Isolatie op Maintenance Next

Van 21 tot en met 23 april 2015 vindt onderhoudsvakbeurs Maintenance Next plaats in Ahoy Rotterdam. De beurs is 21 en 22 april geopend van 10.00 tot 18.00 uur, donderdag sluit Ahoy de deuren om 22.00 uur. De technische isolatiesector is direct en indirect vertegenwoordigd door meerdere exposanten.
Maintenance Next richt zich op industrieel onderhoud, met accenten op integrale oplossingen, innovatie, toegevoegde waarden en arbeid. De factor ‘arbeid’ verenigt in dit verband kennis, inzicht en techniek en is doorslaggevend in effectief beheer van complexe installaties.
Maintenance Next telt 320 exposanten en trekt naar verwachting ruim tienduizend bezoekers. Technische demonstraties en modelinstallaties versterken de professionele maintenancesfeer. Het omlijstende programma vermeldt thematische lezingen en presentaties van case-studies door exposanten.
Naar de stand van eind januari 2015 zijn onder andere onderstaande isolatiegerelateerde exposanten present op Maintenance Next 2015: Insulcon (HT-isolatie), iTanks (innovatieplatform tankopslag), Deltalinqs (werkgeverskoepel), Rope Access Group (toegangstechniek), Thermoheat (HT-isolatie) en Wiko Isolatietechniek en Steigerbouw (Technische isolatie, steigerbouw, toegangstechniek).
 

Nieuws

Gratis bezoekersregistratie Industrial Heat & Power geopend

De gratis bezoekersregistratie van de vakbeurs Industrial Heat & Power is open. Het B2B-evenement voor professionals actief in d..
 

Klimaatakkoord mist industriŽle isolatie

Het voorstel voor een Klimaatakkoord dat minister Wiebes van Economische Zaken en Klimaat naar de Tweede Kamer stuurde, mist é..
 

VNO-NCW wil breed balansakkoord

‘Maatschappelijk gezien agendeerde de minister-president met uit zijnspraak over de salarissen een belangrijk thema, namelijk ..
 

Industrial Heat & Power, sector toont besparingspotentie isolatie

VIB, de branchevereniging voor ondernemers in het technisch isolatiebedrijf geeft met haar aanwezigheid op Industrial Heat & Pow..
 

Energielabel-C voor kantoren

Per 1 januari 2023 moeten alle kantoren in Nederland groter dan 100 m² minimaal voldoen aan energielabel-C. Kan de eigenaar dit..
 

Europese bijdrage slimme CO2-reductie Oost Nederland

Het Europese subsidieprogramma OP Oost stelt vanaf 16 mei 2019 17 miljoen euro beschikbaar voor projecten die bijdragen aan “S..
 

Meer bedrijven in aanmerking voor subsidie CO2-besparing

Meer bedrijven kunnen vanaf volgend voorjaar gebruik maken van subsidie voor CO2-besparende technieken. Door een vernieuwing van de ..
 

Praktijkdagen 2019 monteurs en leidinggevenden

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Praktijkdagen 2019 middenkader en management

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Versneld overschakelen op waterstof

De provincie Zuid-Holland moet versneld inzetten op het ontwikkelen van een duurzame waterstofeconomie. Dat advies geeft een team va..
 

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..