Isolatie op Maintenance Next

Van 21 tot en met 23 april 2015 vindt onderhoudsvakbeurs Maintenance Next plaats in Ahoy Rotterdam. De beurs is 21 en 22 april geopend van 10.00 tot 18.00 uur, donderdag sluit Ahoy de deuren om 22.00 uur. De technische isolatiesector is direct en indirect vertegenwoordigd door meerdere exposanten.
Maintenance Next richt zich op industrieel onderhoud, met accenten op integrale oplossingen, innovatie, toegevoegde waarden en arbeid. De factor ‘arbeid’ verenigt in dit verband kennis, inzicht en techniek en is doorslaggevend in effectief beheer van complexe installaties.
Maintenance Next telt 320 exposanten en trekt naar verwachting ruim tienduizend bezoekers. Technische demonstraties en modelinstallaties versterken de professionele maintenancesfeer. Het omlijstende programma vermeldt thematische lezingen en presentaties van case-studies door exposanten.
Naar de stand van eind januari 2015 zijn onder andere onderstaande isolatiegerelateerde exposanten present op Maintenance Next 2015: Insulcon (HT-isolatie), iTanks (innovatieplatform tankopslag), Deltalinqs (werkgeverskoepel), Rope Access Group (toegangstechniek), Thermoheat (HT-isolatie) en Wiko Isolatietechniek en Steigerbouw (Technische isolatie, steigerbouw, toegangstechniek).
 

Nieuws

Tandemactie NCTI en Isenspro


Samen met Isenspro heeft NCTI de bezoekers van het laatste iTanks ontbijt op donderdag 21 februari 2019 geïnformeerd ov..
 

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..
 

Bijpraatsessies Trends in Utiliteitsisolatie

VIB gaat in maart, april en mei met de isolatiesector in zes regionale bijeenkomstende de dialoog aan over het Trendrapport voor de ..
 

CUI op komende Maintenance Next

Corrosie onder isolatie (CUI) is thema op vakbeurs Maintenance Next (9-11 april 2019, Ahoy Rotterdam). Het netwerk voor smart mainte..
 

Praktijkdagen Veilig en Gezond Werken 2019

Veilig en gezond werken op de werkvloer vraagt, behalve om alertheid, om actuele kennis van de risico’s, de regelgeving en de ..
 

IEX verhuist naar Nürenberg

De 2020-editie van IEX - Insulation Expo Europe verhuist van Keulen naar Nürenberg en wordt samen gehouden met de beurs FeuerTr..
 

Daniël Post nieuwe CEO Bilfinger

Per 1 januari 2019 wordt Daniël Post (46) de nieuwe CEO van Bilfinger Industrial Services België/Nederland. Hij volgt de h..
 

Jonge denkers helpen Vopak

Studenten van de Hogeschool Rotterdam helpen Vopak bij het plannen van het onderhoud van olieopslagtanks.
 

Verbreding SDE+

De Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie wordt met ingang van 2020 verbreed.
 

Energieakkoord? Isoleren!

VIB-voorzitter Hans Koole belichtte tijdens de 7 maart gehouden drukbezochte conferentie Energieakkoord in versnelling bij de SER in..
 

Film van de maand

VIB Workshops

FESI 2020

Isolatie Magazine

Bedrijf in beeld