CINI en NCTI verhuizen

CINI en NCTI verhuizen per 1 juli 2015 naar het Ondernemershuis, Hofweg 1 te 3208 LE Spijkenisse.
Het CINI- en NCTI-kantoor ligt op letterlijk een steenworp afstand (230 meter) van het oude adres (Puntweg 7). Op het nieuwe adres zijn de instituten ongewijzigd bereikbaar op (+31) (0)181 69 80 33 (CINI) en (+31) (0)181 69 80 30 (NCTI).
Het Ondernemershuis biedt beide isolatie-instituten behalve kantoorvoorzieningen flexibele faciliteiten voor vergaderingen en trainingen.
Het Ondernemershuis hanteert herkenbare namen voor de verschillende kantoorruimtes. NCTI en CINI bemannen de ruimtes ‘Oostvoorne’ en ‘Rockanje’. Vanuit ‘Oostvoorne’ voert Marga van der Aart het secretariaat, het kantoor van manager Paul de Koning wordt in ‘Rockanje’ ingericht.
De verhuizing is noodzakelijk omdat ook het OOI-opleidingscentrum de huidige locatie op termijn verlaat en zich momenteel oriënteert op een nieuwe vestigingsplaats. NCTI en CINI blijven in Spijkenisse wegens de onmiddellijke nabijheid van het belangrijke Rotterdamse industriegebied.
 


 

Nieuws

Gratis bezoekersregistratie Industrial Heat & Power geopend

De gratis bezoekersregistratie van de vakbeurs Industrial Heat & Power is open. Het B2B-evenement voor professionals actief in d..
 

Klimaatakkoord mist industriŽle isolatie

Het voorstel voor een Klimaatakkoord dat minister Wiebes van Economische Zaken en Klimaat naar de Tweede Kamer stuurde, mist é..
 

VNO-NCW wil breed balansakkoord

‘Maatschappelijk gezien agendeerde de minister-president met uit zijnspraak over de salarissen een belangrijk thema, namelijk ..
 

Industrial Heat & Power, sector toont besparingspotentie isolatie

VIB, de branchevereniging voor ondernemers in het technisch isolatiebedrijf geeft met haar aanwezigheid op Industrial Heat & Pow..
 

Energielabel-C voor kantoren

Per 1 januari 2023 moeten alle kantoren in Nederland groter dan 100 m² minimaal voldoen aan energielabel-C. Kan de eigenaar dit..
 

Europese bijdrage slimme CO2-reductie Oost Nederland

Het Europese subsidieprogramma OP Oost stelt vanaf 16 mei 2019 17 miljoen euro beschikbaar voor projecten die bijdragen aan “S..
 

Meer bedrijven in aanmerking voor subsidie CO2-besparing

Meer bedrijven kunnen vanaf volgend voorjaar gebruik maken van subsidie voor CO2-besparende technieken. Door een vernieuwing van de ..
 

Praktijkdagen 2019 monteurs en leidinggevenden

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Praktijkdagen 2019 middenkader en management

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Versneld overschakelen op waterstof

De provincie Zuid-Holland moet versneld inzetten op het ontwikkelen van een duurzame waterstofeconomie. Dat advies geeft een team va..
 

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..