Aanmelden Nationaal Isolatiesymposium

Meld u nu aan voor het ledensymposium van de VIB, op dinsdag 10 maart 2015 aan boord van SS Rotterdam. Na ontvangst vanaf 13.00 geeft VIB-voorzitter Hans Koole om 13.30 de aftrap. Om 18.30 sluit het programma.
Het VIB-ledensymposium 2015 begint met een presentatie over de de isolatiesystemen aan boord van het majestueuze stoomschip SS Rotterdam, met zijn indrukwekkende machinekamer.


Het programma gaat verder de diepte in met onder meer een presentatie van de internationale isolatie-ontwikkelingen door EiiF-directeur Andreas Gürtler, een impressie van het isolatiewerkveld door de nieuwe VIB-voorzitter Hans Koole en een inleiding door verenigingsadviseur Jos Wesselink over het 3B-model – ‘Binden’, ‘Beïnvloeden’ en ‘Bieden’ - voor brancheverenigingen als de VIB.

 

 


Machinekamer van de SS RotterdamNa de pauze volgt een discussie met leden over onder meer dit onderwerp, aan de hand van stellingen uit de sector.
Tenslotte is het woord aan scheidend voorzitter en ere-lid Leo Veldhuis, die met het ledensymposium afscheid van de isolatiebranche neemt.
Aanmelden voor het VIB-evenement kan online, via de speciale symposium-website.

 

 

 

 

 

 

Nieuws

Gratis bezoekersregistratie Industrial Heat & Power geopend

De gratis bezoekersregistratie van de vakbeurs Industrial Heat & Power is open. Het B2B-evenement voor professionals actief in d..
 

Klimaatakkoord mist industriŽle isolatie

Het voorstel voor een Klimaatakkoord dat minister Wiebes van Economische Zaken en Klimaat naar de Tweede Kamer stuurde, mist é..
 

VNO-NCW wil breed balansakkoord

‘Maatschappelijk gezien agendeerde de minister-president met uit zijnspraak over de salarissen een belangrijk thema, namelijk ..
 

Industrial Heat & Power, sector toont besparingspotentie isolatie

VIB, de branchevereniging voor ondernemers in het technisch isolatiebedrijf geeft met haar aanwezigheid op Industrial Heat & Pow..
 

Energielabel-C voor kantoren

Per 1 januari 2023 moeten alle kantoren in Nederland groter dan 100 m² minimaal voldoen aan energielabel-C. Kan de eigenaar dit..
 

Europese bijdrage slimme CO2-reductie Oost Nederland

Het Europese subsidieprogramma OP Oost stelt vanaf 16 mei 2019 17 miljoen euro beschikbaar voor projecten die bijdragen aan “S..
 

Meer bedrijven in aanmerking voor subsidie CO2-besparing

Meer bedrijven kunnen vanaf volgend voorjaar gebruik maken van subsidie voor CO2-besparende technieken. Door een vernieuwing van de ..
 

Praktijkdagen 2019 monteurs en leidinggevenden

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Praktijkdagen 2019 middenkader en management

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Versneld overschakelen op waterstof

De provincie Zuid-Holland moet versneld inzetten op het ontwikkelen van een duurzame waterstofeconomie. Dat advies geeft een team va..
 

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..