ISO-beurs wordt IEX – Insulation Expo

De Duitse ISO-beurs gaat verder als IEX Europe: Insulation Expo Europe. De beurs vindt plaats op 11 en 12 mei 2016 in Keulen.
Beursorganisator Reed Exhibitions te Düsseldorf heeft de ISO-beurs in 2013 overgenomen van Lambda Verlag in Gars am Inn. Met de nieuwe naam wil Reed de beursfocus verbreden en internationaal uitrollen.
De start van een serie IEX-evenementen vindt nog dit jaar – op 27 en 28 oktober 2015 – plaats in Rosemont/Chicago.

Keulen

IEX Europe 2016, de tiende Duitse beurs in successie voor technische isolatie, wil zijn positie buiten het Duitstalige gebied versterken, innovatie versterken en meer nadruk leggen op kennis en opleiding. Dit krijgt vorm in workshops, ruimte voor productpresentaties en een discussieforum over brandwerende isolatie. Ook denkt de organisator aan netwerk-bijeenkomsten en thematisch beursrondleidingen met voorgeprogrammeerde standbezoek.
Voor exposanten en bezoekers organiseert IEX op 11 mei 2016 een showavond in Tanzbrunnen in de Kölner Altstadt.
De bekende innovatieprijs, omgedoopt in IEX-award, staat ook voor 2016 op het programma.Tot nu toe hebben zich ca. 75 exposanten aangemeld.
 

Chicago

Chicago is het centrum van de economisch sterk ontwikkelde industrieregio Midden Westen. Qua groeicijfers laat de region de rest van Amerika ver achter zich, mede dankzij de inzet op leane, duurzame productie.

IEX – Insulation Expo USA voorziet Noord-Amerika weer van een gespecialisererde isolatiebeurs, op 27 en 28 oktober 2015. Gelijktijdig vindt het congres plaats van ondernemersvereniging National Insulation Association NIA. Volgens de beursorganisator vertegenwoordigt Noord-Amerika de grootste isolatiemarkt ter wereld.
Met de IEX-aanpak wil Reed Exhibitons de grenzen van het Duitstalige isolatiegebied vervagen, maar dat neemt niet weg dat speciaal voor Duitse exposanten een Duits paviljoen in Rosemont/Chicago wordt ingericht.

 

Agenda


Klik op een van onderstaande links om de beurs rechtstreeks op te nemen in uw Outlook- resp. Apple-agenda op te nemen:

IEX-Keulen-2016-Outlook

IEX-Keulen-2016-iCal

 

 

Nieuws

Gratis bezoekersregistratie Industrial Heat & Power geopend

De gratis bezoekersregistratie van de vakbeurs Industrial Heat & Power is open. Het B2B-evenement voor professionals actief in d..
 

Klimaatakkoord mist industriŽle isolatie

Het voorstel voor een Klimaatakkoord dat minister Wiebes van Economische Zaken en Klimaat naar de Tweede Kamer stuurde, mist é..
 

VNO-NCW wil breed balansakkoord

‘Maatschappelijk gezien agendeerde de minister-president met uit zijnspraak over de salarissen een belangrijk thema, namelijk ..
 

Industrial Heat & Power, sector toont besparingspotentie isolatie

VIB, de branchevereniging voor ondernemers in het technisch isolatiebedrijf geeft met haar aanwezigheid op Industrial Heat & Pow..
 

Energielabel-C voor kantoren

Per 1 januari 2023 moeten alle kantoren in Nederland groter dan 100 m² minimaal voldoen aan energielabel-C. Kan de eigenaar dit..
 

Europese bijdrage slimme CO2-reductie Oost Nederland

Het Europese subsidieprogramma OP Oost stelt vanaf 16 mei 2019 17 miljoen euro beschikbaar voor projecten die bijdragen aan “S..
 

Meer bedrijven in aanmerking voor subsidie CO2-besparing

Meer bedrijven kunnen vanaf volgend voorjaar gebruik maken van subsidie voor CO2-besparende technieken. Door een vernieuwing van de ..
 

Praktijkdagen 2019 monteurs en leidinggevenden

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Praktijkdagen 2019 middenkader en management

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Versneld overschakelen op waterstof

De provincie Zuid-Holland moet versneld inzetten op het ontwikkelen van een duurzame waterstofeconomie. Dat advies geeft een team va..
 

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..