ISO-beurs wordt IEX – Insulation Expo

De Duitse ISO-beurs gaat verder als IEX Europe: Insulation Expo Europe. De beurs vindt plaats op 11 en 12 mei 2016 in Keulen.
Beursorganisator Reed Exhibitions te Düsseldorf heeft de ISO-beurs in 2013 overgenomen van Lambda Verlag in Gars am Inn. Met de nieuwe naam wil Reed de beursfocus verbreden en internationaal uitrollen.
De start van een serie IEX-evenementen vindt nog dit jaar – op 27 en 28 oktober 2015 – plaats in Rosemont/Chicago.

Keulen

IEX Europe 2016, de tiende Duitse beurs in successie voor technische isolatie, wil zijn positie buiten het Duitstalige gebied versterken, innovatie versterken en meer nadruk leggen op kennis en opleiding. Dit krijgt vorm in workshops, ruimte voor productpresentaties en een discussieforum over brandwerende isolatie. Ook denkt de organisator aan netwerk-bijeenkomsten en thematisch beursrondleidingen met voorgeprogrammeerde standbezoek.
Voor exposanten en bezoekers organiseert IEX op 11 mei 2016 een showavond in Tanzbrunnen in de Kölner Altstadt.
De bekende innovatieprijs, omgedoopt in IEX-award, staat ook voor 2016 op het programma.Tot nu toe hebben zich ca. 75 exposanten aangemeld.
 

Chicago

Chicago is het centrum van de economisch sterk ontwikkelde industrieregio Midden Westen. Qua groeicijfers laat de region de rest van Amerika ver achter zich, mede dankzij de inzet op leane, duurzame productie.

IEX – Insulation Expo USA voorziet Noord-Amerika weer van een gespecialisererde isolatiebeurs, op 27 en 28 oktober 2015. Gelijktijdig vindt het congres plaats van ondernemersvereniging National Insulation Association NIA. Volgens de beursorganisator vertegenwoordigt Noord-Amerika de grootste isolatiemarkt ter wereld.
Met de IEX-aanpak wil Reed Exhibitons de grenzen van het Duitstalige isolatiegebied vervagen, maar dat neemt niet weg dat speciaal voor Duitse exposanten een Duits paviljoen in Rosemont/Chicago wordt ingericht.

 

Agenda


Klik op een van onderstaande links om de beurs rechtstreeks op te nemen in uw Outlook- resp. Apple-agenda op te nemen:

IEX-Keulen-2016-Outlook

IEX-Keulen-2016-iCal

 

 

Nieuws

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..
 

Bijpraatsessies Trends in Utiliteitsisolatie

VIB gaat in maart, april en mei met de isolatiesector in zes regionale bijeenkomstende de dialoog aan over het Trendrapport voor de ..
 

CUI op komende Maintenance Next

Corrosie onder isolatie (CUI) is thema op vakbeurs Maintenance Next (9-11 april 2019, Ahoy Rotterdam). Het netwerk voor smart mainte..
 

Praktijkdagen Veilig en Gezond Werken 2019

Veilig en gezond werken op de werkvloer vraagt, behalve om alertheid, om actuele kennis van de risico’s, de regelgeving en de ..
 

IEX verhuist naar Nürenberg

De 2020-editie van IEX - Insulation Expo Europe verhuist van Keulen naar Nürenberg en wordt samen gehouden met de beurs FeuerTr..
 

Daniël Post nieuwe CEO Bilfinger

Per 1 januari 2019 wordt Daniël Post (46) de nieuwe CEO van Bilfinger Industrial Services België/Nederland. Hij volgt de h..
 

Jonge denkers helpen Vopak

Studenten van de Hogeschool Rotterdam helpen Vopak bij het plannen van het onderhoud van olieopslagtanks.
 

Verbreding SDE+

De Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie wordt met ingang van 2020 verbreed.
 

Normontwerp brandveiligheid rookgasafvoer

NEN heeft een normontwerp gepubliceerd voor de bepalingsmethode waarmee de brandveiligheid van rookgasafvoersystemen (schoorstenen) ..
 

Energieakkoord? Isoleren!

VIB-voorzitter Hans Koole belichtte tijdens de 7 maart gehouden drukbezochte conferentie Energieakkoord in versnelling bij de SER in..
 

Film van de maand

VIB Workshops

FESI 2020

Isolatie Magazine

Bedrijf in beeld