CINI en NCTI verhuizen

CINI en NCTI verhuizen per 1 juli 2015 naar het Ondernemershuis, Hofweg 1 te 3208 LE Spijkenisse.
Het CINI- en NCTI-kantoor ligt op letterlijk een steenworp afstand (230 meter) van het oude adres (Puntweg 7). Op het nieuwe adres zijn de instituten ongewijzigd bereikbaar op (+31) (0)181 69 80 33 (CINI) en (+31) (0)181 69 80 30 (NCTI).
Het Ondernemershuis biedt beide isolatie-instituten behalve kantoorvoorzieningen flexibele faciliteiten voor vergaderingen en trainingen.
Het Ondernemershuis hanteert herkenbare namen voor de verschillende kantoorruimtes. NCTI en CINI bemannen de ruimtes ‘Oostvoorne’ en ‘Rockanje’. Vanuit ‘Oostvoorne’ voert Marga van der Aart het secretariaat, het kantoor van manager Paul de Koning wordt in ‘Rockanje’ ingericht.
De verhuizing is noodzakelijk omdat ook het OOI-opleidingscentrum de huidige locatie op termijn verlaat en zich momenteel oriënteert op een nieuwe vestigingsplaats. NCTI en CINI blijven in Spijkenisse wegens de onmiddellijke nabijheid van het belangrijke Rotterdamse industriegebied.
 


 

Nieuws

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..
 

Bijpraatsessies Trends in Utiliteitsisolatie

VIB gaat in maart, april en mei met de isolatiesector in zes regionale bijeenkomstende de dialoog aan over het Trendrapport voor de ..
 

CUI op komende Maintenance Next

Corrosie onder isolatie (CUI) is thema op vakbeurs Maintenance Next (9-11 april 2019, Ahoy Rotterdam). Het netwerk voor smart mainte..
 

Praktijkdagen Veilig en Gezond Werken 2019

Veilig en gezond werken op de werkvloer vraagt, behalve om alertheid, om actuele kennis van de risico’s, de regelgeving en de ..
 

IEX verhuist naar Nürenberg

De 2020-editie van IEX - Insulation Expo Europe verhuist van Keulen naar Nürenberg en wordt samen gehouden met de beurs FeuerTr..
 

Daniël Post nieuwe CEO Bilfinger

Per 1 januari 2019 wordt Daniël Post (46) de nieuwe CEO van Bilfinger Industrial Services België/Nederland. Hij volgt de h..
 

Jonge denkers helpen Vopak

Studenten van de Hogeschool Rotterdam helpen Vopak bij het plannen van het onderhoud van olieopslagtanks.
 

Verbreding SDE+

De Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie wordt met ingang van 2020 verbreed.
 

Normontwerp brandveiligheid rookgasafvoer

NEN heeft een normontwerp gepubliceerd voor de bepalingsmethode waarmee de brandveiligheid van rookgasafvoersystemen (schoorstenen) ..
 

Energieakkoord? Isoleren!

VIB-voorzitter Hans Koole belichtte tijdens de 7 maart gehouden drukbezochte conferentie Energieakkoord in versnelling bij de SER in..
 

Film van de maand

VIB Workshops

FESI 2020

Isolatie Magazine

Bedrijf in beeld