Hans Elsinga STABU-voorzitter

Tijdens de Algemeen Bestuursvergadering op 4 december 2014 is
H.R. (Hans) Elsinga benoemd tot STABU-voorzitter. Hij neemt de voorzittershamer over van drs. T.(Titia) Siertsema, die namens UNETO-VNI deze functie anderhalf jaar heeft bekleed.
Stichting Stabu Bouwbreed Informatiesysteem te Ede levert diverse technische diensten, waaronder bestekteksten en bestekbeoordeling.
Hans Elsinga was vanaf 5 september 2013 reeds vicevoorzitter van STABU. Hij heeft zitting in het Algemeen Bestuur namens het Rijksvastgoedbedrijf, alwaar hij de functie van Clusterhoofd Grafische Informatievoorziening bekleedt.
Nieuwe vice-voorzitter, namens UNETO-VNI, is voormalig BAM Techniek-directievoorzitter Jan Al. Peter Slangen, STABU-bestuurder namens de Vier Grote Gemeenten, wordt opgevolgd door Daan Viergever.
 

Nieuws

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..
 

Bijpraatsessies Trends in Utiliteitsisolatie

VIB gaat in maart, april en mei met de isolatiesector in zes regionale bijeenkomstende de dialoog aan over het Trendrapport voor de ..
 

CUI op komende Maintenance Next

Corrosie onder isolatie (CUI) is thema op vakbeurs Maintenance Next (9-11 april 2019, Ahoy Rotterdam). Het netwerk voor smart mainte..
 

Praktijkdagen Veilig en Gezond Werken 2019

Veilig en gezond werken op de werkvloer vraagt, behalve om alertheid, om actuele kennis van de risico’s, de regelgeving en de ..
 

IEX verhuist naar Nürenberg

De 2020-editie van IEX - Insulation Expo Europe verhuist van Keulen naar Nürenberg en wordt samen gehouden met de beurs FeuerTr..
 

Daniël Post nieuwe CEO Bilfinger

Per 1 januari 2019 wordt Daniël Post (46) de nieuwe CEO van Bilfinger Industrial Services België/Nederland. Hij volgt de h..
 

Jonge denkers helpen Vopak

Studenten van de Hogeschool Rotterdam helpen Vopak bij het plannen van het onderhoud van olieopslagtanks.
 

Verbreding SDE+

De Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie wordt met ingang van 2020 verbreed.
 

Normontwerp brandveiligheid rookgasafvoer

NEN heeft een normontwerp gepubliceerd voor de bepalingsmethode waarmee de brandveiligheid van rookgasafvoersystemen (schoorstenen) ..
 

Energieakkoord? Isoleren!

VIB-voorzitter Hans Koole belichtte tijdens de 7 maart gehouden drukbezochte conferentie Energieakkoord in versnelling bij de SER in..
 

Film van de maand

VIB Workshops

FESI 2020

Isolatie Magazine

Bedrijf in beeld