Vorstvrij-app verwarmingslint

Om snel en handig het geschikte verwarmingslint te selecteren om leiding of tank vorstvrij te houden, heeft Huikeshoven IndustriŽle Elektrowarmte te Delden de Vorstvrij-app ontwikkeld.
Vorstvrij-app HuikeshovenMiddels een eenvoudige wizard leidt de Vorstvrij-app naar de juiste verwarmingskabel. Na invoering van slechts enkele gegevens volgt automatisch een bestelsuggestie. Dit kan een kant-en-klare HIP zijn, of de op lengte afknipbare zelflimiterende verwarmingskabel ELSR. Automatisch volgen daarna suggesties voor geschikte (montage-)accessoires.
Sterke troef is dat de app snel leverbare voorraadproducten in beeld brengt. Dit ziet Huikeshoven als noodzaak, aangezien het in deze toepassingsgevallen vaak gaat om probleemoplossers. De Vorstvrij-app is eenvoudig gestructureerd en gemakkelijk te bedienen.

Nieuws

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..
 

Bijpraatsessies Trends in Utiliteitsisolatie

VIB gaat in maart, april en mei met de isolatiesector in zes regionale bijeenkomstende de dialoog aan over het Trendrapport voor de ..
 

CUI op komende Maintenance Next

Corrosie onder isolatie (CUI) is thema op vakbeurs Maintenance Next (9-11 april 2019, Ahoy Rotterdam). Het netwerk voor smart mainte..
 

Praktijkdagen Veilig en Gezond Werken 2019

Veilig en gezond werken op de werkvloer vraagt, behalve om alertheid, om actuele kennis van de risico’s, de regelgeving en de ..
 

IEX verhuist naar NŁrenberg

De 2020-editie van IEX - Insulation Expo Europe verhuist van Keulen naar Nürenberg en wordt samen gehouden met de beurs FeuerTr..
 

DaniŽl Post nieuwe CEO Bilfinger

Per 1 januari 2019 wordt Daniël Post (46) de nieuwe CEO van Bilfinger Industrial Services België/Nederland. Hij volgt de h..
 

Jonge denkers helpen Vopak

Studenten van de Hogeschool Rotterdam helpen Vopak bij het plannen van het onderhoud van olieopslagtanks.
 

Verbreding SDE+

De Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie wordt met ingang van 2020 verbreed.
 

Normontwerp brandveiligheid rookgasafvoer

NEN heeft een normontwerp gepubliceerd voor de bepalingsmethode waarmee de brandveiligheid van rookgasafvoersystemen (schoorstenen) ..
 

Energieakkoord? Isoleren!

VIB-voorzitter Hans Koole belichtte tijdens de 7 maart gehouden drukbezochte conferentie Energieakkoord in versnelling bij de SER in..
 

Film van de maand

VIB Workshops

FESI 2020

Isolatie Magazine

Bedrijf in beeld