Tweedaagse CINI-cursus

Dinsdag 10 en woensdag 11 februari 2015 verzorgt NCTI de tweedaagse CINI-cursus.
Deelnemers leren het CINI-handboek effectief te hanteren en adequate selecties te maken ten aanzien van systemen, isolatiematerialen en afwerkingsopties. Ook komen toepassingsvoorschriften en de ontwikkeling van eigen bedrijfsspecificaties voor technische isolatie aan bod.
De cursus is toegespitst op professionals met technische isolatie in hun aandachtsveld, zoals opdrachtgevers, supervisors, inspecteurs, ontwerp- en maintenance-engineers. In de cursus gaan de deelnemers diep in op functies en realisatie van isolatiesystemen. Uitgebreid wordt ingegaan op corrosie onder isolatie en kwaliteitsbeheer. Vanzelfsprekend behandelt de CINI-cursus energie- en emissieaspecten in relatie tot technische isolatie.
Cursisten geven een hoge waardering voor de cursus, die NCTI inmiddels al tien jaar organiseert. ‘Precies goed’ vinden zij de verhouding tussen theorie en opdrachten, de relevantie voor het werk en de inhoudelijke discussies. De interactie met de cursisten is groot, omdat zij zelf en de docenten veel praktijkervaring mee brengen.

De eerste 2-daagse cursus van 2015 vindt plaats op dinsdag 10 en woensdag 11 februari. Het aanmeldformulier kan via de website van NCTI worden gedownload. Hier is ook een inhoudelijk overzicht van de cursus te vinden. Tijdens de cursus heeft de cursist de beschikking over een cursusboek dat tevens als hand-out fungeert. Voor meer informatie kunt u terecht bij NCTI via telefoonnummer 0181-698030 of per email.

 

 

Nieuws

Gratis bezoekersregistratie Industrial Heat & Power geopend

De gratis bezoekersregistratie van de vakbeurs Industrial Heat & Power is open. Het B2B-evenement voor professionals actief in d..
 

Klimaatakkoord mist industriŽle isolatie

Het voorstel voor een Klimaatakkoord dat minister Wiebes van Economische Zaken en Klimaat naar de Tweede Kamer stuurde, mist é..
 

VNO-NCW wil breed balansakkoord

‘Maatschappelijk gezien agendeerde de minister-president met uit zijnspraak over de salarissen een belangrijk thema, namelijk ..
 

Industrial Heat & Power, sector toont besparingspotentie isolatie

VIB, de branchevereniging voor ondernemers in het technisch isolatiebedrijf geeft met haar aanwezigheid op Industrial Heat & Pow..
 

Energielabel-C voor kantoren

Per 1 januari 2023 moeten alle kantoren in Nederland groter dan 100 m² minimaal voldoen aan energielabel-C. Kan de eigenaar dit..
 

Europese bijdrage slimme CO2-reductie Oost Nederland

Het Europese subsidieprogramma OP Oost stelt vanaf 16 mei 2019 17 miljoen euro beschikbaar voor projecten die bijdragen aan “S..
 

Meer bedrijven in aanmerking voor subsidie CO2-besparing

Meer bedrijven kunnen vanaf volgend voorjaar gebruik maken van subsidie voor CO2-besparende technieken. Door een vernieuwing van de ..
 

Praktijkdagen 2019 monteurs en leidinggevenden

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Praktijkdagen 2019 middenkader en management

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Versneld overschakelen op waterstof

De provincie Zuid-Holland moet versneld inzetten op het ontwikkelen van een duurzame waterstofeconomie. Dat advies geeft een team va..
 

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..