Hans Koole voorzitter VIB

Hans Koole is unaniem gekozen tot voorzitter van de VIB. Tijdens de bijzondere algemene ledenvergadering van 28 november 2014 in Nieuwegein heeft hij de voorzittershamer in ontvangst genomen uit handen van Leo Veldhuis.
Voorafgaand aan de overdracht van het voorzitterschap keurde de vergadering de statutenwijziging goed, waarmee de weg vrij is gemaakt voor een professionele onafhankelijke voorzitter. Aansluitend bekrachtigde de vergadering de verkiezing van Hans Koole tot voorzitter. Op de voorgaande ledenvergadering, op 4 november 2014 in Rotterdam, hadden de VIB leden zijn kandidatuur al met algemene stemmen ondersteund.
Bij de aanvaarding van het voorzitterschap prees Hans Koole de passie waarmee zijn voorganger de ondernemersvereniging tientallen jaren heeft geleid. “Er ligt een stevig fundament onder de branche, waarop professioneel vak- en ondernemerschap is geborgd”, aldus de nieuwe voorzitter. “Ik hoop die passie voor de isolatiebranche in mijn voorzitterschap mee te nemen.”

Op de foto: VIB-voorzitter Hans Koole (l) neemt de voorzittershamer over van zijn voorganger Leo Veldhuis.

 

Nieuws

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..
 

Bijpraatsessies Trends in Utiliteitsisolatie

VIB gaat in maart, april en mei met de isolatiesector in zes regionale bijeenkomstende de dialoog aan over het Trendrapport voor de ..
 

CUI op komende Maintenance Next

Corrosie onder isolatie (CUI) is thema op vakbeurs Maintenance Next (9-11 april 2019, Ahoy Rotterdam). Het netwerk voor smart mainte..
 

Praktijkdagen Veilig en Gezond Werken 2019

Veilig en gezond werken op de werkvloer vraagt, behalve om alertheid, om actuele kennis van de risico’s, de regelgeving en de ..
 

IEX verhuist naar Nürenberg

De 2020-editie van IEX - Insulation Expo Europe verhuist van Keulen naar Nürenberg en wordt samen gehouden met de beurs FeuerTr..
 

Daniël Post nieuwe CEO Bilfinger

Per 1 januari 2019 wordt Daniël Post (46) de nieuwe CEO van Bilfinger Industrial Services België/Nederland. Hij volgt de h..
 

Jonge denkers helpen Vopak

Studenten van de Hogeschool Rotterdam helpen Vopak bij het plannen van het onderhoud van olieopslagtanks.
 

Verbreding SDE+

De Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie wordt met ingang van 2020 verbreed.
 

Normontwerp brandveiligheid rookgasafvoer

NEN heeft een normontwerp gepubliceerd voor de bepalingsmethode waarmee de brandveiligheid van rookgasafvoersystemen (schoorstenen) ..
 

Energieakkoord? Isoleren!

VIB-voorzitter Hans Koole belichtte tijdens de 7 maart gehouden drukbezochte conferentie Energieakkoord in versnelling bij de SER in..
 

Film van de maand

VIB Workshops

FESI 2020

Isolatie Magazine

Bedrijf in beeld