Aanmelden Nationaal Isolatiesymposium

Meld u nu aan voor het ledensymposium van de VIB, op dinsdag 10 maart 2015 aan boord van SS Rotterdam. Na ontvangst vanaf 13.00 geeft VIB-voorzitter Hans Koole om 13.30 de aftrap. Om 18.30 sluit het programma.
Het VIB-ledensymposium 2015 begint met een presentatie over de de isolatiesystemen aan boord van het majestueuze stoomschip SS Rotterdam, met zijn indrukwekkende machinekamer.


Het programma gaat verder de diepte in met onder meer een presentatie van de internationale isolatie-ontwikkelingen door EiiF-directeur Andreas Gürtler, een impressie van het isolatiewerkveld door de nieuwe VIB-voorzitter Hans Koole en een inleiding door verenigingsadviseur Jos Wesselink over het 3B-model – ‘Binden’, ‘Beïnvloeden’ en ‘Bieden’ - voor brancheverenigingen als de VIB.

 

 


Machinekamer van de SS RotterdamNa de pauze volgt een discussie met leden over onder meer dit onderwerp, aan de hand van stellingen uit de sector.
Tenslotte is het woord aan scheidend voorzitter en ere-lid Leo Veldhuis, die met het ledensymposium afscheid van de isolatiebranche neemt.
Aanmelden voor het VIB-evenement kan online, via de speciale symposium-website.

 

 

 

 

 

 

Nieuws

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..
 

Bijpraatsessies Trends in Utiliteitsisolatie

VIB gaat in maart, april en mei met de isolatiesector in zes regionale bijeenkomstende de dialoog aan over het Trendrapport voor de ..
 

CUI op komende Maintenance Next

Corrosie onder isolatie (CUI) is thema op vakbeurs Maintenance Next (9-11 april 2019, Ahoy Rotterdam). Het netwerk voor smart mainte..
 

Praktijkdagen Veilig en Gezond Werken 2019

Veilig en gezond werken op de werkvloer vraagt, behalve om alertheid, om actuele kennis van de risico’s, de regelgeving en de ..
 

IEX verhuist naar Nürenberg

De 2020-editie van IEX - Insulation Expo Europe verhuist van Keulen naar Nürenberg en wordt samen gehouden met de beurs FeuerTr..
 

Daniël Post nieuwe CEO Bilfinger

Per 1 januari 2019 wordt Daniël Post (46) de nieuwe CEO van Bilfinger Industrial Services België/Nederland. Hij volgt de h..
 

Jonge denkers helpen Vopak

Studenten van de Hogeschool Rotterdam helpen Vopak bij het plannen van het onderhoud van olieopslagtanks.
 

Verbreding SDE+

De Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie wordt met ingang van 2020 verbreed.
 

Normontwerp brandveiligheid rookgasafvoer

NEN heeft een normontwerp gepubliceerd voor de bepalingsmethode waarmee de brandveiligheid van rookgasafvoersystemen (schoorstenen) ..
 

Energieakkoord? Isoleren!

VIB-voorzitter Hans Koole belichtte tijdens de 7 maart gehouden drukbezochte conferentie Energieakkoord in versnelling bij de SER in..
 

Film van de maand

VIB Workshops

FESI 2020

Isolatie Magazine

Bedrijf in beeld