Kaefer vijf miljoen uur veilig

Na zes jaar veilig werken heeft Kaefer Nederland/België de mijlpaal ‘vijf miljoen uur zonder verzuimongeval’ (Lost Time Incident) bereikt.
Kaefer 5 miljoen uur veiligKaefer te Dordrecht heeft in Nederland en België gemiddeld 450 mensen isoleerders en steigerbouwers aan het werk in risicovolle omgevingen zoals energiecentrales en (petro)chemie. Het werk gebeurt zowel onderhoudsstops en veelal ook tijdens ‘vol bedrijf’ van de plant. Zes jaar lang werken zonder verzuimongevallen in dit soort omstandigheden, geeft deze prestatie extra glans. “We krijgen er een Kaefer-rode kleur van”, zegt de campagneposter.
Omdat veiligheid en het welzijn van werknemers een gedeelde verantwoordelijkheid is van opdrachtgever en opdrachtnemer, wordt deze bijzondere mijlpaal in de komende weken gevierd met medewerkers en opdrachtgevers.
Kaefer heeft in de afgelopen jaren gewerkt aan een verbeterde veiligheidscultuur. Kaefer-objectief is om de meest professionele en veilige multidsciplinaire industriële diensten te leveren. Het concern behaalt in vijftig landen en met 26.000 medewerkers een totaalomzet van 1,4 miljard euro. Kaefer is gespecialiseerd in steigerbouw,isolatiewerkzaamheden, asbestsverwijdering en tracing. en richten zich op onderhoudswerkzaamheden en projecten in industriële omgevingen in Nederland & België.

 

Nieuws

Dag 2 - Industrial Heat & Power bruist

Een drukke beursvloer, een dito ledenvergadering van VIB, de wereldprimeur van de TBI-App om snel energiebesparing door isolatie inz..
 

Kreijveld (SIG) naar Jongeneel

Eric Kreijveld is per 1 oktober 2019 in dienst getreden als vestigingsmanager bij hout- en bouwmaterialenleverancier Jongeneel in Ti..
 

Arbotechniek: hét platform voor veilig en gezond werken

Vol trots lanceert ArboTechniek, voorheen II Mens & Werk, vandaag haar nieuwe platform op gebied van veilig en gezond werken in ..
 

Nieuwe cao maakt sector aantrekkelijker

Na lange en stevige discussies hebben werkgevers en vakbonden vandaag een akkoord bereikt over de nieuwe cao’s in de Metaal en..
 

Klimaatakkoord mist industriële isolatie

Het voorstel voor een Klimaatakkoord dat minister Wiebes van Economische Zaken en Klimaat naar de Tweede Kamer stuurde, mist é..
 

VNO-NCW wil breed balansakkoord

‘Maatschappelijk gezien agendeerde de minister-president met uit zijnspraak over de salarissen een belangrijk thema, namelijk ..
 

Praktijkdagen 2019 monteurs en leidinggevenden

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Praktijkdagen 2019 middenkader en management

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Versneld overschakelen op waterstof

De provincie Zuid-Holland moet versneld inzetten op het ontwikkelen van een duurzame waterstofeconomie. Dat advies geeft een team va..
 

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..