Kaefer vijf miljoen uur veilig

Na zes jaar veilig werken heeft Kaefer Nederland/België de mijlpaal ‘vijf miljoen uur zonder verzuimongeval’ (Lost Time Incident) bereikt.
Kaefer 5 miljoen uur veiligKaefer te Dordrecht heeft in Nederland en België gemiddeld 450 mensen isoleerders en steigerbouwers aan het werk in risicovolle omgevingen zoals energiecentrales en (petro)chemie. Het werk gebeurt zowel onderhoudsstops en veelal ook tijdens ‘vol bedrijf’ van de plant. Zes jaar lang werken zonder verzuimongevallen in dit soort omstandigheden, geeft deze prestatie extra glans. “We krijgen er een Kaefer-rode kleur van”, zegt de campagneposter.
Omdat veiligheid en het welzijn van werknemers een gedeelde verantwoordelijkheid is van opdrachtgever en opdrachtnemer, wordt deze bijzondere mijlpaal in de komende weken gevierd met medewerkers en opdrachtgevers.
Kaefer heeft in de afgelopen jaren gewerkt aan een verbeterde veiligheidscultuur. Kaefer-objectief is om de meest professionele en veilige multidsciplinaire industriële diensten te leveren. Het concern behaalt in vijftig landen en met 26.000 medewerkers een totaalomzet van 1,4 miljard euro. Kaefer is gespecialiseerd in steigerbouw,isolatiewerkzaamheden, asbestsverwijdering en tracing. en richten zich op onderhoudswerkzaamheden en projecten in industriële omgevingen in Nederland & België.

 

Nieuws

VIB kijkt met ambitie vooruit

De algemene leden vergadering van de VIB kreeg op dinsdag 21 mei 2019 op de Maasvlakte een afwisselend programma voorgeschoteld. Nie..
 

Installatiesector in de lift

Voor bijna 12 procent van de installatiebedrijven voorspelt bedrijfsinformatiespecialist Graydon de komende 12 maanden groei. De ver..
 

Europese bijdrage slimme CO2-reductie Oost Nederland

Het Europese subsidieprogramma OP Oost stelt vanaf 16 mei 2019 17 miljoen euro beschikbaar voor projecten die bijdragen aan “S..
 

Meer bedrijven in aanmerking voor subsidie CO2-besparing

Meer bedrijven kunnen vanaf volgend voorjaar gebruik maken van subsidie voor CO2-besparende technieken. Door een vernieuwing van de ..
 

Maintenance for Energy bij Thermatras

Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud NVDO en VIB besteden op donderdag 27 juni 2019 tijdens het jaarcongres van Energie V..
 

Informatieplicht energiebesparing 1 juli a.s.

Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) verplicht ondernemers om gemeente of omgevingsdienst te informeren over de ene..
 

Praktijkdagen 2019 monteurs en leidinggevenden

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Praktijkdagen 2019 middenkader en management

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Versneld overschakelen op waterstof

De provincie Zuid-Holland moet versneld inzetten op het ontwikkelen van een duurzame waterstofeconomie. Dat advies geeft een team va..
 

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..