Femme Tech Magazine is uit

Femme Tech Magazine is uit. In het flitsende blad draait alles om de ijzersterke combinatie ‘vrouw en techniek’. Maar er zijn vast ook mannen die na lezing van Femme Tech Magazine eindelijk begrijpen hoe de V8-motor werkt en de spijkerbroek blauw wordt.
Het vijftig pagina’s dikke blad vliegt het snijvlak ‘vrouw en techniek’ van verschillende kanten aan: natuurlijk techniek en even natuurlijk ook mode, levensstijl, balans werk-privé, ambitie en succes. Steeds met de vrouwelijke touch en de technische finesse. Alleen aan minister Asscher kunnen isolatievrouwen niet zo goed een voorbeeld nemen: hij spreekt in een interview wijze woorden over de combinatie van werk en zorg, maar kan zelf niet vóór kwart voor tien aan de slag. Goed, hij maakt als minister royaal zijn uren, maar daarmee overtuig je de uitvoerder niet een-twee-drie als je tegen tienen op de plant verschijnt.
Femme Tech Magazine is een uitgave van TechniekTalent.Nu. Online te lezen, of aan te vragen bij VIB in Nieuwegein.
 

Nieuws

Tandemactie NCTI en Isenspro


Samen met Isenspro heeft NCTI de bezoekers van het laatste iTanks ontbijt op donderdag 21 februari 2019 geïnformeerd ov..
 

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..
 

Bijpraatsessies Trends in Utiliteitsisolatie

VIB gaat in maart, april en mei met de isolatiesector in zes regionale bijeenkomstende de dialoog aan over het Trendrapport voor de ..
 

CUI op komende Maintenance Next

Corrosie onder isolatie (CUI) is thema op vakbeurs Maintenance Next (9-11 april 2019, Ahoy Rotterdam). Het netwerk voor smart mainte..
 

Praktijkdagen Veilig en Gezond Werken 2019

Veilig en gezond werken op de werkvloer vraagt, behalve om alertheid, om actuele kennis van de risico’s, de regelgeving en de ..
 

IEX verhuist naar Nürenberg

De 2020-editie van IEX - Insulation Expo Europe verhuist van Keulen naar Nürenberg en wordt samen gehouden met de beurs FeuerTr..
 

Daniël Post nieuwe CEO Bilfinger

Per 1 januari 2019 wordt Daniël Post (46) de nieuwe CEO van Bilfinger Industrial Services België/Nederland. Hij volgt de h..
 

Jonge denkers helpen Vopak

Studenten van de Hogeschool Rotterdam helpen Vopak bij het plannen van het onderhoud van olieopslagtanks.
 

Verbreding SDE+

De Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie wordt met ingang van 2020 verbreed.
 

Energieakkoord? Isoleren!

VIB-voorzitter Hans Koole belichtte tijdens de 7 maart gehouden drukbezochte conferentie Energieakkoord in versnelling bij de SER in..
 

Film van de maand

VIB Workshops

FESI 2020

Isolatie Magazine

Bedrijf in beeld