Hans Koole VIB-voorzitter

Hans Koole is gekozen als voorzitter van de VIB. De VIB-leden stemden op de algemene ledenvergadering van 4 november 2014 in Rotterdam unaniem in met de bestuursvoordracht. Koole volgt Leo Veldhuis op, die na 22 jaar afscheid neemt van het bestuur van de brancheorganisatie.
De nieuwe voorzitter neemt de hamer officieel over op 28 november 2014. Op die dag vindt een buitengewone algemene ledenvergadering plaats, aangezien op 4 november het 2014 het vereist quorum niet aanwezig was.
Hans Koole is zelfstandig ondernemer/bestuurder, met het profiel ‘Bruggenbouwer Onderwijs Bedrijfsleven’. Hij is tevens bestuurslid van TechniekTalent.Nu, de koepel van technische bedrijfstakken die zich richt op imagovorming en instroombevordering voor technische bedrijfstakken. De VIB is mede-oprichter van TechniekTalent.Nu.
 

Nieuws

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..
 

Bijpraatsessies Trends in Utiliteitsisolatie

VIB gaat in maart, april en mei met de isolatiesector in zes regionale bijeenkomstende de dialoog aan over het Trendrapport voor de ..
 

CUI op komende Maintenance Next

Corrosie onder isolatie (CUI) is thema op vakbeurs Maintenance Next (9-11 april 2019, Ahoy Rotterdam). Het netwerk voor smart mainte..
 

Praktijkdagen Veilig en Gezond Werken 2019

Veilig en gezond werken op de werkvloer vraagt, behalve om alertheid, om actuele kennis van de risico’s, de regelgeving en de ..
 

IEX verhuist naar Nürenberg

De 2020-editie van IEX - Insulation Expo Europe verhuist van Keulen naar Nürenberg en wordt samen gehouden met de beurs FeuerTr..
 

Daniël Post nieuwe CEO Bilfinger

Per 1 januari 2019 wordt Daniël Post (46) de nieuwe CEO van Bilfinger Industrial Services België/Nederland. Hij volgt de h..
 

Jonge denkers helpen Vopak

Studenten van de Hogeschool Rotterdam helpen Vopak bij het plannen van het onderhoud van olieopslagtanks.
 

Verbreding SDE+

De Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie wordt met ingang van 2020 verbreed.
 

Normontwerp brandveiligheid rookgasafvoer

NEN heeft een normontwerp gepubliceerd voor de bepalingsmethode waarmee de brandveiligheid van rookgasafvoersystemen (schoorstenen) ..
 

Energieakkoord? Isoleren!

VIB-voorzitter Hans Koole belichtte tijdens de 7 maart gehouden drukbezochte conferentie Energieakkoord in versnelling bij de SER in..
 

Film van de maand

VIB Workshops

FESI 2020

Isolatie Magazine

Bedrijf in beeld