Kaefer vijf miljoen uur veilig

Na zes jaar veilig werken heeft Kaefer Nederland/België de mijlpaal ‘vijf miljoen uur zonder verzuimongeval’ (Lost Time Incident) bereikt.
Kaefer 5 miljoen uur veiligKaefer te Dordrecht heeft in Nederland en België gemiddeld 450 mensen isoleerders en steigerbouwers aan het werk in risicovolle omgevingen zoals energiecentrales en (petro)chemie. Het werk gebeurt zowel onderhoudsstops en veelal ook tijdens ‘vol bedrijf’ van de plant. Zes jaar lang werken zonder verzuimongevallen in dit soort omstandigheden, geeft deze prestatie extra glans. “We krijgen er een Kaefer-rode kleur van”, zegt de campagneposter.
Omdat veiligheid en het welzijn van werknemers een gedeelde verantwoordelijkheid is van opdrachtgever en opdrachtnemer, wordt deze bijzondere mijlpaal in de komende weken gevierd met medewerkers en opdrachtgevers.
Kaefer heeft in de afgelopen jaren gewerkt aan een verbeterde veiligheidscultuur. Kaefer-objectief is om de meest professionele en veilige multidsciplinaire industriële diensten te leveren. Het concern behaalt in vijftig landen en met 26.000 medewerkers een totaalomzet van 1,4 miljard euro. Kaefer is gespecialiseerd in steigerbouw,isolatiewerkzaamheden, asbestsverwijdering en tracing. en richten zich op onderhoudswerkzaamheden en projecten in industriële omgevingen in Nederland & België.

 

Nieuws

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..
 

Bijpraatsessies Trends in Utiliteitsisolatie

VIB gaat in maart, april en mei met de isolatiesector in zes regionale bijeenkomstende de dialoog aan over het Trendrapport voor de ..
 

CUI op komende Maintenance Next

Corrosie onder isolatie (CUI) is thema op vakbeurs Maintenance Next (9-11 april 2019, Ahoy Rotterdam). Het netwerk voor smart mainte..
 

Praktijkdagen Veilig en Gezond Werken 2019

Veilig en gezond werken op de werkvloer vraagt, behalve om alertheid, om actuele kennis van de risico’s, de regelgeving en de ..
 

IEX verhuist naar Nürenberg

De 2020-editie van IEX - Insulation Expo Europe verhuist van Keulen naar Nürenberg en wordt samen gehouden met de beurs FeuerTr..
 

Daniël Post nieuwe CEO Bilfinger

Per 1 januari 2019 wordt Daniël Post (46) de nieuwe CEO van Bilfinger Industrial Services België/Nederland. Hij volgt de h..
 

Jonge denkers helpen Vopak

Studenten van de Hogeschool Rotterdam helpen Vopak bij het plannen van het onderhoud van olieopslagtanks.
 

Verbreding SDE+

De Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie wordt met ingang van 2020 verbreed.
 

Normontwerp brandveiligheid rookgasafvoer

NEN heeft een normontwerp gepubliceerd voor de bepalingsmethode waarmee de brandveiligheid van rookgasafvoersystemen (schoorstenen) ..
 

Energieakkoord? Isoleren!

VIB-voorzitter Hans Koole belichtte tijdens de 7 maart gehouden drukbezochte conferentie Energieakkoord in versnelling bij de SER in..
 

Film van de maand

VIB Workshops

FESI 2020

Isolatie Magazine

Bedrijf in beeld