar Succesfactor

Kingspan Insulation te Winterswijk is branchewinnaar 2015 ‘Nationale Business Succesaward’ in de categorie Isolatiematerialen en is daarmee automatisch genomineerd voor de nationale titel.
Op woensdag 6 september 2015 komt Kingspan Insulation uitgebreid in beeld in het RTL7-programma ‘De Succesfactor’, dat om 12.55 uur wordt uitgezonden. De daaropvolgende zaterdag 12 september volgt op dezelfde zender en tijd een herhaling. De jury onderbouwt de uitslag met Kingspans product- en productinnovaties en de aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Succesaward is een initiatief van een initiatief van het Nationaal Business Succes Award Instituut in samenwerking met RTL7. Jaarlijks wordt in enkele tientallen bedrijfstakken een bedrijven-Top10 uitgenodigd voor deelname aan de competitie. Aan de branche-titel is een publiciteitspakket verbonden, waarvan genoemde tv-uitzending en vermeldingen op de website van Succesaward deel uitmaken.
Er is niet bekend hoeveel en welke collega’s meestreden in de categorie Isolatiematerialen.

 

Nieuws

Gratis bezoekersregistratie Industrial Heat & Power geopend

De gratis bezoekersregistratie van de vakbeurs Industrial Heat & Power is open. Het B2B-evenement voor professionals actief in d..
 

Klimaatakkoord mist industriŽle isolatie

Het voorstel voor een Klimaatakkoord dat minister Wiebes van Economische Zaken en Klimaat naar de Tweede Kamer stuurde, mist é..
 

VNO-NCW wil breed balansakkoord

‘Maatschappelijk gezien agendeerde de minister-president met uit zijnspraak over de salarissen een belangrijk thema, namelijk ..
 

Industrial Heat & Power, sector toont besparingspotentie isolatie

VIB, de branchevereniging voor ondernemers in het technisch isolatiebedrijf geeft met haar aanwezigheid op Industrial Heat & Pow..
 

Energielabel-C voor kantoren

Per 1 januari 2023 moeten alle kantoren in Nederland groter dan 100 m² minimaal voldoen aan energielabel-C. Kan de eigenaar dit..
 

Europese bijdrage slimme CO2-reductie Oost Nederland

Het Europese subsidieprogramma OP Oost stelt vanaf 16 mei 2019 17 miljoen euro beschikbaar voor projecten die bijdragen aan “S..
 

Meer bedrijven in aanmerking voor subsidie CO2-besparing

Meer bedrijven kunnen vanaf volgend voorjaar gebruik maken van subsidie voor CO2-besparende technieken. Door een vernieuwing van de ..
 

Praktijkdagen 2019 monteurs en leidinggevenden

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Praktijkdagen 2019 middenkader en management

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Versneld overschakelen op waterstof

De provincie Zuid-Holland moet versneld inzetten op het ontwikkelen van een duurzame waterstofeconomie. Dat advies geeft een team va..
 

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..