Hans Elsinga STABU-voorzitter

Tijdens de Algemeen Bestuursvergadering op 4 december 2014 is
H.R. (Hans) Elsinga benoemd tot STABU-voorzitter. Hij neemt de voorzittershamer over van drs. T.(Titia) Siertsema, die namens UNETO-VNI deze functie anderhalf jaar heeft bekleed.
Stichting Stabu Bouwbreed Informatiesysteem te Ede levert diverse technische diensten, waaronder bestekteksten en bestekbeoordeling.
Hans Elsinga was vanaf 5 september 2013 reeds vicevoorzitter van STABU. Hij heeft zitting in het Algemeen Bestuur namens het Rijksvastgoedbedrijf, alwaar hij de functie van Clusterhoofd Grafische Informatievoorziening bekleedt.
Nieuwe vice-voorzitter, namens UNETO-VNI, is voormalig BAM Techniek-directievoorzitter Jan Al. Peter Slangen, STABU-bestuurder namens de Vier Grote Gemeenten, wordt opgevolgd door Daan Viergever.
 

Nieuws

Gratis bezoekersregistratie Industrial Heat & Power geopend

De gratis bezoekersregistratie van de vakbeurs Industrial Heat & Power is open. Het B2B-evenement voor professionals actief in d..
 

Klimaatakkoord mist industriŽle isolatie

Het voorstel voor een Klimaatakkoord dat minister Wiebes van Economische Zaken en Klimaat naar de Tweede Kamer stuurde, mist é..
 

VNO-NCW wil breed balansakkoord

‘Maatschappelijk gezien agendeerde de minister-president met uit zijnspraak over de salarissen een belangrijk thema, namelijk ..
 

Industrial Heat & Power, sector toont besparingspotentie isolatie

VIB, de branchevereniging voor ondernemers in het technisch isolatiebedrijf geeft met haar aanwezigheid op Industrial Heat & Pow..
 

Energielabel-C voor kantoren

Per 1 januari 2023 moeten alle kantoren in Nederland groter dan 100 m² minimaal voldoen aan energielabel-C. Kan de eigenaar dit..
 

Europese bijdrage slimme CO2-reductie Oost Nederland

Het Europese subsidieprogramma OP Oost stelt vanaf 16 mei 2019 17 miljoen euro beschikbaar voor projecten die bijdragen aan “S..
 

Meer bedrijven in aanmerking voor subsidie CO2-besparing

Meer bedrijven kunnen vanaf volgend voorjaar gebruik maken van subsidie voor CO2-besparende technieken. Door een vernieuwing van de ..
 

Praktijkdagen 2019 monteurs en leidinggevenden

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Praktijkdagen 2019 middenkader en management

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Versneld overschakelen op waterstof

De provincie Zuid-Holland moet versneld inzetten op het ontwikkelen van een duurzame waterstofeconomie. Dat advies geeft een team va..
 

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..