Femme Tech Magazine is uit

Femme Tech Magazine is uit. In het flitsende blad draait alles om de ijzersterke combinatie ‘vrouw en techniek’. Maar er zijn vast ook mannen die na lezing van Femme Tech Magazine eindelijk begrijpen hoe de V8-motor werkt en de spijkerbroek blauw wordt.
Het vijftig pagina’s dikke blad vliegt het snijvlak ‘vrouw en techniek’ van verschillende kanten aan: natuurlijk techniek en even natuurlijk ook mode, levensstijl, balans werk-privé, ambitie en succes. Steeds met de vrouwelijke touch en de technische finesse. Alleen aan minister Asscher kunnen isolatievrouwen niet zo goed een voorbeeld nemen: hij spreekt in een interview wijze woorden over de combinatie van werk en zorg, maar kan zelf niet vóór kwart voor tien aan de slag. Goed, hij maakt als minister royaal zijn uren, maar daarmee overtuig je de uitvoerder niet een-twee-drie als je tegen tienen op de plant verschijnt.
Femme Tech Magazine is een uitgave van TechniekTalent.Nu. Online te lezen, of aan te vragen bij VIB in Nieuwegein.
 

Nieuws

Gratis bezoekersregistratie Industrial Heat & Power geopend

De gratis bezoekersregistratie van de vakbeurs Industrial Heat & Power is open. Het B2B-evenement voor professionals actief in d..
 

Klimaatakkoord mist industriŽle isolatie

Het voorstel voor een Klimaatakkoord dat minister Wiebes van Economische Zaken en Klimaat naar de Tweede Kamer stuurde, mist é..
 

VNO-NCW wil breed balansakkoord

‘Maatschappelijk gezien agendeerde de minister-president met uit zijnspraak over de salarissen een belangrijk thema, namelijk ..
 

Industrial Heat & Power, sector toont besparingspotentie isolatie

VIB, de branchevereniging voor ondernemers in het technisch isolatiebedrijf geeft met haar aanwezigheid op Industrial Heat & Pow..
 

Energielabel-C voor kantoren

Per 1 januari 2023 moeten alle kantoren in Nederland groter dan 100 m² minimaal voldoen aan energielabel-C. Kan de eigenaar dit..
 

Europese bijdrage slimme CO2-reductie Oost Nederland

Het Europese subsidieprogramma OP Oost stelt vanaf 16 mei 2019 17 miljoen euro beschikbaar voor projecten die bijdragen aan “S..
 

Meer bedrijven in aanmerking voor subsidie CO2-besparing

Meer bedrijven kunnen vanaf volgend voorjaar gebruik maken van subsidie voor CO2-besparende technieken. Door een vernieuwing van de ..
 

Praktijkdagen 2019 monteurs en leidinggevenden

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Praktijkdagen 2019 middenkader en management

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Versneld overschakelen op waterstof

De provincie Zuid-Holland moet versneld inzetten op het ontwikkelen van een duurzame waterstofeconomie. Dat advies geeft een team va..
 

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..